Yukselen Ikizler 7. Eviniz Yay. Stelyum bir burcta 3 veya daha fazla gezegen olmasidir. Sizin Basak b7rcunda stelyum var. Günes Jupiter ve Venus Basak burcunda.Ya bi’ allahın kulu yok mu yorumlayacak? Anca burç ve yükselenle sınırlıyım. Stelyum nedir? Evler nedir? Hiç bilmiyorum
Ya bi’ allahın kulu yok mu yorumlayacak? Anca burç ve yükselenle sınırlıyım. Stelyum nedir? Evler nedir? Hiç bilmiyorum
Blast astrolojiye inanıyorsan çekim gücüne inanmaman gerekiyor. Soyle ki : gezegenler, transitlerr, karsit acilar, ay tutulmaları, gunes tutulmalari, GAD, KAD vb. seyler hayatimizi belirliyor ve bize sadece izlemek dusuyor. Reenkarnasyon ve karma da isin icinde olabilir inaniyorsan.
Algida secicilik olabilir kırmızı t shirt ariyordum bir an da karşıma çıktı derken aslinda kirmizi t shirt zaten karsina cikacakti ama sen farkina vardin gibi. Bir de paralel evrenler var hic o konuya girmeyeyim. Bu arada ozelden horoscope umu yorumlarsan cok sevinirim.
Aslanda da yok mu? O da 3 gezegende var. Bildigimden degil de gördüğümü soyledim:)Yukselen Ikizler 7. Eviniz Yay. Stelyum bir burcta 3 veya daha fazla gezegen olmasidir. Sizin Basak b7rcunda stelyum var. Günes Jupiter ve Venus Basak burcunda.
Evim yay mı... yaydan kaça kaça evimin yay olması... çok teşekkür ederim.Yukselen Ikizler 7. Eviniz Yay. Stelyum bir burcta 3 veya daha fazla gezegen olmasidir. Sizin Basak b7rcunda stelyum var. Günes Jupiter ve Venus Basak burcunda.
Allah belamı versin o özelliğimin ya, basınızı şişirecem ne güzel yorumlar bunlar sevdim bu burç analizleriniçok küçük çıkmış gözlerim kanadı
aslanda stelyumun var baktığım zaman ay burcu aslan güneş başak vavvv dedim çok güçlü bir kadınsın
ayrıntılı yoruma vaktim yok işteyim ama yazanlar çıkacaktır
özgür biraz kendine dönük önce ben diyen birisin sanki
Aslanda da yok mu? O da 3 gezegende var. Bildigimden degil de gördüğümü soyledim:)
Inanamiyorum. Böyle birşey ilk defa gördüm.Harika olacak ❤
Ben yeni keşfettim, çok güzel yazıyor. Benim döndürmek gibi amacım yok malum ruh hastası olunca ama dediklerini uyguladım hiç stalk yapmıyorum içimde bir huzur bir huzur...
Stalkladıgım zamanlarda özellikle bir kaç gün önce bol yoğun stalk sonrası karşımda duran muma yansıdı enerjim. Mumu şekle soktum, ressam olunca bunu yapmam zamanımı almadı ama kadın diyordu ki bir yazısında “stalk bir hastalık bunu makalelerde bile okudum” yazmıstı. Bol yogun stalk ruh halime yansımıstı. Paylaşayım kareyi;
Zamaninda unlu bir astrologdan yorum aldım. Soyledigi hicbir sey tutmadi. Bu isi de herkes bilmiyor.Evet özellikle vedik yani Hint astrolojisi adeta kader astrolojisi gibi. Ama burçlar vs değişiyor ve yorumlamak anlamak çok zorlaşıyor. Keşke bilen biri olsa da anlatsa
Zamaninda unlu bir astrologdan yorum aldım. Soyledigi hicbir sey tutmadi. Bu isi de herkes bilmiyor.
Vedik astrlojisi burclari tamamen değiştiriyor ve daha cok ay burcu onemli. O isi de bilen cok cok az.
Hayır hesapta değil, çok sık ve yoğun bir şekilde stalklıyordum kendisini şöyle düşün başında nöbet bekler gibi. Deli gibi bekleyip ellerim nasır tutmuştu. Bu stalk bana zarar vermeye başladı birde ışıkları söndürmüştüm karşımda mum yanıyordu hazır hala telefon basında beklerken muma bakmamla mumu çok farklı gördüm mum bana çok değişik enerji verdi, o enerjiyi böyle kelimelere döküp anlatamadıgımdan mumun fotoğrafını çekip shop ile böyle tasarladım. Ruh halim resmen buydu stalk yaparken. Sonra bıraktım o kadar rahatladım ki, geriye bu mumun bende bıraktıgı etki kaldı.Inanamiyorum. Böyle birşey ilk defa gördüm.
