• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli boşanma da delil

Aldatma baya oluyor ama nasıl desem gizliden hesaplar açıp kadınlara kendini farklı tanıtan biri abaza derizya eline fırsat geçsin her haltı yiyecek biri Twitter da kadınların gönderilerine özellikle gözüne kestirdigi dini kesim var onlara yorum yapar kendini öyle gösterir güya birde Facebook ta aynı şehirden kadınlara istek atar bunları çeksem olmaz mı şiddet Aralık'ta oldu kadın sığınma ya gittim geri geldim 4 gün durup sınavım vardı diye ama en ufak şeyde ağzını burnunu kırarım gibisinden konuşuyor üstüme yürüyor dün öyle yürüdü çocuklarım korktu diye durdu yüzüme çanta fırlatt deı
Avukatlar daha iyi bilir ama hem aldatma hem şiddet uzun süre olmuş aldatma olalıyi 6 ayi geçtiği için affetme sayılıyor.

Twitter'da kendi adı değil anladığım kadarıyla onunda ispati çok zor olur ispat için ip adresi vs istenmesi gerek ama onuda vermezler ciddi suç olmasi gerek.

Bir arkadaşımın yanındayım kafa dinleyip geri dönücem gibi şeyler yazarsanız da daha çok tahrik olur. Ama erkek arkadaş falan demeyin sakın.

Sinirinden kudurur. Şiddetten, aldatmadan ve kumardan bahsedin zaten arkadaş yanindayim deyince her türlü küfür hakaret tehdit herşeyi sayar delilleri toplamış olur davayı açarsınız.

Allah yardımcınız olsun.
Sağolun ama maalesef yemez çünkü hiç arkadaşım yok sadece biri var oda abla gibi onu düşünüp bu sefer de onu zan altında bırakamam ortadan kaybolsam hemen babamı arar babam da doğulu ve bosanmami hiç istemiyor hemen başlarlar krize girmeye bizi rezil etti rüsva etti herywrde beni ararlar 😐

Avukatlar daha iyi bilir ama hem aldatma hem şiddet uzun süre olmuş olalı 6 ayi geçtiği için affetme sayılıyor.

Twitter'da kendi adı değil anladığım kadarıyla onunda ispati çok zor olur ispat için ip adresi vs istenmesi gerek ama onuda vermezler ciddi suç olmasi gerek.
Kendi adı

O zaman ekran görüntüsü alın tabi işinize yarayabilir belki ama çekişmeli dava için avukatla halledin derim işinizi.
Şu delilleri toplayayim da önce birde zaten kadın sığınma evinde açarım davayı orda avukat talep ederim barodan

SMS ile attığı mesajları ekran görüntüsü alırken numarasının görünmesi gerekiyor. Kayıttan silin, ismi değil numarası görünsün. Tarih ve numara çok önemli

Tabiki. Bende talep etmiştim ve işsizim diye defalarca nafakanın kaldırılmasını istedi mahkemeden ama kaldırılmadı.
Ya çok teşekkür ederim beni korkutan şey aslında boşanma davası değil de babamgilin tutumu gene beni rezil ettin diye arayıp peşime dusmelerinden korkuyorum bizim orda kadın kendi başına hayat kuramaz gerçi sen bosanirsan bakmam demişti geçen sene ama bilmiyorum 😐

Sağolun ama maalesef yemez çünkü hiç arkadaşım yok sadece biri var oda abla gibi onu düşünüp bu sefer de onu zan altında bırakamam ortadan kaybolsam hemen babamı arar babam da doğulu ve bosanmami hiç istemiyor hemen başlarlar krize girmeye bizi rezil etti rüsva etti herywrde beni ararlar 😐
Adam çalışmiyor eve para getirmiyor bunlar bile aslında boşanma sebebi olmuyor mu? Avukata danışmanız da fayda var bence.

Yada en kötü ihtimal yine darp raporu almak için kavga çıkarmak 😔

Şu sınav geçsin inşallah danisacam
En kötü ihtimal kavga çıkarıp darp raporu almak da olur delille falan uğraşana kadar iş uzayabilir.

Birde eskiden görümcem bosanacagi zaman avukatı beni aldatıyor telefon dokümanlarını istiyorum dersen mahkeme yoluyla çıkarılıyor demişti diye hatırlıyorum. Hâlâ öyle bişey var mı bilmiyorum bunları da sorar ona göre hareket edersiniz

En kötü ihtimal kavga çıkarıp darp raporu almak da olur delille falan uğraşana kadar iş uzayabilir.

Birde eskiden görümcem bosanacagi zaman avukatı beni aldatıyor telefon dokümanlarını istiyorum dersen mahkeme yoluyla çıkarılıyor demişti diye hatırlıyorum. Hâlâ öyle bişey var mı bilmiyorum bunları da sorar ona göre hareket edersiniz
Kavga cikarirsam korkuyorum o anı yaşamak istemiyorum hele çocukların yanında akıl karı değil ben bir araştırayım gene teşekkür ederim

Birde ekran görüntülerimi silmiş dediniz ya onlar bir programla geri yüklenir. Benim eltimde bu durumlardan boşanmak istiyordu kayinim eltimin telefonundaki bütün delilleri silmişti. Bende bir uygulama ile geri yüklemiştim 🤭 ama uygulamanın ismini hatırlamıyorum

Birde ekran görüntülerimi silmiş dediniz ya onlar bir programla geri yüklenir. Benim eltimde bu durumlardan boşanmak istiyordu kayinim eltimin telefonundaki bütün delilleri silmişti. Bende bir uygulama ile geri yüklemiştim 🤭 ama uygulamanın ismini hatırlamıyorum
AA öylemi tüh Acep uygulamanın adını keşke hatırlarsanız yaa 😐

AA öylemi tüh Acep uygulamanın adını keşke hatırlarsanız yaa 😐
Ben eltimin telinden google playdan 'silinen resimleri geri yükleme' diye girmiştim. Yorumlara göre hangi uygulama iyiyse onu indirip denemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam tamamen yabancı bir uygulamaydı. Google'dan çeviri yaparak indirdim

Kadın sığınma evine gidecem diyorsunuz ya oraya varınca bir süre tel numaranızı değiştirmeyin o öfkesinden size sürekli msjlar atacak. Sizde o sırada "beni aldattın çocuklarımın yanında şiddet uyguladın kumar oynadın" falan diye yazın. Ama Boşanma davası açacağınızdan bahsetmeyin ozaman anlar. Ve kadın sığınmaya gittiğinizden de bahsetmeyin boşanmak istiyor diye düşünüp msjlari ona göre atar
Mesajların ekran görüntülerini numara gözükecek şekilde alıp saklayın

Back