Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar..ben çekmeköyde oturuyorum.mimar sinan mahallesinde..bu civarda bir evde çalışmak istiyorum.kızımı 12.30 da okula bırakıyorum o saatten 17.00 ye kadar ev işlerine yardımcı ya da çocuk bakma,yemek yapma konularında yardımcı arayan varsa bana ulaşsın lütfen...
evet şu an bi meşguliyetim yok siz anladığım kadarıyla sadece haftasonu yardım istiyorsunuz?yalnız ben size özelden telefon numaramı yazdım gönderemiyorum ben forumda daha yeniyim ve özelden yazamıyorum nasıl konuşabiliriz?
merhabalar..ben çekmeköyde oturuyorum.mimar sinan mahallesinde..bu civarda bir evde çalışmak istiyorum.kızımı 12.30 da okula bırakıyorum o saatten 17.00 ye kadar ev işlerine yardımcı ya da çocuk bakma,yemek yapma konularında yardımcı arayan varsa bana ulaşsın lütfen...