Önce pek orali olmadim da sonra sayfalari tek tek okudum. 36'mdan sonra olumlu düşünmeyi tekrar yapmaya basladim sayende:)))) Hayatimda yeni sayfa acmaya çalıştığım bir dönem. Iyi ki acmissin.Kızlar bu topiğe gelen her mesaj beni mutlu ediyor hepinizi seviyorum daha cok tanısmasak da❤
evet hep böyle diyorlar hatta bir tablo vardı 22-30 güneş burcumuz su yas su burcumuzun etkileri baskın oluyor diye de bulamadım yine denk gelirsem atarımSimdi doğum haritama bakip yukselen burcumu doğru bir sekilde ve ay burcumu ogrenince fark ettim ki belli bi yastan sonra yukselen burcum basagin, şu son zamanlarda ise ay burcum yayin ozelliklerini göstermeye baslamisim. Zaten yukselen burcun etkisinin 30 yaşından sonra etki etmeye başladığını okumuştum bir yerde yanlış değilse.b l a s t
Ben de bayadır bu tür şeylerden daha doğrusu çoğu şeyden umudumu kesiyordum ki tekrar canlandırdı bu topik. Eski basardıklarım aklıma geliyor veya cevremde dusundugunu yasayan örnekleri fark ediyorum :)Önce pek orali olmadim da sonra sayfalari tek tek okudum. 36'mdan sonra olumlu düşünmeyi tekrar yapmaya basladim sayende:)))) Hayatimda yeni sayfa acmaya çalıştığım bir dönem. Iyi ki acmissin.
Cok sevindimBana da para lazimdi yarin icin bir meblağ hic beklemedigim bir sekilde geldi....oluyor olacak
VarmışO kadar konuşulmuş. Sonuç ne? Çekim yasası diye bir şey var mıymış? Özet geçer misiniz?
O kadar konuşulmuş. Sonuç ne? Çekim yasası diye bir şey var mıymış? Özet geçer misiniz?
Varmis mesela seneye ben size bu basliktan müdür olarak yazacağım.O kadar konuşulmuş. Sonuç ne? Çekim yasası diye bir şey var mıymış? Özet geçer misiniz?
O kadar konuşulmussa bir zahmet siz de yazılanları okuyun kendiniz bir anlam çıkarın, ayrıca google youtube gibi platformlardan araştırın. Neden size özet geçilsin ki ?O kadar konuşulmuş. Sonuç ne? Çekim yasası diye bir şey var mıymış? Özet geçer misiniz?
Regl misinO kadar konuşulmussa bir zahmet siz de yazılanları okuyun kendiniz bir anlam çıkarın, ayrıca google youtube gibi platformlardan araştırın. Neden size özet geçilsin ki ?
Bir de sonuç ne derken ?
Sonuç : VAR falan gibi bir cevap mi bekliyorsunuz ?
Yani 71 sayfanın kendinize özetini sundurmakta neyin nesi ?
Hahha regl değilim. Gayet ruh halim güzel. Sadece sizin gibi ee ne olmuş, özet geçin tarzında araştırmadan, okumadan soru soran kişileri ne iş ne de özel hayatımda hos karsilamadım.Regl misin
OkHahha regl değilim. Gayet ruh halim güzel. Sadece sizin gibi ee ne olmuş, özet geçin tarzında araştırmadan, okumadan soru soran kişileri ne iş ne de özel hayatımda hos karsilamadım.
Bu arada hitap olarak siz diye konusan birine senli cevap verilmez. Bu bir görgü kuralıdır.
"Regl misin?" gibi karsisindaki kızı anlamayan IQ'su düşük erkeklerin soracağı bir soruyu bir kadın olarak sormanızsa ayrı bir vasatlik :)
örnekler verseniz de içimiz açılsaÇekim gücüne sonuna kadar inanıyorum. Zamanında senelerce hayalini kurduğum istediğim şeyler insanlar hiç olmadık yerde karşıma çıkıp aaa dedittirdi. İnan istemek çekmek var. Var yani.
Evet belki de o yüzdendir; aslında yine beklediğime göre az negatif yorum geldi, orda da doğru düzgün yorum gelmiyor bilemedimBence de negatif enerji olmasın bu konuda.
Aslında konu bence bir derdim var topiginde olduğu için bu yaşanıyor. Kişisel gelişim bölümüne taşınsa oradaki konular ve ksiiler çok daha anlamlı ve olumlu şeyler yazıyor.
Konuda saçma sapan bir yere gitmemiş olur aslında.
Şöyle zamanında İnternete tanıdığım çok ünlü bir bey yıllarca konuştuk ama hiç bukuşmadık benden dolayı. Sonra konuşmadık 3 4 sene ve ara sıra aklıma geliyor ve bazen keşke görsem dediğim çok oldu.. O bambaşka bir ilde. Ben izmirde bir bara gidiyordum arkadaşlarımla ve o gün hiç gitmeyeceğim bir başka mekana yada gel burayı deneyelim dedim ve o gün orada 2 günlük benim şehrime gelip o kuytu mekana 2 kadeh içmeye gelmiş. O kadar şaşırdık ki. Yani Alex i kahvede rastlamak kadar anormaldi. Ve bunun gibi bir çok şey daha anlatsam inan sabah olur duaya çekim gücüne evrenin diline inanan biriyim. Bir şeyi zamanında çok istersen bir şekilde karışına çıkıyor. İyi veya kötü düşüncelerin senin rehberin. Tam tersi çok korktuğum yok canım bu olamaz olmaz dediğim bir şey daha korka korka başıma geldi. İnna oda imkansıza yakın dı.örnekler verseniz de içimiz açılsa
Evet belki de o yüzdendir; aslında yine beklediğime göre az negatif yorum geldi, orda da doğru düzgün yorum gelmiyor bilemedim
BayıldımBugün karşıma şöyle bir video çıktı. 10 dk'lık bir röportaj. İzlemek isterseniz diye buraya bırakıyorum
Değil bence ama belli ki aynı ekolden geliyorlarBayıldımBu kitapta da geçiyor hemen hemen aynı sözlerle acaba orda konuşan da mı bu adam merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?