Çekim yasası hikayesi olanlar bakabilir mi?

Çekim yasasına İnanmanız yetmez. Öncelikle çekeceğiniz şeye içtenlikle istemeniz gerekir. Kafanızda bir korku dahi olsa maalesef gerçekleşemez. O isteğine gönülden inanıp gönülden istemeniz olmuş gibi düşünmeniz lazım ilk kural bu zaten. Ama siz ben hepsini yapıyorum yine de olmuyor diyorsanız bilinçaltında blokajlar olabilir
İşte sanırım burada ne olursa olsun %100 olamıyorum. ya olmazsa diye bir endişem mevcut bunu nasıl kırabilirim bilmiyorum

Niye kapansın kişisel gelişim forumunda bu konuya özel bir başlık bile var. Sayfalarca yorum yapılmış.
Aslında konu sahibi M Munzurum oradakilere danışsanız daha faydalı bilgiler alırsınız.
Baktım 2015 yılında var Google bilgileri gibi madde maddeydi ben benim eksiğim nerede ve böyle hikayeler var mı diye dertlendim🙂

Bir arkadaşım bu konularda çok araştırma yapar inanır da. Çekim yasası ile çoğu şeyi kendine çekmiştir. Tek şey hariç ‘evlilik’ :) çünkü korkuları var ne kadar istese de olmuyor. Karşısınada kimse çıkmıyor. Kafasında blokajı koymuş birkere. İstiyorum ‘ama’ değil. İstiyorum olacak veya oldu gibi düşünmemiz gerekiyor
Bu benim evlilik olsun ama ya kötü olursa yapım var benimde benim karşıma insan çıkıyor ama evlilik duygusu yok oluyor anlamadım 🤷‍♀️

olumlu cümleler, olumlu konuşmalar ile iyiyi ve istediklerini kendine ve hayatına çekeceğine inanmak.
ama sadece düşüncede kalmaması gerekiyor. devamlı ağzınızdan çıkan kelimelerin şimdiki zamanda olumlu şekilde söylenmesi. örnek: şu evi alıyorum. orada çok mutlu oluyorum. insanlar çok iyi ve anlayışlı.
bu yasada en önemli kural negatif içerikli cümleler kullanmamak. bu inanca göre evren, söylediğimiz her şeyi olduğu gibi algılıyor ve o şekilde bize geri sunuyor.
çekim yasası bende bir kere işe yaradı. yakınımdaki insanların inatla garantici olmam gerektiği, kendimi kaptırmamam gerektiği bir konuda ben ısrarla olumlu söylemlerde bulunup, asla umudumu kaybetmedim. tabii en önemlisi aslında bu amaçta uygulamalara da koyuldum. oturup ayağıma gelmesini de beklemedim. aslında evrenin müthiş bir işbirliği bu.
ama bu yasadan habersizdim o dönemler. ve zaman içinde niyetimdeki şeyin gerçekleştiğini gördüm.
Bazen düşündüğümde küçükken bu yasa bende çok işliyormuş bana hep şanslı derlerdi. Sıfır endişe ben dilerdim ve olacagını inanırdım hiç endişe duymazdım. Şu an öyle değil sınava hazırlanıyorum mesela çekim yasası yapıp olumlu ve iyi şeyler düşünüyorum harekete de geçiyorum işte imgeleme falan yapıyorum ama içimde yine o kadar emek verdim ya olmazsa geçmiyor değil. Bunu kırmam lazım sanırım.

İsteyip bırakmayı öğrenmelisiniz isteyip olumlu düşünceler sözler söyleyip sürekli meşgul etmeyin aklınızı ya da şöyle söyleyeyim bi araba istiyorsunuz 500 bin lira olsun fiyatı sizde o kadar para yok belki biriktirmekle de olmayacak bir para hem arabayı isteyip hem parayı nasıl bulacağınızı aynı anda düşünecek kadar tutmayın. İsteyin nasıl olacağınızla ilgilenmeyin. Birde şimdiden niyet edin. Örneğin ev araba için bir anahtarlıkta edinin yeni evimin yeni arabanın anahtarlığı olsun gibi ya da evlenmek istiyorsunuz kırmızı bir masa örtüsü alıp bunu eşimle sevgililer günü yemeğimde kullanacağım gibi.

