- 30 Ağustos 2024
- 157
- 51
- 13
- 28
- Konu Sahibi Ebrurumeysa
Dava açmadan önce insan gibi aradım bi kere anlaşmalı ayrılalım diye tlfonları açmadı bi aydır çocuğunu bile sormadı aramadı evden çıktım öldümü kaldımı bunlar diye sormadı iki gün önce bi tanıdığımız aradı onu bu hal ne olacak diye demişti sakın eve gelmesin benden beş kuruş para alamaz çok çok alacağı belki nafaka çocuğuda elinden alacam demiş çocuğada bakıcı tutarım demiş benim de elimde ses kayıtlarım videolarım var demiş tanıdğımız diyoki o kadar kendinden emin konuştu ki diyo hiç korkusu yok demiş beni sürekli boşanmayla tehdit eden adam demişti ben boşanalım diye bişe demedim demiş beni çıldırtıp videoya aldıysa bilemiyorum elinde neler var ama benimde elimde darp raporum pubg para yatırdığı videolar küfür ettiği tehditli mesajlar var gizli krediler çektiği banka kayıtları tazminat nafaka icralık bi durum vardı onuda işleme koydurdum bu süreç zor uzun ve yorucu nelerle karşılaşacağımı az çok tahmin ediyorum şimdiden çirkinleşmiş ve bana senin resmini pubg kıyam kız profili gibi oyun takipçi kasayım deyip beni peşkeş çekmişti aklıma bana iftira atacağı da geliyo dua edin bu pislikten kurtulayım çok karma duygular dayım mahvolmuş gibi boşlukta şuan sadece uyumak istiyorum yorgunum