Sadece maaşı var diyorsunuz, alınacak bir hak yoksa anlasmali olsun tabiki.Anlasmali olursa nafakayı red eder ama degil mi ne kadar ödüyor ? Bir an önce atansaniz iyi olurdu.Merhaba hanımlar.2021 Ekim de çekişmeli boşanma davası açtım.Ekim 2022 de karar asaması var.Eşim narsistti.2 buçuk yıl evli kaldım.Psikolojik baskı vs.uyguladigi için evi terketmek zorunda kaldım.Şuan kardeşimin yanındayım.Bosanma gerçekleşmediği için gelenleri de reddetmek zorunda kalıyorum.O kadar zor bı süreç ki..Eski eşim memurdu.Sadece maaşı var.Avukatima defalarca sordum hakkımı alabilir miyim ?diye.Hic bir şekilde net cevap vermedi.Ailem biraz daha sabret adli tatil bitti belki karşı taraf itiraz etmez diyor. Eski eşimi biliyorum.Adam kuruşunu bile vermez.Yasattiklari yanına kâr da kalsın istemiyorum.İyi ki çocuğum yok.Öğretmenim atamadım.İstanbul da azicik nafakayla da geçirmiyorum.Keske daha önce bosansaydim.Onun yüzünden kpss ye de ağırlık veremedim.Süs kedisi gibi davrandı bana.İletisim kurmadi sadece yedik içtik gezdik.Benimle gelecek planları kurmadigini sadece eğlence ve ilişki için evli kaldığını söyledi.Bunlar bana çok ağır geldi.Kendimi iyi hissetmemeye başladım.Tamam rahatım iyiydi ama nereye kadar..Saygısı yoktu sanki karın tokluguna yanindaymişim gibi..Zaman kaybettim.Bu süreç te de hayat şartları,boşanma ailenin tutumu (bipolar bı baba)vs. sabretmek de zor.Onlarin yanında da kalamiyorum çünkü babam istemsizce bana sariyor.İlaclarini alınca da melek gibi..Karsi taraf uzatirsa sizce beklemeden anlaşmalı boşanmak daha mı mantıklı ?Ara sıra pişmanlıklar yaşıyorum.Eskinin soy adını taşımayi istemiyorum yük gibi geliyo tarik..Önerilerinize ihtiyacım var.
Narsist tanımını siz mi koydunuz?Amin.Allah razı olsun..Evet zor bı durum. Kurtuluş olarak gördüm evliliği.Evde huzur bazen olmuyor. Bipolar rahatsızlığı Narsist k.bdan daha zor.insallah bir an önce kurtulurum.Soylediginiz gibi calismak en mantıklı seçenek..
Önce bi yaşadıklarını Sındır. Kpss ye calışamadım dıosun sonrada gelenlerıde degerlendıremıyorum dıosun. Önce bir boşan canım. Biraz dınle kendınıMerhaba hanımlar.2021 Ekim de çekişmeli boşanma davası açtım.Ekim 2022 de karar asaması var.Eşim narsistti.2 buçuk yıl evli kaldım.Psikolojik baskı vs.uyguladigi için evi terketmek zorunda kaldım.Şuan kardeşimin yanındayım.Bosanma gerçekleşmediği için gelenleri de reddetmek zorunda kalıyorum.O kadar zor bı süreç ki..Eski eşim memurdu.Sadece maaşı var.Avukatima defalarca sordum hakkımı alabilir miyim ?diye.Hic bir şekilde net cevap vermedi.Ailem biraz daha sabret adli tatil bitti belki karşı taraf itiraz etmez diyor. Eski eşimi biliyorum.Adam kuruşunu bile vermez.Yasattiklari yanına kâr da kalsın istemiyorum.İyi ki çocuğum yok.Öğretmenim atamadım.İstanbul da azicik nafakayla da geçirmiyorum.Keske daha önce bosansaydim.Onun yüzünden kpss ye de ağırlık veremedim.Süs kedisi gibi davrandı bana.İletisim kurmadi sadece yedik içtik gezdik.Benimle gelecek planları kurmadigini sadece eğlence ve ilişki için evli kaldığını söyledi.Bunlar bana çok ağır geldi.Kendimi iyi hissetmemeye başladım.Tamam rahatım iyiydi ama nereye kadar..Saygısı yoktu sanki karın tokluguna yanindaymişim gibi..Zaman kaybettim.Bu süreç te de hayat şartları,boşanma ailenin tutumu (bipolar bı baba)vs. sabretmek de zor.Onlarin yanında da kalamiyorum çünkü babam istemsizce bana sariyor.İlaclarini alınca da melek gibi..Karsi taraf uzatirsa sizce beklemeden anlaşmalı boşanmak daha mı mantıklı ?Ara sıra pişmanlıklar yaşıyorum.Eskinin soy adını taşımayi istemiyorum yük gibi geliyo tarik..Önerilerinize ihtiyacım var.
Aslında bu işler hiç belli olmuyor.Biz 60 bin istemiştik, avukat ya hiç çıkmaz ya da az bişey çıkar demişti,hakim 60 bine hükmetti.Belli olmuyorTazminat almak öyle kolay değil demişti benim avukat.Karsi taraf anlasmayi kabul etmeyince çekişmeli açtım.7 ay sonra ikna olup sartlarimi kabul etti evlenebilmek için.3 sene sürecekti bizim o herifin soyadini taşımak istemedim.Duğün takımlarınizi alin mutlaka varsa, bi de nafaka isteyin.Eger özel bir durum yoksa
O zaman boşanma kararı verilse bile uzar.Benimki gibi.Sonuna kadar itiraz ederse 3-4 yıl uzuyormus itiraz sureciDilekçede boşanma davasının red talebinde bulunmuş.Herseyi ben abartmışım,kocalık görevini en iyi şekilde yapıyormuş..Gorevlerini yerine getirse bile beni anne olmaya bile layık görmedi cesaretimi kırdı.Evi terketmeden önce boşanmak istemediğini söyledi.Amacı para vermemek.
Hakimin ruh durumuna bağlı dedi aslinda avukat.Bir de kanitlarinizin net şekilde iddianizi göstermesi lazimmis.Sans galibaAslında bu işler hiç belli olmuyor.Biz 60 bin istemiştik, avukat ya hiç çıkmaz ya da az bişey çıkar demişti,hakim 60 bine hükmetti.Belli olmuyor