Çekişmeli boşanma

Boşanmadan önce psikiyatrist hekime gittim derdimi anlattim.Esimin narsist olabileceğini söyledi Gerçi bu bozukluğun dereceleri varmış.İkna edebilirsen gelsin dedi.Saglikli karar al dedi.Bende de onun yanında anksiyete başladı.Kiyameti kopardı evde.Suclamaya başladı onu narsist hale getiren benmişim.

İki buçuk yıl evlilik, çocuk yok.
Ev eşyalarını paylaşın.
Düğün takılarından ailenizin ve akrabalarınızın taktığı altınları isteyin. Mümkün olursa ilk olarak fotoğraflarda görünen üzerinizdeki altınları almaya çalışın.
Yolunuza bakın.
Hayatınızın başında ne eski eşin vereceği nafakaya ne de başka bir erkeğin sunacağı şartlara bağlı kalmak zorunda kalmayın. Branşınıza göre işe girin ya da özel ders vermeye başlayın. Az çok demeyin. Herkes hayat mücadelesinde…

Somut deliller bel altı küfürlü mesajları var.Sonra da gel bunlara sen bebep oldun vs.tedavi olma vaatleri.Boşamayamyip surundurecegini söyledi bunları delil olarak kullandım. Bir kere polis çağırmak zorunda kaldım.Neymis ben onu aldatmişim hayalimde evden git demeye başladı.Taniklarim ifadelerini iyi verdi.Hepsi tutarlı.Bilmiyorum artık inşallah uzamaz.
Çekişmelide mecburen uzuyor. Ama bu anlattıklarınız sayesinde karar sizin lehinize çılar. Yolunuzdan dönmeyin. O, davayı kazanamayacağını anlayımca anlaşmalıya yanaşır zaten

Nafaka miktarı 1000 TL.Çok az.hakimin verdiği karar.Üzerinde hiç bir şeyi yok.Ailesinden mirası var sadece.O da ona ait.Evlendigimiz süre boyunca gizli gizli yatırım da yapmış olabilir.Cok kurnaz.Arabasi vardı onu da sattı 90 bin TL maddi 90 bin TL manevi talep ettim.Sonuc ne olur bilmiyorum.Bakalim itiraz eder mi ?Belki birini bulmuştur.Orta bi yolda ulaşırız.
Nafakam en az 2 .500 TL olması gerekmez mi ?Kadınlara hak falan tanınmıyor.Kadin yine mağdur.Duplomali hizmetçi oldum ev işleri vs...Adam engel oldu çalışma hayatıma.Pislik

Takılarımla bişektomi yaptırdım.Revizyon ameliyatı vs.bir de altınlarla yarım kalan okulumu eğitimimi tamamladım.Hic destek olmadı bana.Altin falan kalmadı.Sagda solda övündü okulunu ben bitirttim diye.
Eşiniz (eski) evliliğiniz boyunca size gerekli yatırımı yapmış o halde. Mesleğinizi edinmenize yardım etmiş sonuçta. Ayrıca 2.5 yıl evlilikte takıları kullanarak bişektomi yaptırmak efsane olmuş.
Takılar ortada yoksa alabileceğiniz bir tazminat olduğunu sanmıyorum. Edindiğiniz mesleğinizle işe girmeye gayret edin. Mümkünse ev eşyalarından beyaz eşyaları ve yatak odasını alın (evlenirken nasıl alındı bilmiyorum ama).

Nafaka miktarı 1000 TL.Çok az.hakimin verdiği karar.Üzerinde hiç bir şeyi yok.Ailesinden mirası var sadece.O da ona ait.Evlendigimiz süre boyunca gizli gizli yatırım da yapmış olabilir.Cok kurnaz.Arabasi vardı onu da sattı 90 bin TL maddi 90 bin TL manevi talep ettim.Sonuc ne olur bilmiyorum.Bakalim itiraz eder mi ?Belki birini bulmuştur.Orta bi yolda ulaşırız.
Nafakam en az 2 .500 TL olması gerekmez mi ?Kadınlara hak falan tanınmıyor.Kadin yine mağdur.Duplomali hizmetçi oldum ev işleri vs...Adam engel oldu çalışma hayatıma.Pislik
Ayrıca eşinizin çalışmanıza engel olduğunu yazmışsınız. Diğer mesajınızda ise evlilik birliği içinde eğitiminizi tamamladığınızı belirtmişsiniz. 1 yılda eğitiminizi tamamlasanız, 1.5 yıl çalışmamışsınız. Türkiye’de ortalama iş bulma süresi TÜİK tarafından lisans mezunlarında ortalama iş bulma süresi 13.6 ay önlisans mezunlarından 14.8 ay olarak hesaplanmış. Çalışmama engel oldu şeklindeki ifadeniz yanlış. Dünyanın sonunda değilsiniz. İş bulursunuz elbet. 10-20 yıllık evliliğinde çalışması engellenen, karnı çocuksuz bırakılmayan kadınlar gibi tasvir ediyorsunuz durumunuzu.

