Merhaba arkadaşlar benim sorunlarımı bilen bilir . Neyse kısaca özet geçeyim eşim aldattı hala da öyle çalışmıyor sayısal loto oynuyor gizliden beni hep assagiliyor en önemli neden benim için aldatma neyse iki bebeğim olduğu için ve ailem maddi manevi arkamda olmadığı için bosanamiyordum ama artık iş şiddete kadar gitti çocuklarım olumsuz etkileniyor dün kadın sığınma da çalışan biriyle konuştum eğer oraya giden kadın belli bir süreye kadar durup çocuklarına da iyi olduğunu gozlemleselermis kadını eve çıkarıp iş verip çocuklar için kreş ve maddi manevi destek veriyorlarmış yeterki kadın boşanma davasını açtığını ve yeni bir hayat kurmak istediğini belirtsin ve arkasında dursun. Hanımlar yarın sınavım var sınavdan sonra ki süreçte kadın sığınma ya gidip oradan davami açmayı düşünüyorum bu hayatı ne kendime nede cocuklarima yaşatmaya hakkım yok aldatan assagilayan hizmetçi muamelesi yapan en önemlisi aldatan bir adamla ben daha yapamıyorum işin için artık şiddet de girdi. Sorun şu ben çelişkili boşanma davası acinca nasıl bir kanıt toplamam lazım lütfen yardımcı olun. Hanımlar lütfen perişan olursun tarzı şeyler söylemeyin dayımla konuştum dün o arkamda ama ilk önce kadın sığınma ya gidecem tabi burda ne ben ne çocuklarımın psikolojisi iyi değil ruhen çökmüş bir anne çocuklarına hiç birşey veremez kararlıyım avukat veya bilgili arkadaşlar fikir verebilir mi ne yapmalıyım şu delil konusunu.
Bu arada ben bosanacam dediğimde eşim ben ölsem seni boşamam ömür boyu sürer dava diyor.
Bu arada ben bosanacam dediğimde eşim ben ölsem seni boşamam ömür boyu sürer dava diyor.
Son düzenleme: