Çekişmeli boşanma ne kadar sürer bide takılar konusunda bilgisi olan varmı ?

didoş sende mi burdasın kız ne yapmıştıda sen bıraktın onu ohiyi olmuş içim soğudu

Yazarsak etkili olur mu ? Hiç de güçlü hissetmiyorum daha doğrusu karşımda insan yokki..Korkuyorum bana yasattiklarindan sonra bide bunları yasatmalarindan takilariminda istiyorum ama belki vazgeçerim bilmiyorum gözüm de korkuyo..

Evet en etkili şeyler bunlar. Eşim hukukçu mağdur olduğunu sürekli vurgulamalılar diyor sadece maddi değil emin ol maneviyat vurgusu daha etkili

Takilarimi istiyorum canım ben işte kabul etmiyorlar..
Onuda vermek zorunda benim takilarim bendeydi ama avukat sormuştu bana dugun takilarini istiyomusum diye dedim ben ama o istiyo benden diye demisti hci bisi alamaz senden onlar senin hakkin demisti

Onuda vermek zorunda benim takilarim bendeydi ama avukat sormuştu bana dugun takilarini istiyomusum diye dedim ben ama o istiyo benden diye demisti hci bisi alamaz senden onlar senin hakkin demisti
Ben gelirken getirmisim yazmışlar dilekçeye adiler..

Nişan alışverişinde arkadaşım (erkek tarafı) iki dünür aile birbirine girdi dava iki yıl sürdü... 9 bin tl tazminat kazandı kız tarafı

En iyisini yapmıssın

Bu ülkede işler niye bu kadar uzun suruyo ya
uzun sürüyor ama yargı çok şükür kadın tarafından bu konuda, hiç yılma ne var ne yoksa zaten alırsın dediğimn gibi evlilik yok nişan alışverişi kavgasından 9 bin tl aldı sadece kız tarafı

Dedim zaten pazartesi cevap dilekçesi yazicaz ama işte inşallah ispatlayabilirim dua edin lütfen
Korkma dik dur kadin olarak butun haklar seninle benim kuzenim 1 ay evli kaldi kadin altinlari aldi kacti gitri nafaka tazminat ne varsa vermek zorunda kaldi düşün yani.. Güçlü ol aglama sizlama nasil sana bunkari yasattiysa sende aynisini ona yast hakkin neyse al donuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…