How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çekilmez Ağrılar...(Bel Fıtığı)

Fizik tedavi yolunu tutarken okudum konuyu.Benim derdim bel degil kalça ustu.Resmen parcalaniyor kalcamin ustu agridan.Fitik dediler ama bilmiyorum.18. seansim daha degisen bisey yok.Moralim benim de cok bozuk malesef.Hep mi boyle olacak diye.Eskiden bi spor yapardim o da bitti...Allah baska dert vermesin de cok moralim bozuk...Hergun jel torbasi aldim tum belimi kaplayan.Onun ustune yatiyorum..Simdilik baska caresi yok.

teyzem ameliyat olmuştu 3 sene olmuştur olalı. tabi zor bir ameliyattı çok iyi bir bakım gerektirdi tuvalete bile tek gidemiyordu. ama şuan çok iyi ameliyattan korkmayın bence

Benim anneannem teyzem annem hep ameliyat oldu ve hepsi tekrar etti malesef..anneanneme platin takılması gerek o derece kötü ama yaşından dolayı taktirmiyor yatalak olurum korkusuyla.annem desen 3. ameliyat sart dedi dr o da kaçıyor nasilsa olsamda tekrarlayacak diye .anlayacagin benim cevremde ameliyat olup da hayata yeniden gelmisim diyen yok herkes bin pisman..haliyle de bende cok ciddi tehlike olmadigi surece ameliyati düşünmüyorum

Tüh kötü olmuş o eşim de boyun fıtığı için gidiyor yüzmeye spora epey faydası oldu
Annemlerle ayni sehirde olsak onlarin devremulku var saunadir yuzmedir cok iyi geliyor ama yasadig yerde sadece 1 tane boyle yer var ve dedigim gibi bana uzak.zor oluyor düzenli gidip gelmek.
Yoksa gercekten yuzme cok cok iyi geliyor.saglik açısından da fiziksel olarak da

Benim anneannem teyzem annem hep ameliyat oldu ve hepsi tekrar etti malesef..anneanneme platin takılması gerek o derece kötü ama yaşından dolayı taktirmiyor yatalak olurum korkusuyla.annem desen 3. ameliyat sart dedi dr o da kaçıyor nasilsa olsamda tekrarlayacak diye .anlayacagin benim cevremde ameliyat olup da hayata yeniden gelmisim diyen yok herkes bin pisman..haliyle de bende cok ciddi tehlike olmadigi surece ameliyati düşünmüyorum

teyzemde de platin var annemde boyun fıtığı ameliyatı oldu 5 6 ay oldu annem tam toparlanamadı. iş yapıp kendini yorunca ağrısı oluyor. belki doktordan doktora fark eder başka doktorlara gitseniz

Fizik tedavi yolunu tutarken okudum konuyu.Benim derdim bel degil kalça ustu.Resmen parcalaniyor kalcamin ustu agridan.Fitik dediler ama bilmiyorum.18. seansim daha degisen bisey yok.Moralim benim de cok bozuk malesef.Hep mi boyle olacak diye.Eskiden bi spor yapardim o da bitti...Allah baska dert vermesin de cok moralim bozuk...Hergun jel torbasi aldim tum belimi kaplayan.Onun ustune yatiyorum..Simdilik baska caresi yok.
Ilk ogrenince insan cok kötü oluyor.hele ki eski hayat kalitesinin olmayacağını düşünmek .ama buna da şükür .
Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin size de.
Bana fizik tedavi iyi gelmisti ama kisa süre .yani bi 5 6 ay sonra agri nuksetmisti.
Bel fitigi kalcaya ve bacaga vuruyor
Benimde bacaklar degilde kalcam cok aciyor sanki icerden yaniyor gibi...

teyzemde de platin var annemde boyun fıtığı ameliyatı oldu 5 6 ay oldu annem tam toparlanamadı. iş yapıp kendini yorunca ağrısı oluyor. belki doktordan doktora fark eder başka doktorlara gitseniz

Aslında dr dgistirecegim.annemon yanina gitme durum var bir de orada gosterebilirim.Allah sofa versin annenize ve teyzenize.

Ilk ogrenince insan cok kötü oluyor.hele ki eski hayat kalitesinin olmayacağını düşünmek .ama buna da şükür .
Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin size de.
Bana fizik tedavi iyi gelmisti ama kisa süre .yani bi 5 6 ay sonra agri nuksetmisti.
Bel fitigi kalcaya ve bacaga vuruyor
Benimde bacaklar degilde kalcam cok aciyor sanki icerden yaniyor gibi...

ayni yanma bende de var.Ozellikle oturdugumda ve uzanirken.Sanki kaslarimi biri cekiyor.Degisik bir agri hissi.Allah sifa versin hepimize :(

Evet tam tanimladigin gibi: (
Ve ozellikle bu soğuk geçişlerde daha siddetli oluyor.
Amin..

