- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.591
- 40
-
- Konu Sahibi Aysimalibiri
O kitabı okumaya başladıgımda tabiki çok gençtim oha demiştim, ilerledikçe de he he yaw hee demiş elimden bırakmıştım.The Secret kitabını okumuş ondan öğrenmiş
Her an bir arkadaşın sana mantı hediye edebilir hadi gel akşam mantı yaptım yiyelim diyebilir. Böyle düşünelim çekelim mantıyıKim yapacak o mantıyı ?
Söyliyim.
Eve giderken yolumun üstündeki a101'e ugrayıp dolaptan kıymadan hallice soyalı olan mantısını kucaklayıp eve gidip yapiciim ve evet dedigin gibi hayalimdeki mantıyı yine kendi sayemde yiyeceğim.
Ama yok buzdolabı eğer hareket kalbiyeti kazanıp ben eve gidene kadar mantıyı pişirip hazır etmiş olursa olayın sokuyla mantıyı yemeden ölürüm ki.
Evet gerçekten iyiyi çektiğimiz kadar kötüyü de çekme olasılığımız var, çok geçmiş olsun.Hepimiz birer enerjiyiz aslında bunun farkına varabilene ne mutlu
İmajinasyonu çok denedim çoğu zaman da olmuştur
insanlar genel de yazdıklarını yaşarlar ve hayal ettiklerini de ama istikrarla
Özellikle lütfen uykuya dalmadan 5 dk önce hayal edin isteklerini ve olmuş gibi de yazın sevdiğiniz bir kitap arasında saklayın
düşünün olmuş gibi yapın beyin daha çok inanıp çağırıyor
bu konuyla alakalı orta son sınıfta nedendir bilmem kendimi hep annemin yatağında ve kaza geçirmiş çok ağrı çekiyor gibi düşünürdüm
ve aradan 1 sene geçti trafik kazası geçirdim annemin yatağında ağrılarla yattım
Çoğu şeyi de yaşadım uyguluyorum uygulamaya da devam edeceğim
Hayır, belirttiğim gibi Sinop'un Türkiyede hangi bölgede olduğunu dahi bilmiyordum ve tercihlere yazdığım onca şehirden tam çekim yasamda imgelediğim şekilde bir şehir oluşu hiçte azımsanacak bir şey değil.Merak ettiğim birkaç konu var.
Üniversite tercihleri sonuçta sizin seçtiğiniz okullar arasından geliyor. Siz Sinop'u yazmasanız (sonuçta deniz kenarı olduğunu bilerek yazmışsınızdır) gelmezdi. Muş'u yazmışsınız da çekim yasası sayesinde Sinop gelmiş gibi anlaşılıyor. Puanınız da yetiyorsa Sinop gelmesinden doğal bi şey var mı?
Pandemiyi nasıl çekim yasası ile çektiğinizi anlamadım. Siz tüm dünyayı etkileyen bi olayı çekebiliyorsanız kıtlık bitsin, savaş sona ersin falan deyin Afrika'ya Ukrayna'ya falan da yarasın madem bu durum
Ya da okulunuz uzadıysa sınavlardan geçemediniz demektir. Çekim yasası ile sınav kağıdını mı çekeceksiniz kendinize?
Kolye, baklava, hadi bi nevi ilişkinizde çekim yasasının mantığını anladım ama bunlar bende oturmadı asla :)
zamına koysaydın sen de ahahahaMaaşıma zam al-mış gibi yaptım tam 1 hafta.
Baktım -mışın bana bir faydası yok
Çıktım karşısına istiyorum dedim ve tatatataaaaaam.
Zam(cık) yapmış akljkjdkfja
Uykuya geçiş anında, olmuş gibi gözümde canlandırarak o an ne hissettiğimden, esen rüzgardan, saçımın şekline, giydiğim kıyafete kadar imgeleyerek. Zaten o andaymışım, gerçekleşmiş ve yaşıyormuşum gibi ve bunu tekrar ediyorum. Bir gün geliyor o anda yaşıyorumBence gayet güzel yazmışsın
Biz farkında olmadan düşüncelerimizle olayları ve kişileri çekiyoruz aslında hayatımıza
İmgelemeyi nasıl yapıyorsun ?