Sormayın valla.Estetigi de burnuma kafası çarpı.Neyse hastanede falan yardım etti ama.Hsngi akla hizmetse.Şimdi ihtiyacım var altınlara.Özel üniversitenin yarım dönemini bitirdim.Onun yüzünden okulu bitiremedim.Evlenme konusunda acele ettik.
Ailemin durumu kötü değil de onlardan da utanıyorum maddi beklenti içinde olmaktan..Ev eşyalarının çoğunu onun ailesi aldı.Benim eşyalarda ona kaldı Öyle bı hakkım var eğer isterim.

Somut deliller bel altı küfürlü mesajları var.Sonra da gel bunlara sen bebep oldun vs.tedavi olma vaatleri.Boşamayamyip surundurecegini söyledi bunları delil olarak kullandım. Bir kere polis çağırmak zorunda kaldım.Neymis ben onu aldatmişim hayalimde evden git demeye başladı.Taniklarim ifadelerini iyi verdi.Hepsi tutarlı.Bilmiyorum artık inşallah uzamaz.
Aldatmak demek le, aldatmış olunmaz ispatı var mı, milletin lafıyla mahkemeye delil sununmaz, fotoğraf mesajlar mı uyduracak gerizekalı..

Kafasında kurguluyor belki de aldatan kendisiydi de çamuru bana atmaya çalıştı Maksadı benim pes etmemdi belki de.onun da aldattığına şahit olmadim.Allahla kendi arasında.Mahkemede bahsetmedi.Keske mental sağlığı iyi olsaydı da bu durumda olmasaydık.Güzel zamanlar da geçirdik ama bitmesi zorunlu hâle geldi.Ömür geçiyor.

Eşiniz (eski) evliliğiniz boyunca size gerekli yatırımı yapmış o halde. Mesleğinizi edinmenize yardım etmiş sonuçta. Ayrıca 2.5 yıl evlilikte takıları kullanarak bişektomi yaptırmak efsane olmuş.
Takılar ortada yoksa alabileceğiniz bir tazminat olduğunu sanmıyorum. Edindiğiniz mesleğinizle işe girmeye gayret edin. Mümkünse ev eşyalarından beyaz eşyaları ve yatak odasını alın (evlenirken nasıl alındı bilmiyorum ama).
Takılarını kendi rızası ile ameliyatına kullanmış, kusura bakmayın da adamdan takı talep edemezsiniz, size vermiş, sizde istediginiz gibi degerlendirmişsiniz,. Ev eşyalarına gelince, alınan eşyaların faturaları sizin üzerinize ise onları alabilirsiniz, Başka bir şey alamazsınız.. Maddi manevi tazminat talep ettiginiz de, en fazla mahkeme 40 bine karar veriyor, onuda avukata verirsiniz zaten, devletin avu. Tutmadıysanız... Tabi bu arada adam banka hesabındaki parayı başkasının üzerine aktarmasıysa, bh dönemde her türlü gavurlugu düşünürler genelde,.. Nafaka dan da 2.500 istiyorsunuz, hakim kaç yıl kaldıysan ona göre nafaka miktarını belirliyor ve cocuga göre 2.5 seneden pek fazla bir şey bekleme!... Piskolojik şiddeti mahkeme ciddiye almıyor, dayak yemelisin ya 🙄 bu ülkede, malum son nokta olmalı ya, beyinsizler icin..... Delil istiyorlar, fotoğraf, darp raporu.. Gibi.. Çekişmeli cok uzun ve yıpratıcı bir süreçtir, en az 2 yıl sürüyor.. Anlaşmalı cok kolay 2 ayda biter.. Tabi Para vermek istemez genelde bu vicdansız, lar

Avukatı kendimiz tuttuk.Siddet de gördüm kollarım da morluklar var.Eger başka bir hesaba yatiriyorsa da bilmiyorum.Surekli borcu vardi zaten.Maaşi hakkında asla bilgi vermezdi.Onun parasıymış çünkü.Avukatim biz kazanabiliriz dedi ama bilmiyorum..Çocuk da yok.Beklemek manasız.Olsaydı da bu ruhsuz adam sevmezdi.Bakalim ne teklifte bulunacak karşı taraf?İstinaf vs giderse ben bekleyemem.Uzamadan bitsin istiyorum.

Niye diplomalı hizmetçi oldunuz, niye çalışmanıza engel olmasına izin verdiniz? Bunları isteyen erkekle evlenmek hata değil mi, hiç mi nişanlılık sürecinde bir şeylerin farkına varmadınız? Adam daha iki cümlede belli etti bize karakterini.

Bence de önünüze bakın artık. Silah zoruyla evlenmediğinize göre kendinize de hata biçin. Herkes eşyasını alsın, düğün takıları ayrılsın anlaşarak boşanın. Böyle bir adamla niye daha fazla muhatap olup sinirlerinizi yıpratasınız ki? Sıkışırsa gider işten çıkar gelirim yok der yine nafaka ödemez, ailesinden kalan mirası yer. Ruh sağlığınızı bozdu diye hakim belki istediğiniz rakamı tazminat olarak ödetir, ama nafaka ne için? 2.500 TL nafaka ne kadar sürecek?

