Neysen onu cekiyosuna inanabilirim ama, annem cok negatifdir mesela, burnu da b.ktan cikmaz maalesedCekim yasasi biraz piyasa tabiri. Law of attraction aslinda dogrusu. Yani sen ne istersen degil de neysen onu cekiyorsun. Bilincalti cok onemli bu konuda.
Çekim yasasına ben de çok inanıyorum. Spesifik bir şey yok anlatabileceğim ama hayatındaki her şeye iyi tarafından bakmaya çalıştıkça zamanla gerçekten de işlerin yoluna girdiğini gördüm.İyi akşamlar herkese
Hayatımda olumsuz giden bazı şeyleri değiştirmek istiyorum. Tabi bunları değiştirmek sadece benim elimde olan bir şey değil. Yaklaşık 2 yıl önce bu çekim yasası konusu merakımı cezbetti. Başak Sayan'ın sen değişirsen her şey değişir isimli kitabını okudum ve çeşitli sosyal mecralarda sürekli katmanın nasıl çalıştığı ve insanların kendi hayatlarında olan değişiklikleri anlattıkları videoları izledim. Ben mi beceremedim bir şeyimi eksik yaptım diye düşünmeye başladım. Sizlerin böyle hikayeleri varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Evet ama yaptığım yanlış bir şey var sanırım ya da zamanı var emin değilimCekim yasasi biraz piyasa tabiri. Law of attraction aslinda dogrusu. Yani sen ne istersen degil de neysen onu cekiyorsun. Bilincalti cok onemli bu konuda.
Uygulamadan kasit ne?olumlu cümleler, olumlu konuşmalar ile iyiyi ve istediklerini kendine ve hayatına çekeceğine inanmak.
ama sadece düşüncede kalmaması gerekiyor. devamlı ağzınızdan çıkan kelimelerin şimdiki zamanda olumlu şekilde söylenmesi. örnek: şu evi alıyorum. orada çok mutlu oluyorum. insanlar çok iyi ve anlayışlı.
bu yasada en önemli kural negatif içerikli cümleler kullanmamak. bu inanca göre evren, söylediğimiz her şeyi olduğu gibi algılıyor ve o şekilde bize geri sunuyor.
çekim yasası bende bir kere işe yaradı. yakınımdaki insanların inatla garantici olmam gerektiği, kendimi kaptırmamam gerektiği bir konuda ben ısrarla olumlu söylemlerde bulunup, asla umudumu kaybetmedim. tabii en önemlisi aslında bu amaçta uygulamalara da koyuldum. oturup ayağıma gelmesini de beklemedim. aslında evrenin müthiş bir işbirliği bu.
ama bu yasadan habersizdim o dönemler. ve zaman içinde niyetimdeki şeyin gerçekleştiğini gördüm.
Ben öyle değilim ama olumlu gelişmesini istediğim bir kariyer yolculuğunda o kadar emek verip ya olmazsa diye endişeleniyorum yani inanmak kısmında %100 değilim gibiTek bildiğim negatif, sürekli şikayet eden ve pimpirikli insanların sürekli olumsuz seylerle karşılaştıkları.
Harekete geçmek yaniUygulamadan kasit ne?
Kapanacagını düşünüyorum ben 2015 yılına ait yazıları gördüm ama çok madde madde sıralanmış goole bilgileriydi son dönemde baya popüler bir konu, örnek olay yaşayan var mı diye sormak istedim.Bu konu muhtemelen kapanır.Özelden yardımcı olmaya çalışırsam kural ihlali olmaz değil mi ?