Öyle şeylere hiç inanmam ama Mevlana’ya atfedilmiş bir söz ki aklımdan çıkmaz: Dünyada olabilecek her bir olay için misal aleminde sayısız ihtimal uyur. Siz ağzınızdan çıkardığınız sözlerle o ihtimalleri uyandırırsınız. Güzel kelimeler söyleyin ki güzel ihtimaller uyansın. İnsanın kaderine müdahalesi buradadır…”
Aslında çekim yasasına işaret bunu bir çok filozof alim adamı söylemişlet zaten. Başak Sayan'ın kitabı bunun bilimsel açıklamasını yapıyor. İnsanın yaydığı frekans bunların ölçülmesi vb dilerseniz bakabilirsiniz. Teşekkür ederim cevap için

Bdv yerine kisisel gelisim konusu olmaliydi sanki. Ben de kknin o cekim yasasi olumlamalar kismina aboneyim. Bir cok bilgi mevcut. Soyle ki ben hayatimdan bir kac ornek verebilirim. Hidirellez gecesi resmini cizdigim universiteye gittim. Meslegi, boyu, tipi, karakterine kadar yazdigim insanla bir tesaduf eseri tanistim (tabi biraz kotu bitti ama olsun😅) gun icinde kucuk kucuk dusundugum seyler de oluyor ya da olmasindan korktugum seyler de. Meditasyon yapmak en iyi cozum bu konuda bence. Surekli pozitif dusunmeye calismak zittini da getiriyor cunku bi yerde. Hic bir sey icin zorlanmamak lazim. Hayal edip, elinden geleni yapip, sonucundan endiselenmemek en iyi yol benim gozlemledigim.

Evrensel yasalardan biridir benzer benzeri çeker. Yukarda bir arkadaş da belirtmiş, neyseniz onu çekersiniz. Zorlayarak olacak bir iş değil sürece güvenmek ve bu sırada da içsel çalışmalar yaparak ‘frekansı’ yükseltmek gerekiyor. Çekim yasası diye saçma sapan şeyler anlatıyor bunlarla vakit harcamak yerine terapiye başlayın mesela. Kendi kalıplarınızı fark edin, artık işinize yaramayanları dönüştürmek için neler yapabileceğinizi öğrenin. Sefil bi hayatım vardı vision board yaptım hepsi gerçek oldu gibi başkalarının hikayeleriyle meşgul olmak, onların tavsiyelerini uygulamak pek işe yaramayacaktır. Kendi yolunuzu bulmaya bakın.
Kendi yolumda ilerlemek istiyorum zaten bunun için çaba sarf ediyorum. Bir kaç konuda olumlu görmüyorum bunu değiştirmek istiyorum bu yüzden başka insanların tecrübeleride önemli benim için yorumunuz için teşekkür ederim

İyi akşamlar herkese
Hayatımda olumsuz giden bazı şeyleri değiştirmek istiyorum. Tabi bunları değiştirmek sadece benim elimde olan bir şey değil. Yaklaşık 2 yıl önce bu çekim yasası konusu merakımı cezbetti. Başak Sayan'ın sen değişirsen her şey değişir isimli kitabını okudum ve çeşitli sosyal mecralarda sürekli katmanın nasıl çalıştığı ve insanların kendi hayatlarında olan değişiklikleri anlattıkları videoları izledim. Ben mi beceremedim bir şeyimi eksik yaptım diye düşünmeye başladım. Sizlerin böyle hikayeleri varsa paylaşırsanız çok sevinirim🌼
Bence tamamen çok istemekle alakalı bi durum anneannem sürekli bi evim olsun çocuk odasıyla yatak odası karşı karşıya ortada da banyosu olsun demiş sonra temelden ev alıyolar plana bakmaya gidiyolar bi bakıyo istediği gibi ev plan olarak. Babam mesela çok şanssızım der sürekli ve en olmıycak şey onu bulur ikimizde aynı şeyi alırız ya onun ki bozuk çıkar illa bişey olur

Baktım 2015 yılında var Google bilgileri gibi madde maddeydi ben benim eksiğim nerede ve böyle hikayeler var mı diye dertlendim🙂
The Secret belgeselini izleyin. Bu konuları anlatıyor.
Bu çekim olayı çok karmaşık geliyor bana. Önceden dua ederdik, şimdi ise evrene mesaj yolluyoruz. Benim anlamadığım işin dini kısmını devre dışı mı bırakacağız yani. Allah'a dua etmek ondan istemek vs. 🤷‍♀️ Evren dediğimiz şey ne ki ona isteklerimizi iletiyoruz filan. Saçma geliyor bazen bana.