Teşekkür ederim açıklama için :)Uykuya geçiş anında, olmuş gibi gözümde canlandırarak o an ne hissettiğimden, esen rüzgardan, saçımın şekline, giydiğim kıyafete kadar imgeleyerek. Zaten o andaymışım, gerçekleşmiş ve yaşıyormuşum gibi ve bunu tekrar ediyorum. Bir gün geliyor o anda yaşıyorum
dolandırıcılık kısmı bence gel çekim yasası için sana kurs vereyim diyenlerde.Kızlar cüzdanlarınızi kontrol edin..
Bu yazı tamamen dikkatimizi dağıtmaya yönelik.
Cepcimisin bacım sen ?
Çekim yasası gibi şeyler nitelikli dolandırıcılık gibi geliyor bana.
Zaten gerçekliğine inancım yok,birde bunu millete satmaya çalışanlar olunca iyice huylaniyorum.
O işin nuktesi,bana pek anlamlı gelmiyor wurstria..dolandırıcılık kısmı bence gel çekim yasası için sana kurs vereyim diyenlerde.
bu sadece kendi kendine bişeyler yazmış. ama derse ki özele gel ben sana bununla alakalı online eğitim vereyim, bak o zaman riskli olur.
'Bu' olarak hitap etmen hiç hoş değil ama yerime açıkladığın için teşekkür ederim. Evet hiç öyle bir iddiam yok, ki bende aynı şekilde bu işin ticarete dökülmeye başlandığını düşünüyorum.. Halbuki çekim yasası başkasıyla olabilecek bir şey değil, kişinin kendisinin araştırıp keşfedip inandıktan donra uygulayabileceği bir şey bana göre.dolandırıcılık kısmı bence gel çekim yasası için sana kurs vereyim diyenlerde.
bu sadece kendi kendine bişeyler yazmış. ama derse ki özele gel ben sana bununla alakalı online eğitim vereyim, bak o zaman riskli olur.
O halde bunu maddi çıkarına kullanan kişilere gidip havlar mısın lütfen çünkü yanlış yerdesin, orası burası değil..Kızlar cüzdanlarınızi kontrol edin..
Bu yazı tamamen dikkatimizi dağıtmaya yönelik.
Cepcimisin bacım sen ?
Çekim yasası gibi şeyler nitelikli dolandırıcılık gibi geliyor bana.
Zaten gerçekliğine inancım yok,birde bunu millete satmaya çalışanlar olunca iyice huylaniyorum.
ben öyle hitap etmeyi tercih ettim, öyle istedim. hakaret, küfür olmadıkça istediğimi yazarım, derim.'Bu' olarak hitap etmen hiç hoş değil ama yerime açıkladığın için teşekkür ederim. Evet hiç öyle bir iddiam yok, ki bende aynı şekilde bu işin ticarete dökülmeye başlandığını düşünüyorum.. Halbuki çekim yasası başkasıyla olabilecek bir şey değil, kişinin kendisinin araştırıp keşfedip inandıktan donra uygulayabileceği bir şey bana göre.
elimizde olmadan zihinden geçen olumsuz düşüncelere ne demeli peki?Birde şunu eklemek isterim farkındalık olsun diye
Ağzımızdan çıkan sözlere çok dikkat etmeliyiz olumlu olumsuz tabii mümkün mertebe olumsuz konuşmamalı ve düşünmemeliyiz
her söz sihirdir
eskiler dilek kapın mı açıktı hemen oldu derler hatta
Bu dediğimin insanların bir çoğu da yaşamıştır iyi veya kötü olarak
Tabiki de insanız bazen bilerek veya bilmeyerek geçiyor veya diyoruz eğer o an deyip fark ettiysek iptal iptal iptal demeliyiz 3 kere eğer fark etmediklerimiz varsaelimizde olmadan zihinden geçen olumsuz düşüncelere ne demeli peki?
Hav hav bacım..O halde bunu maddi çıkarına kullanan kişilere gidip havlar mısın lütfen çünkü yanlış yerdesin, orası burası değil..
Tabiki de insanız bazen bilerek veya bilmeyerek geçiyor veya diyoruz eğer o an deyip fark ettiysek iptal iptal iptal demeliyiz 3 kere eğer fark etmediklerimiz varsa
Şu zamana kadar yaptığım bütün kötü söz kötü ant yemin anlaşma hepsi iptal iptal iptal demeliyiz