cekim gücü diye bir sey var mı

Ve imtihanı anlayana kadar aynı tip insanlar çıkabiliyor. Ya da tüm erkekler birbirine benzemeye başladı.
ben bu imtihan meselesine biraz uyuz oluyorum, niye herkesin imtihanı farklı? bana bu ders verilirken baskası niye farklı ders alıyor? mesela ben niye kylie jenner gibi sınanmıyorum?..................,
Ben de kovayım ve annemin verdiği saat arasında yükselene en uyumlu ikizler gibi görünüyor bana da.
Eh boru mu, kova-ikizler.
O da başak.
Biz yangın yeri.
bu arada gogıla doğum haritası yazarsanız baya seçenek çıkıyor diğer arkadaslar da ordan baktı muhtemelen, gogılda arayınca 2. sırada yor.... diye bir site var bence baya güvenilir :)

Ya kova-ikizler diye arattım, biri yorum yapmış "Bunun bi tık üstü bipolar olmak zaten" diye.
aldjadhahd Olduk zaten

ben bu imtihan meselesine biraz uyuz oluyorum, niye herkesin imtihanı farklı? bana bu ders verilirken baskası niye farklı ders alıyor? mesela ben niye kylie jenner gibi sınanmıyorum?..................,

Güzel soru.
Bence
Her insanın zaafları, hedefleri, yüreğindeki en derin arzuları aynı değil. Düzeltmesi, ders alması gereken zaafları aynı olanlar benzer imtihanlara tutuluyor olabilirler.
Çok emin değilim, çok bilgili de değilim, düşüncem kaba taslak böyle.
Boşver Kylie yi

Ya kova-ikizler diye arattım, biri yorum yapmış "Bunun bi tık üstü bipolar olmak zaten" diye.
aldjadhahd Olduk zaten
şu an bipolar bozukluğu olan insan haritaları inceleyip bilimsel bi çalışma yapasım geldi bu yönde
Bu kadar güzel bir açıklama beklemiyordum beraber dona kalıp kaderimize söylenicez diye düşünmüştüm

No no
Kadere söylenmek yok, olumsuzu çağırmayalım.

Öncelikle konu başlığına cevaben; çekim gücünün varlığına kesinlikle inanıyorum. Secret'in hep kitabını okudum, hem de belgeselini izledim.
Onun dışında ben de astrolojiyle ilgiliyim. Eski erkek arkadasımla tesadüfen karşılaşmıştık. O sıralar gençlikten ve aklı havalarda oluşumdan dolayı cumburlop bir ilişkinin içinde bulmuştum kendimi. Daha sonra ikimizin haritasını inceledim. Sinastri açıları berbattı. Biz de genel anlamıyla çok uyumsuzduk. 1 iyiysek 5 kötüydük.

Haritalarımız arası güneş-venüs ve güneş-mars karşıtlığı vardı. Onun güneşi koç, benim venüsüm terazi. Aynı zamanda da öteki türlü de: benim güneşim aslan, onun marsı kova. Üstelik merkür-mars karşıtlığı da var. Bir türlü iletişimi tutturamamamızın nedeni işte! Benim merkür aslan, onunki kova. Astroloji bile basbas bağırıyor olmaz bu iş diye.

Sonra şimdiki eşimle, aynı zamanda ruh eşimle karşılaştık; ilk çekimimiz muhteşemdi. İlk görüşte aşık olmuştum. Bu da ay-uranus kavuşumunun marifeti tabii. Her şey güzel gidiyordu, haritalarımız da destekliyordu tabii.

7.ev yani evlilik evimde yengeç burcu var. Eşimin burcu da yengeç. Başka söze ne hacet...

Özetle az çok bilgilerimi sizinle paylaşmak istedim. Umarım az buçuk yardımcı olmuşumdur, sevgiler

Bu arada b l a s t
Burçlara çok inanmıyorum ben. 12 tip karakter olamaz gibi geliyor. Ama bazı ana özellikler olabiliyor.
Yine de doğum haritama baktım
Stelyumum yokmuş
İnanmasam da bakarım
7. Eve bile baktım
İkizler burcu

Burçlara çok inanmıyorum ben. 12 tip karakter olamaz gibi geliyor.
Ee olamaz zaten :) diyorum ya doğum haritası o yüzden açılıyor gezegenler konumlar filan. Ondan hepimiz çeşit çeşitiz. Kendimize benzer insanlarla dost oluyoruz ya da kendimize benzeyen insanlarla evleniyoruz filan.
Öyle işte :))

Kendime benzeyen insanla evlenmek mi
Bilmiyorum bu iyi mi kötü mü düşüneceğim,ona göre evrene enerji yollayacağım.

Kendime benzeyen insanla evlenmek mi
Bilmiyorum bu iyi mi kötü mü düşüneceğim,ona göre evrene enerji yollayacağım.
Yok ya benzer derken uygun diyeyim doğum haritamıza uygun insanlarla evleniyoruz genelde.
Anlaştığımıza göre az buçukta benziyoruzdur insanlarla yoksa tıpatıp zıt insanlarla da anlaşamayız :)
Doğum haritanızda kaderiniz gizlidir. Geleceği okuyor doğum haritaları. Öyle fal gibi düşünmeyin ihtimalleri veriyor :)

Kizlar benim jupiter oglakta bu sene de 19 Araliga kadar jupiter transit oglaktaymis yani bu yil benim yilimmi demek oluyor

evet bence de 12 tip insan olamaz,zaten dogum haritası bu yuzden var herkesin farklı farklı gezegenlerde farklı burcları var vs ve ben de tamamen inanıyor, kesinlikle var demesem de, insanların burclarının özelliklerini gösterdiğine inanıyorum. hatta bazen kim hangi burc anlıyorum ve garip bi şekilde hep aynı burctan kisilerle yakın arkadas oluyorum. internette dogum haritası yazarsan direkt yorumlayan siteler var bence bir de oralara bak belki fikrin değişir :)

Fal olduğunu düşünmüyorum hiç.
Biraz karışık geliyor sadece.

Kizlar benim jupiter oglakta bu sene de 19 Araliga kadar jupiter transit oglaktaymis yani bu yil benim yilimmi demek oluyor
Ay ya yerim ben sizin sevincinizi :) ama sanırım herkesin yılı olmuyormuş.
Konuyla alakalı takip ettiğim astrologun videosunu şurdan paylaşayım ben :))

Biraz baktım. İlgimi çekti aslında. Takip ediyorum bu başlığı. Bu konuda bilgisi olanlar varmış baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…