Bdv yerine kisisel gelisim konusu olmaliydi sanki. Ben de kknin o cekim yasasi olumlamalar kismina aboneyim. Bir cok bilgi mevcut. Soyle ki ben hayatimdan bir kac ornek verebilirim. Hidirellez gecesi resmini cizdigim universiteye gittim. Meslegi, boyu, tipi, karakterine kadar yazdigim insanla bir tesaduf eseri tanistim (tabi biraz kotu bitti ama olsun😅) gun icinde kucuk kucuk dusundugum seyler de oluyor ya da olmasindan korktugum seyler de. Meditasyon yapmak en iyi cozum bu konuda bence. Surekli pozitif dusunmeye calismak zittini da getiriyor cunku bi yerde. Hic bir sey icin zorlanmamak lazim. Hayal edip, elinden geleni yapip, sonucundan endiselenmemek en iyi yol benim gozlemledigim.
Ben bu endişelenmemek kısmında başarılı değilim sanırım. Kontrollü olmak istiyorum akışa tamamen bırakamıyorum. Birde sanırım ben burayı iyi kullanamıyorum açtığımda ya gebelik bölümü ya diyet ya bdv ya da cinsellik çıkıyor ben kendim mi takip ettim bunları acaba ondan mı? Konu açarken baya şey gördüm aslında ama bende çıkmıyor onlar🤷‍♀️

Bence tamamen çok istemekle alakalı bi durum anneannem sürekli bi evim olsun çocuk odasıyla yatak odası karşı karşıya ortada da banyosu olsun demiş sonra temelden ev alıyolar plana bakmaya gidiyolar bi bakıyo istediği gibi ev plan olarak. Babam mesela çok şanssızım der sürekli ve en olmıycak şey onu bulur ikimizde aynı şeyi alırız ya onun ki bozuk çıkar illa bişey olur
Ben istiyorum onda sorun yok ama endişe taşıyorum mesela sizin hikayede ya evim olmazsa o zaman ne yaparım gibi

The Secret belgeselini izleyin. Bu konuları anlatıyor.
Bu çekim olayı çok karmaşık geliyor bana. Önceden dua ederdik, şimdi ise evrene mesaj yolluyoruz. Benim anlamadığım işin dini kısmını devre dışı mı bırakacağız yani. Allah'a dua etmek ondan istemek vs. 🤷‍♀️ Evren dediğimiz şey ne ki ona isteklerimizi iletiyoruz filan. Saçma geliyor bazen bana.
Şu an tam onu izliyordum🙂 aslında öyle değil olayı şöyle anlatıyorlar bir ilah var ve sen ondan ayrı değilsin. Oturup dua etmek değil sistemin çalışma şekli kendine çekmek. Anlattıklarında allah işte tanrı ilahi güç evren gibi sınırlamıyorlar kim neye inanıyorsa ama bir şey var ve bunu bilip sadece istemek yeterli değilmiş bu düzenin bir parçasında senmişsin bunu düşünerek etrafında olan frekansları ayarlayarak yükselterek kendine çekiyormuşsun. Başak Sayan daha bilimsel açıklamış kitabında ikna edici ama işte bende bir hata var sanırım🤷‍♀️

