- 22 Temmuz 2019
- 98
- 325
- 8
- 34
Aynen öyle bende onu dedim bacım, aynı durum bak evli değiller arkadaşım nişan alışverişinde iki dünür aile birbirine girdi erkek tarafı 9 bin tl tazminat ödedi... bugüne kadar taktıklarıda kız tarafında kaldı... şimdi sinirden kuduruyor erkek tarafı...Korkma dik dur kadin olarak butun haklar seninle benim kuzenim 1 ay evli kaldi kadin altinlari aldi kacti gitri nafaka tazminat ne varsa vermek zorunda kaldi düşün yani.. Güçlü ol aglama sizlama nasil sana bunkari yasattiysa sende aynisini ona yast hakkin neyse al donuna kadar
Aynn canim alsin yazik kiza daha 1 aylik evli yapilirmi buAynen öyle bende onu dedim bacım, aynı durum bak evli değiller arkadaşım nişan alışverişinde iki dünür aile birbirine girdi erkek tarafı 9 bin tl tazminat ödedi... bugüne kadar taktıklarıda kız tarafında kaldı... şimdi sinirden kuduruyor erkek tarafı...
Işte o zaman ne kadar boş geliyor her şey insanın gözüne.1.5 ay sonra ayrılık kararı almak çok üzücü bir şeydir.O kadar çeyiz telaşı yap evime şunumu alsam bunumu alsam şu gelinliği giyeyim binbir heyecan telaş yaşa 1.5 ay sonra ayrıl üzücü olmuş sizin açınızdan
İyi yapmışlar valla hak ediyo bu erkekler helal olsun.Aynen öyle bende onu dedim bacım, aynı durum bak evli değiller arkadaşım nişan alışverişinde iki dünür aile birbirine girdi erkek tarafı 9 bin tl tazminat ödedi... bugüne kadar taktıklarıda kız tarafında kaldı... şimdi sinirden kuduruyor erkek tarafı...
Evet hem tazminat ödediler, hem paraları gitti, hem baya baya rezil oldular dedikoduluk oldular. Şuan çocuk başkası ile sözlendi evlenecekler o taraf bile biliyor durumu, anlatsam şoka girersin...İyi yapmışlar valla hak ediyo bu erkekler helal olsun.
İnanın çok ağır bı tranva oldu bu durum benim içinde bir buçuk ayda orda yasadiklarimdan sonra ben terk etmedim ben dava açmadım bu kadar haksız bu kadar vicdansız bu kadar adı insanların hala bu rahatliklari beni mahvediyo..Arkamdan çocuk olmadan kurtulduk ondan diyolarmis ne acı dusunebiliyomusunuz ? Bir ömür diye severek yola cikdiginiz insan sizi bu duruma dusuruyo ve kaynananiz kendi hiç gelin olmamis gibi sevinç naraları atiyo falan..Rabbim dusmanimin başına vermesin oyl demeyin kizlar o eşyaları ben hiç kullanamadim hepsi icimde kaldı..Işte o zaman ne kadar boş geliyor her şey insanın gözüne.
Evmis eşyaymış, alis veriş için yapılan kavgalarmış, boş hepsi.
Istenilen zamanda esyayin en iyi de olur ama eşyalar evleri yuva yapmıyor.
O tarafında bile bile kabul etmesi saçma olmuş insanlar değişmez kim haklı bilmiyorum ama kızın haklı olduğunu varsayarak soyluyorum insanlar değişmez.Evet hem tazminat ödediler, hem paraları gitti, hem baya baya rezil oldular dedikoduluk oldular. Şuan çocuk başkası ile sözlendi evlenecekler o taraf bile biliyor durumu, anlatsam şoka girersin...
Ben de onu anlatmaya çalıştım zaten.İnanın çok ağır bı tranva oldu bu durum benim içinde bir buçuk ayda orda yasadiklarimdan sonra ben terk etmedim ben dava açmadım bu kadar haksız bu kadar vicdansız bu kadar adı insanların hala bu rahatliklari beni mahvediyo..Arkamdan çocuk olmadan kurtulduk ondan diyolarmis ne acı dusunebiliyomusunuz ? Bir ömür diye severek yola cikdiginiz insan sizi bu duruma dusuruyo ve kaynananiz kendi hiç gelin olmamis gibi sevinç naraları atiyo falan..Rabbim dusmanimin başına vermesin oyl demeyin kizlar o eşyaları ben hiç kullanamadim hepsi icimde kaldı..