Bu muma nasil enerjini yansittin o hesapta mi var yoksa sen mi yaptın ?
Kadın evlendikten sonra boyle yorum yapması dogru degil zaten.Bende istiyorum ama olumsuz yorumlardan sonra korkuyorum gitmeye. Bir arkadaşıma ünlü bir astrolog sen boğasın eşin terazi anlaşamazsın demiş düşünsene sırf güneşe bakıp böyle bir yorum yapması :O
Vedikte burçlar kayıyor ama yorumlara bakıyorum aynı mesela ben yükselen başağım vedikte aslan bakıyorum benzer şeyleri söylüyor ben Şebnem Ekşib takip ediyorum bazen Yeşim Arpat dinliyorum.
Evet asıl aşkların kişinin güneşi, eşin ay burcuyla aynıysa olduğunu söylüyorlarKadın evlendikten sonra boyle yorum yapması dogru degil zaten.
Bazen ruh eşlerinin birbirinin ay burcunu gunes burcunu kapmasi soyleniyor. Belki o açıdan demiştir. Aslinda iyi para var bu iste ama ben etik bulmadığım için girismedim.
Evet resmen muma geçmiş. Bu arada stalk yapmayı bırakmana çok sevindim. Kesinlikle zarar veriyor. Bir süre bakmayınca zaten çokta aklına gelmiyor ve unutuyorsun:)Hayır hesapta değil, çok sık ve yoğun bir şekilde stalklıyordum kendisini şöyle düşün başında nöbet bekler gibi. Deli gibi bekleyip ellerim nasır tutmuştu. Bu stalk bana zarar vermeye başladı birde ışıkları söndürmüştüm karşımda mum yanıyordu hazır hala telefon basında beklerken muma bakmamla mumu çok farklı gördüm mum bana çok değişik enerji verdi, o enerjiyi böyle kelimelere döküp anlatamadıgımdan mumun fotoğrafını çekip shop ile böyle tasarladım. Ruh halim resmen buydu stalk yaparken. Sonra bıraktım o kadar rahatladım ki, geriye bu mumun bende bıraktıgı etki kaldı.
Adamın zaten enerjisi beni emiyordu iten birşeyler vardı, onun enerjisi muma yansıdı muhtemelen.
Bakalım nereye kadar dayanacağım, paylaştıgın kitap çok ilgimi çekti onu araştırayım ben. Böyle güzel paylaşımları eksik etmeyelim lütfenEvet resmen muma geçmiş. Bu arada stalk yapmayı bırakmana çok sevindim. Kesinlikle zarar veriyor. Bir süre bakmayınca zaten çokta aklına gelmiyor ve unutuyorsun:)
Simdiki asklar pazara kadar. Oyle gunes ay burcu dinlemiyor. Ne kadar doyumsuz oldu insanlar. Sanirim internet cok fazla seçenek sunuyor. Evli bekar dinlemiyor.Evet asıl aşkların kişinin güneşi, eşin ay burcuyla aynıysa olduğunu söylüyorlar
Öyle haklısın.Simdiki asklar pazara kadar. Oyle gunes ay burcu dinlemiyor. Ne kadar doyumsuz oldu insanlar. Sanirim internet cok fazla seçenek sunuyor. Evli bekar dinlemiyor.
Tabi ki bence de paylaşalım yazıları kitapları v.s güzel enerjiler oluyor ❤ kitabı okursan mutlaka fikirlerini paylaş merak ederimBakalım nereye kadar dayanacağım, paylaştıgın kitap çok ilgimi çekti onu araştırayım ben. Böyle güzel paylaşımları eksik etmeyelim lütfen
Kadın evlendikten sonra boyle yorum yapması dogru degil zaten.
Bazen ruh eşlerinin birbirinin ay burcunu gunes burcunu kapmasi soyleniyor. Belki o açıdan demiştir. Aslinda iyi para var bu iste ama ben etik bulmadığım için girismedim.
Bizde arkadaşımla bu konuyu konuştuk gecen gun. Insanlar çok çabuk tanışıp sevgili olup çok çabukta ayrılıyor gerçekten alternatif çok olduğu için. Üzücü ☹Simdiki asklar pazara kadar. Oyle gunes ay burcu dinlemiyor. Ne kadar doyumsuz oldu insanlar. Sanirim internet cok fazla seçenek sunuyor. Evli bekar dinlemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?