- 21 Kasım 2012
- 9.037
- 9.554
- 398
Simdiki asklar pazara kadar. Oyle gunes ay burcu dinlemiyor. Ne kadar doyumsuz oldu insanlar. Sanirim internet cok fazla seçenek sunuyor. Evli bekar dinlemiyor.
Benim 29 derece 7. Evimde ve balıkta. Evlilik evimde. Şimdi 29 derece ile ilgili bir iki yazı okudum. Çok kritik bir durummuş.Ben eski eşime bakmıştım bizde güneş ay kavuşumu vardı , benim güneşim onun ayı kova idi, ayrıca ay Satürn bağlantısı , ki bu çok sert ve kadersel bir etki imiş bununla ilgili bir yazıyı okumuştum. Ki ben aniden evlenmiş 6 sene sonra da aniden boşanmıştım yani sorunlar vardı ama kopmuyorduk sonra pat diye bitti , ben yaşadıklarımdan sonra astrolojiye merak sardım. Kader konusunda araştırmalar yaptım, değiştirilebilir ve değiştirilemeyen kader, kadersel açılar (doğum haritasındaki 29 derece vs göstergedir mesela) ama bakıyorum sanki benim kaderim sanki değiştirilemiyor gibi yani ne yapsam bir etki oluyor hepsi benim dışımda gelişiyor..
Benim 29 derece 7. Evimde ve balıkta. Evlilik evimde. Şimdi 29 derece ile ilgili bir iki yazı okudum. Çok kritik bir durummuş.
29 derece karmik yani kadersel açı. bende de var 28-29 derecede gezegenler bolca. ayım yengeç ve 29 derecede ayrıca Satürn vs de öyle böyle bende.
senin durumundada ilişkiler ve evlilik alanında kadersel etkiler alacağını düşünüyorum
1 kere kadersel bir şey yaşadım zaten
Simdi baktım da detaylı yükselen burcum yani başakta da 29 derecelik acı alıyorum. Para kazanç konuları ile ilgili de sanırım kadersel şeyler olabilir. 2. Ev para eviymiş. Burcum da boğa oda maddi kazancı temsil eden bir burç olduğu için öyle düşündüm .
28 'de 2 tane var. Birisi kova 6.evde birisi de aslanda 12evde. Bu evlerde daha çok bilinçalti gibi durumları kapsiyormus okuduğum kadarıyla.
Ya senin burcun ne merak ettim :) bende yükselen başak senin gibi ay yengeç benimde :) ama evlilik için aday yok şuan zengin mi olur bilemiyorumBen de Yükselen Başağım... Biz yükselen başaklar Neptün etkisiyle yıllardır süründük zaten, Neptün 14 sene balıkta 7 senesi bitti öldürdü dondurdu bitirdi bizi, artık bu seneden itibaren biraz iyileşiyor diyorlar bakalım göreceğiz... Hmm 2. ev ve boğa açısı eğer olumluysa zenginlik verir. 2. -8. ev bağlantısı başkalarından gelen kazançlar. şimdi 7. ev de karmik dedin zengin biriyle mi evleniyorsun yoksa :)
Haritanı merak ettim ama açıları bilmiyorum dolayısı ile yorumlayamıyorum, keza kendimi de öyle, olumlu olumsuz etkileri anlayamıyorum bu yüzden.
6-12. ev aksı çalışma bilinçaltı vs burca göre netten bulabilirsin. kova aslan aksı 6-12 de bende de var. ama dereceleri 29 değil.
Ya bu şekilde bulunuyordu ama profesyonel bir astrolog falan bulması lazım bence :)Doğum gününü bilmiyenler napiyor?
Köyde doğudum zamaninda soradan yanliş yazilmiş.
Anneme soruyorum ,patatesler sökülüyordu otuc ayi bitmesine bir hafta kalmişti diyor sonra ben internetten araştirdim.
O sene patateslerin sökülmesiyle ramazanda aralarinda bir ay fark vaar
Birde nasil merakliyim yaa..
Doğum gününün tam olarak bilinmesi için bir yöntem var mı bilmem ama doğum saatinin bulunması için yöntem varmış takip ettiğim astrolog buluyor ama ayrıca para ödüyorsunuz. Tabii ki de doğulan gün ve saat kesinlikle bilinmeli yoksa doğum haritanızı açamıyorsunuz.Doğum gününü bilmiyenler napiyor?
