How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çekilmez Ağrılar...(Bel Fıtığı)

konu sahibi fizik tedavi ve anestezinin bu konuda değişik tedavi yöntemleri var ağrıyı azaltma üzerine. anestezinin algoloji bölümü olan bir üniversite hastanesine danışabilirsiniz.
Bulundugum sehirdeki universite hastanesinden dilim yandi(başka sağlık problemlerinden ötürü) bir daha gider miyim bilmiyorum...
Yine de cok teşekkür ederim aklimda bulunacak.

Sizi bir tavsiyede bulunacagım belki fayda görürsünüz, annemin beli çok agrırdı bu tarifi uyguladı iyileşti.Beyaz sarmalık lahananın en dış yeşil olan yapraklarını kaynayan suda haşlayın , sudan çıkarın sıcakken vücudunuz dayanacak şekilde belinize sarın soguyana kadar durdurun, bu aradada sırtınızı radyatöre dayayın sıcak olsun ki etki etsin.Susam yagı ilede hergün masaj yapın.

Cok cok geçmiş olsun zor günler gecirmissiniz.Rabbim bi daha yasatmasin .
Ben zaten 4 yildir ev supurmuyorum esim yapiyor supurup silme işini zira egilmek iyi gelmiyor.agir is hic yapmiyorum.sagolsun kv den gelince o yapiyor masallah benden saglam 18 yasinda genc kiz gibi: )
Ya da yardımcı çağırıyorum.
Yatagimda fena değil .
Yani elimden geldiğince özen gosteriyorum.Rabbim esirgesin.
Genetik olmasa bence bel yapisindaki zayiflik ailede yaygin ve dogal olarak fitiga meylediyor.kuzenlerimde bile var.
Amin Canım allah birdaha yaşatmasın.
Sanada acil şifalar versin inşallah.
Maşallah kaynanana ve eşine:))

Sizi bir tavsiyede bulunacagım belki fayda görürsünüz, annemin beli çok agrırdı bu tarifi uyguladı iyileşti.Beyaz sarmalık lahananın en dış yeşil olan yapraklarını kaynayan suda haşlayın , sudan çıkarın sıcakken vücudunuz dayanacak şekilde belinize sarın soguyana kadar durdurun, bu aradada sırtınızı radyatöre dayayın sıcak olsun ki etki etsin.Susam yagı ilede hergün masaj yapın.

Peki ne sıklıkla uyguladı anneniz bu kürü?
Sadece agridigi dönemde mi?
Annenize de cok gecmis olsun.

Kuru igne nasil oluyor tam olarak?
Fizik tedavi hareketlerini yapiyorum aklima geldikce ama duzenli degil tabi

Sırt kaslarına akapunktur iğnesi batieiyorlar turan uslu diye bir doktor var. Randevular full. Seans başına 150 lira olması lazım. İlk seans da muayene ücreti de alıyor. İstanbul Kadıköy'de muayenesi. İnternetten araştır istersen. Ama sonrasında mutlaka pilates ile sırt kaslarının uzamasını sağlaman lazım. Yoksa yine ağrıların başlar.

günaydın arkadaşlar,
konu başlığımdanda anlaşıldığı üzere derdim fıtığım.
evlendikten sonra belimde ağrılar başladı,geçen sene gittiğimde 3 tane fıtığımın olduğunu,birinin ileri düzeyde olduğunu öğrendim.fizik tedvi gördüm.kısa sürede olsa faydasını gördüm.
bel fitiği dr un dediğine genetik değil ama her ne hikmetse anneannem,teyzelerim ve annem bel fitiğindan ameliyat oldu hatta annem 2 kez oldu.hala da var yine olması lazım ama olmak istemiyor artık.
benimki belki ameliyatlık düzeyde değil lakin bu hastalığa tutulanlar bilir belli dönemlerde(mevsim geçişleri soğuk havalar) resmen belim tutuluyor.korse,ağrı kesiciler,hamam,yürüyüş vs iyi geliyor.
alışıyorum fıtıklı hayata ama ne zaman geleceği belli olmayan bu tutulmalar gerçekten beni perişan ediyor.
sormak istediğimse manuel tedavi?
var mı bu sorunu yaşayıp da manuel tedavi olan ya da yakınından olan?
gerçekten faydası var mı?
bi dr var İstanbulda.tv ye falanda çıkıyor.seanlarla fığığı çözüyormuş.
ama bir muayene neredeyse 1000 tl,toplam seans ise 10 000 tl...
eşim kesin çözecekse gidelim diyor.
ama bende boş yere bu kadar para baymak istemiyorum.
bulunduğum ilde de var manuel tedavi uygulayan bir dr.
eşimde sağlıkçı olduğu için soruşturmuş,anlık olarak idare eder ama fıtığı geçirmiyor diyorlar.
çok merak ediyorum manuel tedavi olupta temelli bu problemden kurtulan var mı??
32 yaşında Üç kere ameliyat oldum ve ameliyat çözüm değil fizik tedavi de öyle ben bugün ilk mr ona baktığımda aneliyatsız iyi olacağımı düşünmeye başladım sebebi ise disk patlak değilmiş eğer o şekilde ise 8- 12 ay hiç kalkmadan yatarak Disk'in üzerindeki basınç azalınca disk kendini büzüşerek iyileştiriyor ve ben o donem annemi babamı dinleneyip gidip ameliyat oldum çok pişmanım hala ameliyat olmam gerekiyor bel kayması var en sonunda bu da oldu psikolojik olarak çöktüm aman ameliyat olmayın endoskopik falan sakın uzak durun

annemden biliyorum...benim annem ilk ameliyatını 24 ikinciyi 38 yaşında oldu.
artık işin erbabı olmuş hangi hareketi yapıp yapmayacağını biliyor.
dikkat ediyor.eski ağrıları yok.
ben ne kadar dikkat edersem edeyim ufak bir kızım var illa ki yoruluyorum..
Anneniz ameliyattan sonra Doğum yapmış mı ve platin takılmış mı?

Anneniz ameliyattan sonra Doğum yapmış mı ve platin takılmış mı?

Annem 24 yaşında ameliyat olmus ve o zaman biz dunyadaydik yani baska dogum yapmadı ameliyatlardab sonra.
Bende ameliyat istemiyorum.
Gecen hafta 1 mr daha çekindim. Bu ara agrilarim artti acaba fıtık ilerledi mi diye merak ettim ama sonucu almadim daha. Zaten kışın ağrılar resmen doruklara çıkıyor. Soğuğu hic sevmiyor bu bel.
Ameliyat benim icinde son secenecek çünkü ailemde herkes bu ameliyatı oldu ama ven artık iyiyim diyen olmadı. Hepsi tekrar ameliyatlik durumda.mesela annemin 3.ameliyati olması lazim ama olmuyor. Anneanneme platin takilmasi lazim o da olmuyor. Çünkü artik ameliyatın cozum olmadığını öğrenmişler yaşayarak.
Ben cevremdeki bu orneklerden dolayi ameliyata soguk bakiyorum.
Ha oyle 8 ay 1 sene yatmayi gerektirecek kadar da kötü değilim sadece dönem dönem tutulmalar oluyor.
Rabbim size de sifa versin. Zor bir hastalık gerçekten. Peki siz simdi ne yapiyorsunuz?

Bel fıtığı ameliyatı olmam söylendi.bu sitede bulduğum Ankarada fizyoterapist selma zor manuel terapi ile çözdü.inanamadım.öneririm

Back