Çekişmeli boşanma da delil

Avukatlar daha iyi bilir ama hem aldatma hem şiddet uzun süre olmuş aldatma olalıyi 6 ayi geçtiği için affetme sayılıyor.

Twitter'da kendi adı değil anladığım kadarıyla onunda ispati çok zor olur ispat için ip adresi vs istenmesi gerek ama onuda vermezler ciddi suç olmasi gerek.

Sağolun ama maalesef yemez çünkü hiç arkadaşım yok sadece biri var oda abla gibi onu düşünüp bu sefer de onu zan altında bırakamam ortadan kaybolsam hemen babamı arar babam da doğulu ve bosanmami hiç istemiyor hemen başlarlar krize girmeye bizi rezil etti rüsva etti herywrde beni ararlar

Kendi adı

O zaman ekran görüntüsü alın tabi işinize yarayabilir belki ama çekişmeli dava için avukatla halledin derim işinizi.
Şu delilleri toplayayim da önce birde zaten kadın sığınma evinde açarım davayı orda avukat talep ederim barodan

SMS ile attığı mesajları ekran görüntüsü alırken numarasının görünmesi gerekiyor. Kayıttan silin, ismi değil numarası görünsün. Tarih ve numara çok önemli

Tabiki. Bende talep etmiştim ve işsizim diye defalarca nafakanın kaldırılmasını istedi mahkemeden ama kaldırılmadı.
Ya çok teşekkür ederim beni korkutan şey aslında boşanma davası değil de babamgilin tutumu gene beni rezil ettin diye arayıp peşime dusmelerinden korkuyorum bizim orda kadın kendi başına hayat kuramaz gerçi sen bosanirsan bakmam demişti geçen sene ama bilmiyorum

Adam çalışmiyor eve para getirmiyor bunlar bile aslında boşanma sebebi olmuyor mu? Avukata danışmanız da fayda var bence.

Yada en kötü ihtimal yine darp raporu almak için kavga çıkarmak

Şu sınav geçsin inşallah danisacam
En kötü ihtimal kavga çıkarıp darp raporu almak da olur delille falan uğraşana kadar iş uzayabilir.

Birde eskiden görümcem bosanacagi zaman avukatı beni aldatıyor telefon dokümanlarını istiyorum dersen mahkeme yoluyla çıkarılıyor demişti diye hatırlıyorum. Hâlâ öyle bişey var mı bilmiyorum bunları da sorar ona göre hareket edersiniz

Kavga cikarirsam korkuyorum o anı yaşamak istemiyorum hele çocukların yanında akıl karı değil ben bir araştırayım gene teşekkür ederim

Birde ekran görüntülerimi silmiş dediniz ya onlar bir programla geri yüklenir. Benim eltimde bu durumlardan boşanmak istiyordu kayinim eltimin telefonundaki bütün delilleri silmişti. Bende bir uygulama ile geri yüklemiştim ama uygulamanın ismini hatırlamıyorum

AA öylemi tüh Acep uygulamanın adını keşke hatırlarsanız yaa

AA öylemi tüh Acep uygulamanın adını keşke hatırlarsanız yaa
Ben eltimin telinden google playdan 'silinen resimleri geri yükleme' diye girmiştim. Yorumlara göre hangi uygulama iyiyse onu indirip denemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam tamamen yabancı bir uygulamaydı. Google'dan çeviri yaparak indirdim

Mesajların ekran görüntülerini numara gözükecek şekilde alıp saklayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…