• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli boşanma

Nurnures

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
89
538
8
En ağırını da benim ki olsa... onca tantana yaşandı son kez aileleri topladım olmadı. Adam evde kişisel eşyaları alıp anasına yerleşti. Ertesi gün elektrik su ve dogalgazimi kapattı gidim diye. Yılmadım 5 gün yaşadım o sekil annemde yanımdaydı 6.Gün baska eve yerlestim tüm eşyalarım ile . 7.Gün anası yerleşti. Ve bu durumu öle bir savunuyorki annemle ben evden kovmuşuz hakaret etmişiz. Oda kapatmış herseyi. YAZIK..GÜNAH ALLAH KORKUSU YOK :(

ALLAH yardımcın olsun INŞALLAH. Her kesin ağır bir boşanma hikayesi var. Guzellikler yaşaman dileğiyle.

En ağırını da benim ki olsa... onca tantana yaşandı son kez aileleri topladım olmadı. Adam evde kişisel eşyaları alıp anasına yerleşti. Ertesi gün elektrik su ve dogalgazimi kapattı gidim diye. Yılmadım 5 gün yaşadım o sekil annemde yanımdaydı 6.Gün baska eve yerlestim tüm eşyalarım ile . 7.Gün anası yerleşti. Ve bu durumu öle bir savunuyorki annemle ben evden kovmuşuz hakaret etmişiz. Oda kapatmış herseyi. YAZIK..GÜNAH ALLAH KORKUSU YOK :KK43:
Aradan 4 koca yıl geçmiş ama yazmadan edemeyeceğim. Ben bu yazdıklarınızı 5 aylık hamile iken yaşadım. Dolayısıyla en ağırı benimki ve doğumu beklemeden çekişmeli dava açtı.

Aradan 4 koca yıl geçmiş ama yazmadan edemeyeceğim. Ben bu yazdıklarınızı 5 aylık hamile iken yaşadım. Dolayısıyla en ağırı benimki ve doğumu beklemeden çekişmeli dava açtı.
O şeref yoksunu şimdi çocuğu görmeye geldiğinde yüzünüze nasıl bakıyor çok merak ettim.Ya da çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor

O şeref yoksunu şimdi çocuğu görmeye geldiğinde yüzünüze nasıl bakıyor çok merak ettim.Ya da çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor
5 aylık hamile iken yaşadım derken halen yaşıyorum. Şu an 6,5 aylık hamileyim. Ekim 13'te evi terk etti. Ki, toplamda 3 yıllık bir evliligim var (dı). Eşim bebekten sonra, 5. ayıma girince fıttırdı. Ben bosanmak istemediğimi, en azindan doguma kadar istemedigimi, su halimle o surecle ugrasmak istemedigimi soyleyince de dusman gibi 8 Kasimda cekismeli dava acti. Ortada ciddi manada boşanmayı gerektirir bir şey yokken. Yani bu kadar merhametsiz, vicdansız oluşunu aklım almıyor. Beni geçtim, bebeğe karşı merhameti yok. Ki, başlarda böyle değildi. Beraber bebek için bebek arabası vs. bakıyorduk daha 2 ay öncesinde.

5 aylık hamile iken yaşadım derken halen yaşıyorum. Şu an 6,5 aylık hamileyim. Ekim 13'te evi terk etti. Ki, toplamda 3 yıllık bir evliligim var (dı). Eşim bebekten sonra, 5. ayıma girince fıttırdı. Ben bosanmak istemediğimi, en azindan doguma kadar istemedigimi, su halimle o surecle ugrasmak istemedigimi soyleyince de dusman gibi 8 Kasimda cekismeli dava acti. Ortada ciddi manada boşanmayı gerektirir bir şey yokken. Yani bu kadar merhametsiz, vicdansız oluşunu aklım almıyor. Beni geçtim, bebeğe karşı merhameti yok. Ki, başlarda böyle değildi. Beraber bebek için bebek arabası vs. bakıyorduk daha 2 ay öncesinde.
Pardon ben üzgünüm yanlış anlamışım yazıyı.Çok zor ancak karnınızdaki bebişide düşünerek dik durun.Umarım en kısa sürede herşey sizin ve bebeğiniz için en hayırlı olacak şekilde çözülür.En azından bu adamın gerçek yüzünü gördünüz.
Siz karşı dava açtınız mı

Pardon ben üzgünüm yanlış anlamışım yazıyı.Çok zor ancak karnınızdaki bebişide düşünerek dik durun.Umarım en kısa sürede herşey sizin ve bebeğiniz için en hayırlı olacak şekilde çözülür.En azından bu adamın gerçek yüzünü gördünüz.
Siz karşı dava açtınız mı
Karşı davalık bir durum yok ki. Tebligatı bekliyorum şu an. Gelince de cevap dilekçesi oluşturacağız iste.

Arkadaşlar şunu soracağım; böyle bir şey başına gelen ya da duyan var mıdır ya da şair burada ne demek ister konusunda yardımlarınızı rica edeceğim. Şöyle ki, 8 Kasimda cekismeli dava acti eşim olacak kişi. Öncesinde zaten avukatı avukatimla görüşerek anlaşmalı boşanmak istemediğimizi söylemiştik sözel olarak. Şimdi ise dün UYAP'tan baktığımda anlaşmalı boşanma protokolü sunumuna rastlıyorum. Ne yapmak istiyor acaba?

Back