- 3 Aralık 2017
- 564
- 309
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
Selam kızlar. Şu çekim yasası denen zımbırtıyı denedim birkaç gündür sonuç beklediğim bir durum için ama işe yaramadı Aranızda bunu uygulayan ve işe yaradığını gören oldu mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yapıyorum yıllardır neyi çok düşünüyor ve yoğunlaşıyorsam oluyorSelam kızlar. Şu çekim yasası denen zımbırtıyı denedim birkaç gündür sonuç beklediğim bir durum için ama işe yaramadı Aranızda bunu uygulayan ve işe yaradığını gören oldu mı ?
Adriana’nın metin hara’dan önceki sevgilisi yaz ara, cevabı bulacaksın kadın bildiğin zevksizBence olabilir ama kaynak onemli. Adriana Limayla gezen bir turunç vardı, ben olsam onun kitabını alırdım. Adam adı sanı bilinmeyen bir yazarken Adriana Lima çıktı geldi??? Bilmiyorum artık büyü mü yaptı hipnoz mu yaptı, o işleri bence o arkadaş biliyor
Bende yıllardır neyi çok düşünüyor ve yogunlasiyorsam ,ol_mu_yor.hep tam tersi oluyor.neden ki?ben yapıyorum yıllardır neyi çok düşünüyor ve yoğunlaşıyorsam oluyor
Olumlu düşünürsen olumluyu çekersin gibi bişeyçekim yasası ne?
düşünerek istediğimiz şeyleri oldurmak mı yorumlardan böyle anladım.
bence saçma.
Nasıl yapılıyor bi şans daha vermeyi düşünüyorumİse yarıyor ama sizin sandığınız gibi birsey değil çekim yasası, çok güldüm konunuza
Hayatımda istediğim herseyi yarattım ancak dediğim gibi sizin sandığınız gibi bir şey değil çekim yasasi
Yok kuzum saçma değil ancak burada bahsedilen gibi basit bir mevzu da değil ancak gerçek, senelerdir kullanirim , istediğim pek çöm şeyi hayatıma cektim bununla , aslında tamamen insanın bilinçaltıni kullanabilmesiyle alakalı, doğru düşünme, doğru dua etme , doğru şekilde hayal kurma denebilir , malum beynimizin çok küçük bir kısmını kullanabiliyoruz, bilinçaltına hakim olabilirsen hayatta istediğimiz pek çok şeye sahip olabilirizçekim yasası ne?
düşünerek istediğimiz şeyleri oldurmak mı yorumlardan böyle anladım.
bence saçma.
Benim doğru şekilde yapmam 10 senemi aldı, bol bol okuyun , "bilincaltinin gucu" Joseph Murphy, bu kitapla başlayın, olayı anlamanızı saglayacaktirNasıl yapılıyor bi şans daha vermeyi düşünüyorum
Okumuştum ben onu secret da okudum hep aynı cümleleri tekrarlıyor o tarz kitaplarBenim doğru şekilde yapmam 10 senemi aldı, bol bol okuyun , "bilincaltinin gucu" Joseph Murphy, bu kitapla başlayın, olayı anlamanızı saglayacaktir
Bir kaç günlük ya da öylesine söylenen olumlu şeyler ise yaramıyor. Hem mantığını anlamak hem de kendinizi keşfetmeniz gerekiyor.Selam kızlar. Şu çekim yasası denen zımbırtıyı denedim birkaç gündür sonuç beklediğim bir durum için ama işe yaramadı Aranızda bunu uygulayan ve işe yaradığını gören oldu mı ?
Selam kızlar. Şu çekim yasası denen zımbırtıyı denedim birkaç gündür sonuç beklediğim bir durum için ama işe yaramadı Aranızda bunu uygulayan ve işe yaradığını gören oldu mı ?