Merhaba,
Adına ne deniyor bilmiyorum ama ben de cok yaşıyorum. Olumsuz sekilde de geliyor başıma: Konuya HIC ISTEMEDEN kv ve görümce ilave edecegim ama kısa kesecegim bunu ins. :))) Aramizin kötü olduğu dönemlerde, zırt pırt aradıkları dönemde, bazen o kadar takıntı olurdu ki zihnimde "ins. aramazlar, lutfen telefon calmasin" vs. diye düşündüğüm zamanlarda %99 ararlardi
Olumlu sekilde de cok yaşadım, yaşamaya da devam ediyorum ama böyle seyleri ayrintili anlatinca büyüsünün bozulduğunu, tekrar yasamanin kesintiye uğradığını düşünüyorum.
Ay burcu, doğum haritasi ifadelerini gecenlerde bu forumda duymuştum, simdi arastirdim, benimki ile kiziminkini aciklayabilir misiniz? :))b l a s t Stelyum çıkmamış mı? Eki Görüntüle 2575027 Eki Görüntüle 2575033
aa hayır görmemiştim iyi ki etiketledin, kusura bakma bakıyorum hemenMesajımı görmedin mi canım?b l a s t yorum var mı?
güneşi başak olan artık sen misin kızın mı bilmiyorum stelyumun yok canım zaten herkeste olmayabiliyor bir de 2. haritada gezegenler yarım çıkmış hepsi görünmüyor o yüzden bakamadımMesajımı görmedin mi canım?b l a s t yorum var mı?
var mı önerinizCekim yasasiyla ilgili you tube da belgesel izlegibilirsiniz
anlamadımBelki bu ki
Ay o da doğruYok yav, buna göre psikologların başının dertten çileden kurtulmaması lazım. :)
Evlere değil gezegenlerin hangi burçta olduğuna bakıyoruz canım sende de yay stelyumu var. Ay jupiter uranus neptun yayda :)Sag olasin canim.b l a s t
Yarim oldugunu fark etmemisim, bi daha ekleyeyim ama benim de stelyumum yok sanirim:) 2 balik olmasi yetmiyor, 3 evde olacak demistin galiba.
Eki Görüntüle 2575653
Var evet zaten ne dersek ne dusunursek neye inanırsak o oluyor olumlu olumsuz :)Ben cocuklugumda "şom ağızlı" denilen insanlardandimKötü bir sey olmasindan bahsettiğim zaman, cok gecmeden pesinden mutlaka olurdu, arkadaslar hep "açma şu şom ağzını" derlerdi. Bu da bi çekim bence:)))
Hmm simdi bildim, sagol canim ya:)Evlere değil gezegenlerin hangi burçta olduğuna bakıyoruz canım sende de yay stelyumu var. Ay jupiter uranus neptun yayda :)
Var evet zaten ne dersek ne dusunursek neye inanırsak o oluyor olumlu olumsuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?