• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli dava açtım şimdiden tehditler başladı?desteğinize ihtiyacm var

Ebrurumeysa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
157
51
13
28
Dava açmadan önce insan gibi aradım bi kere anlaşmalı ayrılalım diye tlfonları açmadı bi aydır çocuğunu bile sormadı aramadı evden çıktım öldümü kaldımı bunlar diye sormadı iki gün önce bi tanıdığımız aradı onu bu hal ne olacak diye demişti sakın eve gelmesin benden beş kuruş para alamaz çok çok alacağı belki nafaka çocuğuda elinden alacam demiş çocuğada bakıcı tutarım demiş benim de elimde ses kayıtlarım videolarım var demiş tanıdğımız diyoki o kadar kendinden emin konuştu ki diyo hiç korkusu yok demiş beni sürekli boşanmayla tehdit eden adam demişti ben boşanalım diye bişe demedim demiş beni çıldırtıp videoya aldıysa bilemiyorum elinde neler var ama benimde elimde darp raporum pubg para yatırdığı videolar küfür ettiği tehditli mesajlar var gizli krediler çektiği banka kayıtları tazminat nafaka icralık bi durum vardı onuda işleme koydurdum bu süreç zor uzun ve yorucu nelerle karşılaşacağımı az çok tahmin ediyorum şimdiden çirkinleşmiş ve bana senin resmini pubg kıyam kız profili gibi oyun takipçi kasayım deyip beni peşkeş çekmişti aklıma bana iftira atacağı da geliyo dua edin bu pislikten kurtulayım çok karma duygular dayım mahvolmuş gibi boşlukta şuan sadece uyumak istiyorum yorgunum

Çok berbat bir insan kendisi süreç çok uzun kursum başlayacak ve benim dermanım bile yok Allah inşallah bana güç kuvvet verir

ne kadar kötü hayatlar... çocuğunu gerçekten sevseydi arayıp sorardı sadece can acıtmak için elinden alırım diyor bu tarz bir erkeğe (!) verilecek tek cevap "al da biraz hayatımı yaşayayım" o zaman anlarsın gerçekten çocuk mu derdi diye
Evet bi aydır çok kötüyüm ailem hep destek aneem babam kardeşlerim eniştem ama şuan o kadar çirkinleşmişki daha şimdiden böyle konuşuyo

Şimdi canım çekişmeliye mi döndü davanız onu bilmiyorum ama bu kolay bir süreç değil zor bir süreç evlenmek bence boşanmakktan daha kolay boşanmak daha zor insanı evlenirken değil ayrılırken tanıyorsun ama sen korkarsan veya sürekli cevap verirsen geri dönüş aldıkça susmaz ve bu iş sonuca da varmaz o yüzden sen sessizliğini koruyacaksın dediğim gibi bu bir süreç daha başındayken bu kadar yıpranma senin daha çocuğun var bunu unutma güçlü ol inan bitince çok rahatlayacaksın

Çocuğu alamaz merak etmeyin, çevrenize de ayar verin, bana ondan haber taşımayın diye,şu süreçte saçma sapan laflarla uğraşıp kafanıza bunları takmayın.
Tanıdığınız ne diye arıyor ki ( barışmak istemiyorsanız eğer)çok gereksiz yani.
Zor olabilir ama eninde sonunda bitecek öyle düşünün,

Çocuğu alamaz merak etmeyin, çevrenize de ayar verin, bana ondan haber taşımayın diye,şu süreçte saçma sapan laflarla uğraşıp kafanıza bunları takmayın.
Tanıdığınız ne diye arıyor ki ( barışmak istemiyorsanız eğer)çok gereksiz yani.
Zor olabilir ama eninde sonunda bitecek öyle düşünün,
Ben arattırdım anlaşmalı için son kez sakın eve gelmesin beş kuruş alamaz görürsünüz çocuğunda alacam herşey benim lehime elimde herşey var onun sesini bile duymak istemiyorum demiş baya havada uçuşmuş bu sözler zaten davayı açtım vekalet filan verdim avukata dilekçeyi yazıp onuda bu hafta götürcem anlamadığım bu ne cürret ki afedersiniz hayat kadını bile çocuğunu alabiliyor annenin gayrianlaki durumu yoksa çocuk annenindir of bu süreç çok berbat daha zaten bi iletişim olayı olamaz avukatta dedi sakın iletişime geçmeyin

Uyuyamazsiniz yorgun olamazsınız en acilinden kurtulun ileri geri konuşan bu kişiden bakın herif demedim kişi dedim şimdi dimdik güçlü olunki neyin ne olduğu çıksın ortaya suçlu degilsinizki üzülen olun iyi bir evlilik degildiki iyi bir baba degildiki bu dandik evliliğin bitişine kafanız govdenizden ayrılmış gibi olun.Biran önce mahkeme sonuçlanır inşallah o aradaki insanlara da güvenmeyin modunuzu dusurmelerine izin vermeyin seyir lazım millete ki kendi sıkıcı sorunlu evliliklerini sürdürmeyi o çaresizliği başarı sansınlar hayatda başka başarıları mi var 😂Kurtulun biran öncede kambursuz başlayın yeni hayatiniza yük olan şeyi biryerden sonra belimiz bükülüp sırtımızdan atmak istemek o kadar insanı birseyki.Tabiki yük olan cirkefleşecek kimse bindiği sırttan inmek istemez bunu bilerek güçlü kalın