Köyde doğudum zamaninda soradan yanliş yazilmiş.
Anneme soruyorum ,patatesler sökülüyordu otuc ayi bitmesine bir hafta kalmişti diyor sonra ben internetten araştirdim.
O sene patateslerin sökülmesiyle ramazanda aralarinda bir ay fark vaar
Birde nasil merakliyim yaa..
benim istediğim eş özellikleri uyuyor7. ev konusulunca merak edip arastirdim, açık net yazmis bi bayan astrolog.
https://www.facebook.com/7. eve göre benim eş kişisi (tam hayalini kurdugum gibi) balık burcu olmaliymis. Bula bula benim dengesiz terazim kocayi bulmusum:) Ama yine de icinde bir yerlerde balik burcu özelliği vardir diyor astrolog fakat romantizm, şiir, şarkı olmadiktan sonra diger ozellikleri bir sey ifade etmiyor benim icin balik burcundaNeyse de başa gelen cekilir dedim, seviyoz yine de birbirimizi.
Bizde arkadaşımla bu konuyu konuştuk gecen gun. Insanlar çok çabuk tanışıp sevgili olup çok çabukta ayrılıyor gerçekten alternatif çok olduğu için. Üzücü ☹
Her insanın hayatımıza giriş sebebi var, sınav imtihan olmak, bize bir şey öğretmek vs gibi. Bu insanlar da birbirleriyle imtihan oluyor işte, olaya böyle bakıyorum ben.
Nerden baktınız ya banada yazarmısınız özelden :)Hahahahah çok güldüm size
Şimdi okuyorum doğum haritamı resmen beni anlatıyor şaşkınım, ama biraz pisliğin teki çıktım rıza baba
Offf başakBu haritaya nereden nasıl naaptınız kızlar? Benim kafa basmadı şu an bir de ben bakayım.
Liseli ergenlere bağladık da eşimle şu ara (Elimde kalabilir kendisi) uyum değildir zaten de, uyumsuzluğumuzun derecesine bi bakim bi de burçsal olarak, % kaç odunmuş benimle uyumu?
Yükselen bi de nasıl şey ediliyor? Benim doğum saati biraz karışık ya, sezaryen olmuş annem "Sabah girdik işte ameliyata 9 gibi" diyor, bakıyorum özelliklere kah tutuyor kah tutmuyor, bir daha soruyorum "Öğlene doğruydu yea pazartesi öğlendi" diyor, ona bakıyorum yok... Sabah doktor mesai saati ile yemek molası arası bir yerde doğmuşum ben de bilemiyorum ya
Eşimin yükselen de belli değil tam, bana kalsa öz hakiki burcu odun burcu zaten de. Başak kendi burcu, yükseleni de kesin yine sivri bir şeydir. :/
Nereden baktınız, sevabına bi el atsanız bu kadınceğze de.
Ben sizin konunuzu okumustum eşinizde boğa etkisi oldugunu düşünüyorum çünkü 2 tane eşiniz gibi insanları sinirlendirmeyi seven kişi tanıdım ikisi de boğa burcuyduBu haritaya nereden nasıl naaptınız kızlar? Benim kafa basmadı şu an bir de ben bakayım.
Liseli ergenlere bağladık da eşimle şu ara (Elimde kalabilir kendisi) uyum değildir zaten de, uyumsuzluğumuzun derecesine bi bakim bi de burçsal olarak, % kaç odunmuş benimle uyumu?
Yükselen bi de nasıl şey ediliyor? Benim doğum saati biraz karışık ya, sezaryen olmuş annem "Sabah girdik işte ameliyata 9 gibi" diyor, bakıyorum özelliklere kah tutuyor kah tutmuyor, bir daha soruyorum "Öğlene doğruydu yea pazartesi öğlendi" diyor, ona bakıyorum yok... Sabah doktor mesai saati ile yemek molası arası bir yerde doğmuşum ben de bilemiyorum ya
Eşimin yükselen de belli değil tam, bana kalsa öz hakiki burcu odun burcu zaten de. Başak kendi burcu, yükseleni de kesin yine sivri bir şeydir. :/
Nereden baktınız, sevabına bi el atsanız bu kadınceğze de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?