Asla değmez bende öyle diyorum Rabbim çok büyük onun adaleti bütün adaletlelerin üstünde onlar bana milyarlar verse gecmicekki bu içimdeki yara..Herşeyde var bı hayır bunlari yasamam lazımmış diye düşünüyorum zaten bende..Sebepsiz kus uçmaz demisler..Ben de onu anlatmaya çalıştım zaten.
Eşyanın yerine yenisi gelir merak etme. Ama senin yerle bir olan psikolojin nasıl düzelecek?
Hem yuva yıkmak kadar büyük bir günah var mi? Allah hepsini görüyor. Bizim gormediklerimizi de görüyor.
Bir de seni istemeyeni sen hiç isteme. Değer mi beş para etmez insanlar yüzünden kendini helak etmeye?
Konularını biliyorum. Lütfen salma kendini.Asla değmez bende öyle diyorum Rabbim çok büyük onun adaleti bütün adaletlelerin üstünde onlar bana milyarlar verse gecmicekki bu içimdeki yara..Herşeyde var bı hayır bunlari yasamam lazımmış diye düşünüyorum zaten bende..Sebepsiz kus uçmaz demisler..
Medeniyet ve onlarYaşadıklarınızı bir siz bilirsiniz allah yardımcınız olsun çok üzücü bir süreç malesef ki bu davalar çok fazla uzun sürüyor anlaşmalı boşanma içinde 1 yılı geçmiş olması gerek Medeni bir şekilde konusup evlerinizi ayırıp 1 yıl sonunda anlaşmalı ayrılsaydınız Daha kolay olurdu ne yaşadınız bilemicem gerçi
Bunun zamanla alakası yoktur elbet canım insanın hayatı bir günde bile yerle bir olabilir haklısın hakkında hayırlısı olsun bu arada kaç yaşındasınMedeniyet ve onlarmalesef cnm anlaşmak mümkün değil onlsrla.Bir buçuk ayda ne yaşanır demeyin yaşanabilecek en kotu şeyleri yaşadım heralde :)
25 yaşındayım 26 ya giricemBunun zamanla alakası yoktur elbet canım insanın hayatı bir günde bile yerle bir olabilir haklısın hakkında hayırlısı olsun bu arada kaç yaşındasın
Yaşıtız25 yaşındayım 26 ya giricem
Büyük konusmayim ama asla zaten karşı tarafta asla istemiyo ben onları hiç hiç istemiyoeum artık..Sendemi aynı surectesin cnmYaşıtızSanırım bir daha bu evlliğe şans vermeye niyetli değilsin umarım en kısa zamanda mahkemen hallolur
Öyle hakkınızda hayırlısı olsunKesinlikle ama kader diyorum napiyim bunu yaşamak gerekiyomus
Aynen öyle.biz yandık siz yanmayınBurdan yeni evli veya evlenecek kadınlara sesleniyorum tüm takılarınızı kendi adınıza kasaya koyun :)
Ne yaptın cnm.bir gelişme oldumu hayatındaDaha önce buraya konu acmisdim.Ailesi ve pisirik kocam yüzünden bir buçuk aylık evliyken boşanma sürecine girdim.İlk dilekçeye cevap dilekçesi yazmisdik onlar da cevaba cevap dilekçesi yazmışlar şaşırtıcı ki yemek yapmiyo dışında iftira yok hatta benim dediklerimi onaylamis resmen Allah mı şaşırttı bilmem daha ağır iftiralar bekliyodum ben.Bide takıları ben gelirken getirmisim yazmışlar tamamen yalan bu bunu ispatlariz diyo avukatım ama nasıl ? Tanıklar bende olmadığını biliyo ama babam kardeşim falan başka kimse şahitlik yapmaz heralde güvenip de bunu nasi kanitlayabilirim? Bide ne kadar sürer bir seneye biter diyo avukat ama ben bı sene sürmesini o iğrenç insanın artık soyadını cidden taşımak istemiyorum..Kabusum oldular hergun rüyamda goruyorum,normalde olmadığı kadar insanlar görüp çok mutlu falan diye haberlerini almakdan biktimm!( Sadece görmeyle bu kanıya varıp çok matah bişey yapmış gibi gelip bana anlatiyolar) bu insanlar tamamen çıksın hayatımdan gormeyim duymayim istiyorum buda dava bitmedikce galiba zor..Daha kısa sürmesinin bı yolu varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?