Aynı süreçten bende geçtim ve tekrardan başlıyorum bu sürece . Öncelikle çekişmeli dava da herkesin yüzü ortaya çıkıyor zaten atılan iftiralar , yalanlar , psikolojik olarakta çok etkileniyorsun çocuğuma yetiyormuyum baba eksiğisini tamamlıyormuyum ? aileyi neden bozdum acaba bir hata mı yaptım ? Gibi sakın düşünmeyin gayet dirayetli ve karşısında dik durun ne söylerse söylesin dava ya bunu sunmuş mu ? Ve çoğunlukla çocuğu değilde aslında bize acı çektirmek istiyorlar sakın aldanma kendine emin bir şekilde avukatınla birlikte yoluna devam et . Son olarakta asla barışma zaten bitmiş hayrı yok ne çocuğuna ne sana aylar sonra gelip pişmanlık rolü yapıp kandırma ihtimali de var hiç koz vermeyin ve inanarak devam edin

canim oncelikle cocugu sana vercekler.ne kotu kadinlara cocuklarini veriyor mahkeme bi bilsen.yani bunu dert etme geri adamin bos safsatalarini dinleme cocuguyla niye gorusmuyo diye zorlama .yani inat ugruna cocuguna zarar verebilir.en iyisi mahkemeden mahkemeye gor duy haber al.unut artik adami haberlesme sen

Sizi maddiyat ile korkutup eve geri döndürme peşinde. Hiç korkmayın. Çocuğunuzu alamaz merak etmeyin. Kimseyi de araya sokmayın bu aşamada. Sadece avukatınız görüşsün kendisiyle. Elinde ne varsa var hiç dert etmeyin. Erkeklerin parası çocuğundan kıymetli oluyor boşanma aşamasında. İlk duruşmadan sonra anlaşmalı boşanmaya yanaşacaktır. Önce boşanmayı halledin,sonra nafaka davası açarsınız. Mahkemeden iştirak nafakası talep edin.

Sizi maddiyat ile korkutup eve geri döndürme peşinde. Hiç korkmayın. Çocuğunuzu alamaz merak etmeyin. Kimseyi de araya sokmayın bu aşamada. Sadece avukatınız görüşsün kendisiyle. Elinde ne varsa var hiç dert etmeyin. Erkeklerin parası çocuğundan kıymetli oluyor boşanma aşamasında. İlk duruşmadan sonra anlaşmalı boşanmaya yanaşacaktır. Önce boşanmayı halledin,sonra nafaka davası açarsınız. Mahkemeden iştirak nafakası talep edin.
Maddiyat ile korkutup diye yazmışsınız ama adam bu eve gelmesin yüzsüz mü o kadar demiş oda istemiyo bende zaten gitmem

canim oncelikle cocugu sana vercekler.ne kotu kadinlara cocuklarini veriyor mahkeme bi bilsen.yani bunu dert etme geri adamin bos safsatalarini dinleme cocuguyla niye gorusmuyo diye zorlama .yani inat ugruna cocuguna zarar verebilir.en iyisi mahkemeden mahkemeye gor dufy haber al.unut artik adami haberlesme sen
Şimdiden saldırmaya başlamış

Dava açmadan önce insan gibi aradım bi kere anlaşmalı ayrılalım diye tlfonları açmadı bi aydır çocuğunu bile sormadı aramadı evden çıktım öldümü kaldımı bunlar diye sormadı iki gün önce bi tanıdığımız aradı onu bu hal ne olacak diye demişti sakın eve gelmesin benden beş kuruş para alamaz çok çok alacağı belki nafaka çocuğuda elinden alacam demiş çocuğada bakıcı tutarım demiş benim de elimde ses kayıtlarım videolarım var demiş tanıdğımız diyoki o kadar kendinden emin konuştu ki diyo hiç korkusu yok demiş beni sürekli boşanmayla tehdit eden adam demişti ben boşanalım diye bişe demedim demiş beni çıldırtıp videoya aldıysa bilemiyorum elinde neler var ama benimde elimde darp raporum pubg para yatırdığı videolar küfür ettiği tehditli mesajlar var gizli krediler çektiği banka kayıtları tazminat nafaka icralık bi durum vardı onuda işleme koydurdum bu süreç zor uzun ve yorucu nelerle karşılaşacağımı az çok tahmin ediyorum şimdiden çirkinleşmiş ve bana senin resmini pubg kıyam kız profili gibi oyun takipçi kasayım deyip beni peşkeş çekmişti aklıma bana iftira atacağı da geliyo dua edin bu pislikten kurtulayım çok karma duygular dayım mahvolmuş gibi boşlukta şuan sadece uyumak istiyorum yorgunum
Bence korkmayın mahkeme çocuğu ona vermez.Sadece Maddi kayıp sıkıntısı olur.

Erkeklerin söylediklerinin alt yazısını boşanma davası sırasında tersten okuyacaksın.
Öyle şeyler demişti sesini bile duymak istemiyorum eve gelmesin bukadar yüzsüzmü diye ego o biçim çirkinleşmiş Yani anlayacaığnız dava kağıdı gittiğinde napacak bilemem pişman olmaz onun vicdanı yok çünkü adam çocuğunu umursamıyo

Back