Ben olsam böyle bir adamdan kurtulduğuma sevinir hemen işe girerim. Biraz birikim yapınca 1+1 ev tutar kocasız babasız kafamı dinlerim. Her ay niye ödemedin nafakayı diye bu adamın peşinde mi dolanacaksınız?

Niye diplomalı hizmetçi oldunuz, niye çalışmanıza engel olmasına izin verdiniz? Bunları isteyen erkekle evlenmek hata değil mi, hiç mi nişanlılık sürecinde bir şeylerin farkına varmadınız? Adam daha iki cümlede belli etti bize karakterini.

Bence de önünüze bakın artık. Silah zoruyla evlenmediğinize göre kendinize de hata biçin. Herkes eşyasını alsın, düğün takıları ayrılsın anlaşarak boşanın. Böyle bir adamla niye daha fazla muhatap olup sinirlerinizi yıpratasınız ki? Sıkışırsa gider işten çıkar gelirim yok der yine nafaka ödemez, ailesinden kalan mirası yer. Ruh sağlığınızı bozdu diye hakim belki istediğiniz rakamı tazminat olarak ödetir, ama nafaka ne için? 2.500 TL nafaka ne kadar sürecek?

Ben olsam böyle bir adamdan kurtulduğuma sevinir hemen işe girerim. Biraz birikim yapınca 1+1 ev tutar kocasız babasız kafamı dinlerim. Her ay niye ödemedin nafakayı diye bu adamın peşinde mi dolanacaksınız?
Biraz erken davranmışım yorum yapmak için. Ev eşyasının çoğunu ailesi almış, altınları eşiniz size vermiş ve kendi iradeniz doğrultusunda kullanmışsınız, kalanını özel üniversite için harcamışsınız, çocuğunuz yok... Emin olun karşı tarafın avukatı bunları abartarak koyacaktır dava dosyasına. Hatta düğün takılarından pay bile isteyebilirler sizden. Yanlış bilmiyorsam erkeğe takılan çeyrek-yarım altın gibi ziynetlerde hak talep edebiliyorlar. Hanımlar yanlışsam düzeltin lütfen.

Ben bir hata yaptım cahilce davrandım kendim dahil ailemin de başını ağrıttım cezasını da ben çekmeliyim deyip anlaşmalı boşanın bu adamdan. Ailenizden maddi beklenti içinde olmaktan utanıyorsunuz, beklemeyin o halde.

Düğün de takılan para r takıları kendi ailesi aldı.Hic bir srkilde de bana vermediler.Ben sadece mehiri aldım.Sadece onun ailesi düğüne masraf yapmış o yüzden.Paralari sayıp torbaya koydular.Vericeklerini hiç sanmıyorum.İstanbulda 1+1 evler çok pahalı.Çalişsam bile yol parası ev kirası mutfak gıda hiç bir şeyi karsilamaz.

Nasıl engel oluyorlar anlamıyorum yani. İzin mi istediniz ki adamdan engel oluyor ?

Çocuk dogursaydim daha mı iyiydi.O benim bir an önce şans eseri gebe kslmami çok istedi.Altinlsrla da kendisine araba alma gibi planı vardı.Eğitimi de boşver açıkogretimdeb başka bölüm oku dedi.Kabul etmedim.Şuan zorlansam da düşünüyorum iyi ki kendime yatirim yapmışım.Adam zaten cimriydi.Onu kurtardığıma dua ediyorum.Bütün takıları saf bir şekilde al kocacım sana feda olsun,demedim.Kucaginw da bebek vermedim.Onu sevgi bile gostermez..Altinlara da ihtiyaci yok sadece numara yapıyor.Bu arada estetiğe karşı değilim.İyi ki diyorum.

Onda anormallik olduğunu narsist olduğunu öğrenmeden önce farkettim.Ünv beri o kadar peşimdeydi ki.Onun ilgisine aşık oldum.Bu çok yanlış.Yanlistan döndüm bosanmaya ve karar verdim.Ama süreç beni çok yordu.Buna da şükür diyorum.O yüzden k.k bu çekişmeli boşanma süreciyle ilgili bilgi almak istedim.Bilgi veren hanımlara çok teşekkür ederim.

Çocuğun yokmuş .
Anlaşmalı bosan gitsin.
Ne istiyorsun ki adamdan?adam memurmus zaten
Gir bir işe çalış .
Ayaklarının üstünde dur.
Niye tenezzül ediyorsunuz parasına adamların ya?

Narsistlerin beyni sağlıklı insanlar gibi çalışmıyor.Çikarci ve kadınları sömürebilecegi oyuncak gibi görüyor.Beni eve hapsederek kullandı ,Diğer kişinin de parasını kullanıp somurcek.Belki maddi manevi olarak tazminat elde edemesemde mahkemenin beni haklı bulmasi(ki biz haklı görünüyoruz benim en ufak kusurlu bir davranışım bile yok) ve beni tam anlamiyla somuremiş olması onu çok rahatsız eder.Saglikli vicdanlı bir erkek anlaşmada bile bunu dile getirir direk şartları konuşur bosanirdik.Ne yazik ki bu tip adamlarla mücadele etmek,hakkını aşk zorunda kaliyorsun.

X