Geri adım atmayın.Bu kafadaki bir adamla orta yolu bulmak zor.Allah yardımcınız olsun.Merhaba arkadaşlar daha önce boşanmaya karar verdiğimi nasıl devam edeceğimi bilmiyordum diye sizlerden destek aldım teşekkür ederim özel bir avukat tuttum dilekçeyi bu hafta hazırlayıp içeriye verecek eşinle bu durumu konuş bilsin dedi dün konuştum güldü kahkaha attı inanmadı sarılmaya öpmeye çalıştı izin vermedim sonra yine hakaretler etmeye başladı seni de avukatı da öldürürüm dedi işte sen çocukları haketmiyorsun falan yine bir önceki sözler ha bi önceki sözlerden farklı olarak şunu söyledi dini nikahımız var diye seninle bağ kuruyorum ama bunu sakın duygusal olarak düşünme bedensel olarak düşün dedi .. Sonra saatlerce yalvardı çocuklara yazık 2 çocuğumuz var büyüsünler boşanırız kağıt bile imzalarım falan dedi beni bıraksın diye düşüneyim dedim ama düşünmeyecem kararım artık daha net sonra ben boşanırsak velayet bana verilirse çocukları sana göstermem sana verilirse ben gelip görmem dedi süreci sizin de yardımlarınızla atlatmak istiyorum teşekkür ederim
Karaktersiz.dini nikahımız var diye seninle bağ kuruyorum ama bunu sakın duygusal olarak düşünme bedensel olarak düşün dedi .
Banu hanım sizinle aynı durumdayım. Okudum yazdıklarınıızı beni anlatıyor gibi sanki. Çekişmeli boşanıyoruz bizde. özel olarak görüşebilseydik keşkeMerhaba arkadaşlar daha önce boşanmaya karar verdiğimi nasıl devam edeceğimi bilmiyordum diye sizlerden destek aldım teşekkür ederim özel bir avukat tuttum dilekçeyi bu hafta hazırlayıp içeriye verecek eşinle bu durumu konuş bilsin dedi dün konuştum güldü kahkaha attı inanmadı sarılmaya öpmeye çalıştı izin vermedim sonra yine hakaretler etmeye başladı seni de avukatı da öldürürüm dedi işte sen çocukları haketmiyorsun falan yine bir önceki sözler ha bi önceki sözlerden farklı olarak şunu söyledi dini nikahımız var diye seninle bağ kuruyorum ama bunu sakın duygusal olarak düşünme bedensel olarak düşün dedi .. Sonra saatlerce yalvardı çocuklara yazık 2 çocuğumuz var büyüsünler boşanırız kağıt bile imzalarım falan dedi beni bıraksın diye düşüneyim dedim ama düşünmeyecem kararım artık daha net sonra ben boşanırsak velayet bana verilirse çocukları sana göstermem sana verilirse ben gelip görmem dedi süreci sizin de yardımlarınızla atlatmak istiyorum teşekkür ederim
Boşanma süreciniz nasıl gidiyor?Banu hanım sizinle aynı durumdayım. Okudum yazdıklarınıızı beni anlatıyor gibi sanki. Çekişmeli boşanıyoruz bizde. özel olarak görüşebilseydik keşke
Merhaba arkadaşlar daha önce boşanmaya karar verdiğimi nasıl devam edeceğimi bilmiyordum diye sizlerden destek aldım teşekkür ederim özel bir avukat tuttum dilekçeyi bu hafta hazırlayıp içeriye verecek eşinle bu durumu konuş bilsin dedi dün konuştum güldü kahkaha attı inanmadı sarılmaya öpmeye çalıştı izin vermedim sonra yine hakaretler etmeye başladı seni de avukatı da öldürürüm dedi işte sen çocukları haketmiyorsun falan yine bir önceki sözler ha bi önceki sözlerden farklı olarak şunu söyledi dini nikahımız var diye seninle bağ kuruyorum ama bunu sakın duygusal olarak düşünme bedensel olarak düşün dedi .. Sonra saatlerce yalvardı çocuklara yazık 2 çocuğumuz var büyüsünler boşanırız kağıt bile imzalarım falan dedi beni bıraksın diye düşüneyim dedim ama düşünmeyecem kararım artık daha net sonra ben boşanırsak velayet bana verilirse çocukları sana göstermem sana verilirse ben gelip görmem dedi süreci sizin de yardımlarınızla atlatmak istiyorum teşekkür ederim