Ben bu endişelenmemek kısmında başarılı değilim sanırım. Kontrollü olmak istiyorum akışa tamamen bırakamıyorum. Birde sanırım ben burayı iyi kullanamıyorum açtığımda ya gebelik bölümü ya diyet ya bdv ya da cinsellik çıkıyor ben kendim mi takip ettim bunları acaba ondan mı? Konu açarken baya şey gördüm aslında ama bende çıkmıyor onlar🤷‍♀️
Ruh-beden-zihin uzerine calisin. Bir arkadas yukarida belirtmis. Kaygilariniz icin terapi en iyi cozum. Sinirlarinizi kaliplarinizi semalarinizi ogrenir onlari gelistirirsiniz. Ruh icin neye inaniyorsaniz dini, spirituel onu uygulayin. Meditasyon, olumlama... Beden icin de hareket ve temiz icerikli beslenme onemli. Teslanin bir sozu vardir. “Eğer evrenin sırlarını bulmayı arzuluyorsanız enerji, frekans ve titreşimler üzerinden düşünün.” herseyin hepimizin atomik duzeyde titresimi var ve parmak izi gibi kendimize ozel. Bunlari yukseltmeye calisin. Alkol, sigara, kahve, yapay paketli gidalar dusurur. Kotu dusunce, yargi, dedikodu, yalan, kaygi, sucluluk duygusu dusurur. Hemen olabilecek seyler degil. Bi yerden baslayin zamanla duzelir hayatiniz🙂🙏🏽

Bu yasayi bulan kesin beni gorup bulmustur😊hep en kotusunu dusunurum ve hep en kotusu olur.degiseyim olumlu dusundum yok illa nerde olmayacak sey varsa beni buluyorum.cekiyorum kotu seyleri
Bende yaş aldıkça böyle oldum. Mesela hüznü seviyorum ağıt falan dinlerim bunlar etkiliyormuş bırakayım bari🙂

Bu benim evlilik olsun ama ya kötü olursa yapım var benimde benim karşıma insan çıkıyor ama evlilik duygusu yok oluyor anlamadım 🤷‍♀️
Blokajları kaldırmalısınız . O da kolay olmuyor maalesef. Bilinçaltımızla alakalı. Küçükken yasadımız hatırlamadığımız bir travma bile olabilir. Akışına bırakmayı deneyin. Bir de özel geceleri günleri kullanın. Resimini çizin isteğinizi yazın. Ben hıdırellezin zamanında isteklerimi kağıda yazıp ve çizip gül ağacının dibine gömmüştüm. Ritüel giibi birşeydi. 3 ünden 2 si oldu :) Olacağına inanarak yapmakta gerek

Ruh-beden-zihin uzerine calisin. Bir arkadas yukarida belirtmis. Kaygilariniz icin terapi en iyi cozum. Sinirlarinizi kaliplarinizi semalarinizi ogrenir onlari gelistirirsiniz. Ruh icin neye inaniyorsaniz dini, spirituel onu uygulayin. Meditasyon, olumlama... Beden icin de hareket ve temiz icerikli beslenme onemli. Teslanin bir sozu vardir. “Eğer evrenin sırlarını bulmayı arzuluyorsanız enerji, frekans ve titreşimler üzerinden düşünün.” herseyin hepimizin atomik duzeyde titresimi var ve parmak izi gibi kendimize ozel. Bunlari yukseltmeye calisin. Alkol, sigara, kahve, yapay paketli gidalar dusurur. Kotu dusunce, yargi, dedikodu, yalan, kaygi, sucluluk duygusu dusurur. Hemen olabilecek seyler degil. Bi yerden baslayin zamanla duzelir hayatiniz🙂🙏🏽
Bende kaygı ve köyü düşünce hakim sanırım o sebeple tıkanıyor. Dediğinizde haklısınız çok teşekkür ederim

İsteyip bırakmayı öğrenmelisiniz isteyip olumlu düşünceler sözler söyleyip sürekli meşgul etmeyin aklınızı ya da şöyle söyleyeyim bi araba istiyorsunuz 500 bin lira olsun fiyatı sizde o kadar para yok belki biriktirmekle de olmayacak bir para hem arabayı isteyip hem parayı nasıl bulacağınızı aynı anda düşünecek kadar tutmayın. İsteyin nasıl olacağınızla ilgilenmeyin. Birde şimdiden niyet edin. Örneğin ev araba için bir anahtarlıkta edinin yeni evimin yeni arabanın anahtarlığı olsun gibi ya da evlenmek istiyorsunuz kırmızı bir masa örtüsü alıp bunu eşimle sevgililer günü yemeğimde kullanacağım gibi.
Bunları yapıyorum ama sonradan bırakamıyorum sorun burada ya olmazsa sorusu geliyor malesef

X