- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Offf başak
Zor burç
ben bu imtihan meselesine biraz uyuz oluyorum, niye herkesin imtihanı farklı? bana bu ders verilirken baskası niye farklı ders alıyor? mesela ben niye kylie jenner gibi sınanmıyorum?..................,Ve imtihanı anlayana kadar aynı tip insanlar çıkabiliyor. Ya da tüm erkekler birbirine benzemeye başladı.
Ben de kovayım ve annemin verdiği saat arasında yükselene en uyumlu ikizler gibi görünüyor bana da.
Eh boru mu, kova-ikizler.
O da başak.
Biz yangın yeri.
ben bu imtihan meselesine biraz uyuz oluyorum, niye herkesin imtihanı farklı? bana bu ders verilirken baskası niye farklı ders alıyor? mesela ben niye kylie jenner gibi sınanmıyorum?..................,
bu arada gogıla doğum haritası yazarsanız baya seçenek çıkıyor diğer arkadaslar da ordan baktı muhtemelen, gogılda arayınca 2. sırada yor.... diye bir site var bence baya güvenilir :)
ben bu imtihan meselesine biraz uyuz oluyorum, niye herkesin imtihanı farklı? bana bu ders verilirken baskası niye farklı ders alıyor? mesela ben niye kylie jenner gibi sınanmıyorum?..................,
şu an bipolar bozukluğu olan insan haritaları inceleyip bilimsel bi çalışma yapasım geldi bu yöndeYa kova-ikizler diye arattım, biri yorum yapmış "Bunun bi tık üstü bipolar olmak zaten" diye.
aldjadhahdOlduk zaten
Bu kadar güzel bir açıklama beklemiyordum beraber dona kalıp kaderimize söylenicez diye düşünmüştümGüzel soru.
Bence
Her insanın zaafları, hedefleri, yüreğindeki en derin arzuları aynı değil. Düzeltmesi, ders alması gereken zaafları aynı olanlar benzer imtihanlara tutuluyor olabilirler.
Çok emin değilim, çok bilgili de değilim, düşüncem kaba taslak böyle.
Boşver Kylie yi
şu an bipolar bozukluğu olan insan haritaları inceleyip bilimsel bi çalışma yapasım geldi bu yönde
Bu kadar güzel bir açıklama beklemiyordum beraber dona kalıp kaderimize söylenicez diye düşünmüştüm
Şu başak erkekleri onlara hiç uygun olmayan hava burcu kadınlarına kapılıp gitmiyorlar mı uyuz oluyorum.Eh boru mu, kova-ikizler.
O da başak.
Ee olamaz zaten :) diyorum ya doğum haritası o yüzden açılıyor gezegenler konumlar filan. Ondan hepimiz çeşit çeşitiz. Kendimize benzer insanlarla dost oluyoruz ya da kendimize benzeyen insanlarla evleniyoruz filan.Burçlara çok inanmıyorum ben. 12 tip karakter olamaz gibi geliyor.
Kendime benzeyen insanla evlenmek miEe olamaz zaten :) diyorum ya doğum haritası o yüzden açılıyor gezegenler konumlar filan. Ondan hepimiz çeşit çeşitiz. Kendimize benzer insanlarla dost oluyoruz ya da kendimize benzeyen insanlarla evleniyoruz filan.
Öyle işte :))
Yok ya benzer derken uygun diyeyim doğum haritamıza uygun insanlarla evleniyoruz genelde.Kendime benzeyen insanla evlenmek mi
Bilmiyorum bu iyi mi kötü mü düşüneceğim,ona göre evrene enerji yollayacağım.
evet bence de 12 tip insan olamaz,zaten dogum haritası bu yuzden var herkesin farklı farklı gezegenlerde farklı burcları var vs ve ben de tamamen inanıyor, kesinlikle var demesem de, insanların burclarının özelliklerini gösterdiğine inanıyorum. hatta bazen kim hangi burc anlıyorum ve garip bi şekilde hep aynı burctan kisilerle yakın arkadas oluyorum. internette dogum haritası yazarsan direkt yorumlayan siteler var bence bir de oralara bak belki fikrin değişir :)Bu aradab l a s t
Burçlara çok inanmıyorum ben. 12 tip karakter olamaz gibi geliyor. Ama bazı ana özellikler olabiliyor.
Yine de doğum haritama baktım
Stelyumum yokmuş
İnanmasam da bakarım
7. Eve bile baktım
İkizler burcu
Yok ya benzer derken uygun diyeyim doğum haritamıza uygun insanlarla evleniyoruz genelde.
Anlaştığımıza göre az buçukta benziyoruzdur insanlarla yoksa tıpatıp zıt insanlarla da anlaşamayız :)
Doğum haritanızda kaderiniz gizlidir. Geleceği okuyor doğum haritaları. Öyle fal gibi düşünmeyin ihtimalleri veriyor :)
Ay ya yerim ben sizin sevincinizi :) ama sanırım herkesin yılı olmuyormuş.Kizlar benim jupiter oglakta bu sene de 19 Araliga kadar jupiter transit oglaktaymis yani bu yil benim yilimmi demek oluyor
sanırım :) internette hep oğlak ve yükselen oğlakların yılı denmiş ama jupiter oğlakları da kapsıyordur heraldeKizlar benim jupiter oglakta bu sene de 19 Araliga kadar jupiter transit oglaktaymis yani bu yil benim yilimmi demek oluyor
Yaaaaa ahahhah bende oglak degilim zaten akrebim ama jupiter oglakta diye sey etmistimAy ya yerim ben sizin sevincinizi :) ama sanırım herkesin yılı olmuyormuş.
Konuyla alakalı takip ettiğim astrologun videosunu şurdan paylaşayım ben :))
evet bence de 12 tip insan olamaz,zaten dogum haritası bu yuzden var herkesin farklı farklı gezegenlerde farklı burcları var vs ve ben de tamamen inanıyor, kesinlikle var demesem de, insanların burclarının özelliklerini gösterdiğine inanıyorum. hatta bazen kim hangi burc anlıyorum ve garip bi şekilde hep aynı burctan kisilerle yakın arkadas oluyorum. internette dogum haritası yazarsan direkt yorumlayan siteler var bence bir de oralara bak belki fikrin değişir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?