cekim gücü diye bir sey var mı

b l a s t

👼🏼
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1.349
1.685
bu da dert mi diyebilirsiniz ama öyle kafama takıldı yarına unuturum muhtemelen, kucuk derdim var sayfası olsa oraya yazardım..

soru konu baslıgında yazdıgı gibi, sizce var mı? varsa yasadıgınız olaylar neler?

ben biraz kararsızım hem olan seyler var hem olmayan da cok sey var tesadüf de olabilitesi var hatta bir tane de cekim gucunun beni yanlıs anladıgı bir sey var hemen anlatıyım

lise 2deyken hep sınıfa iki yeni yakısıklı cocuk geldigini onlarla en yakın arkadasım ve benim basta 4lü arkadas oldugumuzu sonra sevgili oldugumuzu hayal ederdim cocukluk iste. benimki sarısın renkli gözlü arkadasımınki de esmer olcaktı. diger sene cidden de aynı tipte kisiler geldiler ve cidden de baya süre 4lü arkadas olduk. arkadasım o cocukla hala sevgili hatta evlenmeyi dusunuyorlar. diger kendime dusundugum ise sınıftan baska biriyle sevgili oldu :KK70:

bunun dısında bir kere bi projede hep deli gibi birinci olmayı hayal ettim sene boyu ama imkansız gibi bir seydi bu zamana kadar okulumuzda değil 1. ilk 10a giren bile olmamıstı. ve ukala ukala herkese kesin 1. olacagımı anlatıyodum daha proje bile ortada tam yokken. sonra cidden de oldum.

daha örnekler uzar gider ama bakınca tabi isteyip elde edemediğim de çook oldu.son zamanlarda cekim gücü, spiritüel dusunce gibi seyler bazu insanların para kazanmak icin salladıgı seyler gibi geliyor. ama bu tarz bi kac örnegim daha da oldu bilemiyorum. sizin görüşleriniz neler?

Eskiden inanirdim ama artık tek gerçeğin eylemlerimiz olduğunu düşünüyorum.Dusunce gücü ile başımıza gelen paralel olayların algıda seçicilik olduğunu düşünüyorum istemediğimiz durumlarda başımıza çok kez geliyor ama tabi insanoğlu her zaman mucizevi olaylara inanmak istiyoruz.Bende çok dusunurum bunu ama gerçekten istedigim şeyleri yalnızca cabalayarak elde edebiliyorum :kahve:

Benim de çok ilgimi çeken bi konu, örneğin daha dün içinden keşke annem yarın şu yemeği yapsa diye düşündüm eve geldiğimde tamda o yemek karşımda, ek olarak dusunceyi serbest bırakmak gerekiyormus , burda evlenmek isteyen çoğu kişi ( ben dahil) sürekli düşündüğümüz icin olmuyor gibi gibi ,evren enerjisi

Benim de çok ilgimi çeken bi konu, örneğin daha dün içinden keşke annem yarın şu yemeği yapsa diye düşündüm eve geldiğimde tamda o yemek karşımda, ek olarak dusunceyi serbest bırakmak gerekiyormus , burda evlenmek isteyen çoğu kişi ( ben dahil) sürekli düşündüğümüz icin olmuyor gibi gibi ,evren enerjisi
Hangi yemek ayıptır sorması
Acıkınca ben :KK53:

işte bazen örneklere bakıyorum var gibi bazen de diyorum ki spiritüel danısmanlar kisisel gelisimciler para icin sallıyor gibi. mesela diyolar ki sunu sunu yaparsan söyle dusunur serbest bırakırsan olur, olmadıysa da serbest bırakamamıssındır bu senin icin hayırlı değildir sudur budur bahaneler. hem bunu diyolar hem de olmayacak sey icin dua istegi bile gelmez diyolar bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor.

işte bazen örneklere bakıyorum var gibi bazen de diyorum ki spiritüel danısmanlar kisisel gelisimciler para icin sallıyor gibi. mesela diyolar ki sunu sunu yaparsan söyle dusunur serbest bırakırsan olur, olmadıysa da serbest bırakamamıssındır bu senin icin hayırlı değildir sudur budur bahaneler. hem bunu diyolar hem de olmayacak sey icin dua istegi bile gelmez diyolar bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor.
Aykut ogutun kitaplarını okudunuz mu?

Eskiden inanirdim ama artık tek gerçeğin eylemlerimiz olduğunu düşünüyorum.Dusunce gücü ile başımıza gelen paralel olayların algıda seçicilik olduğunu düşünüyorum istemediğimiz durumlarda başımıza çok kez geliyor ama tabi insanoğlu her zaman mucizevi olaylara inanmak istiyoruz.Bende çok dusunurum bunu ama gerçekten istedigim şeyleri yalnızca cabalayarak elde edebiliyorum :kahve:
ben de aynen böyle düşünüyorum ama inanma isteği var yorumlar gelsin de geri inanayım diye zorladım biraz :KK70:

Yok aslında mantıklı ama baya karışık bi konu, yani biseyi sürekli düşünmek blokaj oluşturuyor

X