Çekişmeli Boşanma

Neden lojman falan bakıyorsunuz ki? Evden o gitsin, siz niye gidecekmişsiniz?
Olur da mahkeme çocukları sana verirse tamam taşınırım deyin(zaten muhtemelen ona vermeyecekler çocukları) Kimi hayal ediyosa onun yanına gitsin ozaman.

Çocuklarına üzülen kadın onu böyle bir pislikle büyütmez.
Hem hakim falan mı bu hadisiz hergele, boşamam diye bir şey yok. O karar veremez. Ben böyle birini asla çekmem.

Devlet lojmanları kiraları uygun oluyor biz kirada kalıyoruz İstanbul’daki evi kirada

Sorumsuz terbiyesiz.
Ayrılın.
Çocukları mahkeme size veri merak etmeyin.
Sağlık durumunu bahane edebiliyor çalışmak için, çocuklara da bakamaz deyip geçin.
En kısa zamanda kurtulun.
Ne münasebet sevişirken başkasını hayal etmek, ne demek çıkar ilişkisi.
Adamın ne size ne çocuklarına bir hayrı yok ki.

Devlet lojmanları kiraları uygun oluyor biz kirada kalıyoruz İstanbul’daki evi kirada
Sonra eşya almasıydı anahtarıydı bir sürü uğraştıracak sizi. Elbette halledebilirsiniz ama neden uğraşasınız yerinizde durmak daha kolay değil mi sizin için? Şimdilik kalın bence, yine lojman çıkarsa taşınırsınız ama çocuğun düzeni burada, şimdi gidemem sen git diye söyleyin başının çaresine baksın bence…

Adamın çocuk bakımına bir katkısı var mı? Yok. Eve katkısı var mı? Yok. Öyleyse bu kararsızlığıniz ve korkunuz neden? Çocuklar konusunda size blöf yapıyor, merak etmeyin çocuklar size verilir. Çocuklarıniz ile birlikte yeni ve mutlu bir hayat kurarsınız umarım.

çalışmamak için hastalığını bahane eden, bütün gün arkadaşlarıyla kahvede oturan adamın niyeti çocuk bakmak değildir. çocukları alacağım diye gözünüzü korkutuyor çünkü çamaşırı yıkanıyor, ütüsü yapılıyor, yemeği yapılıyor, cinsel isteği karşılanıyor. siz giderseniz bunları kim yapacak? yoksa çocuklarına aşık olduğundan çocukları alırım demiyor herhalde. öyle olsa çalışmaya poposu olurdu. hakim de bir şey bilmiyor değil ya. durup dururken bu adama çocukları versin? benim yüzüme seni sevmiyorum, sevişirken başka kadını düşünüyorum diyen adamdan 15 tane de çocuğum olsa kendini o dakika kapının önünde bulurdu. lütfen ilk önce kendinize saygınız olsun, sadece seni sevmiyorum bile yeterliyken, daha da ağırlarını duymuşsunuz. böyle şeyler yenilir yutulur şeyler değil

Çocukları ona vermezler merak etmeyin.. 8 yıllık evliymişsiniz yaşları küçüktür diye tahmin ediyorum..Yuz kızartıcı bir suç işlemediğin sürece senin alma ihtimalin yüksek...Seni sindirmeye çalışıyor,herşeye katlandığın için muhtemelen sindiririm diye düşünmüş..Sinme sakın rüzgar senden yana..O düşsün bu miskinlik ve kırıcılıkla bundan sonraki hayatını...

8 yıllık evlilikte 2 çocuk,çoçuklar kück yaşta belli ki. Burda maddi duruma bakılmaz size verilir babadan nafaka bağlanır. Bir avukat olarak söylüyorum ki iyi de bir tazminat alırsınız.

Cocuklarınız da önemli ama sizde daha çok gençsiniz bence boşanın çocuklarınızı size zaten gösterecektir ve bence bu adam bi süre sonra kendiliğinden çocukları size verecektir sorumsuz bi insan olduğu için sorumluluk alamayacağını düşünüyorum

Hangi hakim çocukları bu kişiye verir sizde çok iyi biliyorsunuz ki vermez artık buna siginmayin.

Mahkeme yoluyla Çocuğu size vermeme gibi bir lüksü yok açın davanızı Allah aşkına neyin kemkümünü yapıyorsunuz

Neyi çekeceksiniz yahu, ya çocukları ver ya böyle çekersin ne demek, siz de başlığa yazmışsınız çekişmeli davanızı açar evinizi ayırır gül gibi yaşarsınız. Bu adamın çocukları istemesinin tek sebebi çocuklar onda kalsın, kendisi de işsiz olduğu için sizdnen nafaka talep edebilsin. Uyanık geciniyo aklınca

aç davanı çekişmeli zaten devlet memurusun çocukları sana verirler nereye alıyor çocukları? saf mısınız siz de sanki biraz?

Lojman hakkı reddedilmez. Akıl işi değil.

allah aşkına okumuş insansınız, işiniz gücünüz var. işssiz babaya çocukların verileceğine nereden inandınız yada inanmak istediniz???

Yapılacak belli burada kararsız kalınacak bir durum yok. Çıkar ilişkisi olduğu kesin ama sadece onun çıkarları Çocukları da işsiz güçsüz adama zaten vermezler.

Bu kadar çirkin ifadeden sonra daha ne düşündüğünüzü anlamadım ?
Çocuklar ayrılık sürecinde yıpranacak ama bu babayla birlikte daha çok yıpranacaklar çünkü anneleri hep mutsuz olacak. Açın davanızı, sizin kararlı olduğunuzu görünce geri adım atacağından emin olun!
Çok şükür ki işiniz var, başınızı sokacak eviniz var, siz eşinizin bu söylediklerini sineye çekerseniz , size daha çirkinlerini yapacak emin olun .

siz mutlu değilsiniz çocuklarda mutlu olamaz elinizde gücünüz var mantıklı olan ayrılmak neden katlanıyorsunuz

sakın çocuklarını verme zaten çocuklar ufaksa babaya vermezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…