Su jel torbalari var ya mavi olanlar.Onlarin en buyuk boyunu aldim internetten.Bide eskimis tencereyi artik sicak su tenceresi yaptim.Her gece kaynatip havluya sarip belime koyuyorum.O biraz iyi geliyor.Deneyin biraz faydasini goruceksiniz.Bir de 3 gundur iyiydi bugun yine agri artti.Resmen sabrimi deniyor.

Su jel torbalari var ya mavi olanlar.Onlarin en buyuk boyunu aldim internetten.Bide eskimis tencereyi artik sicak su tenceresi yaptim.Her gece kaynatip havluya sarip belime koyuyorum.O biraz iyi geliyor.Deneyin biraz faydasini goruceksiniz.Bir de 3 gundur iyiydi bugun yine agri artti.Resmen sabrimi deniyor.

Benim 3 gündür deli ağrıyor ya.
Su torbası değilde bu kalin tuglalar var ya? ya da tas ko tas daha iyi olur .
Ben onu isitiyorum ve belime koyuyorum.
Yilalr once annem bunu kesfetti ve cok faydasini gördü .bende simdi aynisini yapiyorum.o tasi iyice isitip havluya sariyorum ve belime dayiyorum
Bir de has yün korseler var incecik diyati 50 tl civarı .hep onu kullaniyorum.
Bu meret soguk almaya gorsun hemen aziyor.o yüzden surekli sicak tutmaya bak

Bel çeken kişilere gitseniz? Benim birkaç tanıdığım çok memnun kaldı. hatta ben de gitmeyi düşünüyorum.

bu ne ya?

yani böyle gelen bir insana ilk denilen bu mu?

tıbbi yöntemlerden uzaklaşmayın konu sahibi! çıkıkçı, hocacı, üfürükçü, hacamatçı bunlar sizin sağlığınızla oynayan bundan para kazanan sahtekarlardır.

ısıtma pedleri var, tişörtünüze yapıştırıyorsunuz 4-6 saat sıcak tutuyor onlardan denenebilir.

Gerçekten çeken bilir derler ya aynen öyle.
Yukarıda bir arkadaş söylemiş zaten lütfen tıbbi yöntemlerden başka bişeylere yönelmeyin.
Bel bu yani şakaya gelmez.
Bende bu belimden çok çektim. İnsan resmen yarım adam oluyor herşeyi kısıtlı yapmak zorunda kalıyoruz.

O tutulmalar insanı öldürüyor. Ağlaya ağlaya zorla tuvalete gidiyordum. Yine bir tutulma günümde İki ay önce bel fıtığı patlaması yaşadım.
Sağ bacağımda inanılmaz bir kramp ve ona eşlik eden uyuşma ağrı acıyla acile gittim bir hafta hastanede yatıp 2. Hafta ameliyat olmak zorunda kaldım. Çok şükür daha iyim fakat uyuşukluk 6ay-1sene içinde geçecekmiş.
Keşke kendime daha çok dikkat etseydim diye kendimi yiyorum.

Lütfen dikkat edin fizik tedaviden verilen hareketleri aksatmayın. Allah şifa versin.

Yerde halinin uzerinde cok ince bir yastikla yatardi babam. Bu kurtardi onu fitiktan.
Sert ve duz yerde yatmayi onerebilirim sadece bildigim bu var.

Son düzenleme:
bu ne ya?

yani böyle gelen bir insana ilk denilen bu mu?

tıbbi yöntemlerden uzaklaşmayın konu sahibi! çıkıkçı, hocacı, üfürükçü, hacamatçı bunlar sizin sağlığınızla oynayan bundan para kazanan sahtekarlardır.

ısıtma pedleri var, tişörtünüze yapıştırıyorsunuz 4-6 saat sıcak tutuyor onlardan denenebilir.

Para verseler cikikcilara gitmem.
Oyle sey mi olur.
Su reklamlarda gezen?isitma pedleri benimde dikkatimi cekti.
Deneyecegim tek tek.
Insallah iyi gelir..

Gerçekten çeken bilir derler ya aynen öyle.
Yukarıda bir arkadaş söylemiş zaten lütfen tıbbi yöntemlerden başka bişeylere yönelmeyin.
Bel bu yani şakaya gelmez.
Bende bu belimden çok çektim. İnsan resmen yarım adam oluyor herşeyi kısıtlı yapmak zorunda kalıyoruz.

O tutulmalar insanı öldürüyor. Ağlaya ağlaya zorla tuvalete gidiyordum. Yine bir tutulma günümde İki ay önce bel fıtığı patlaması yaşadım.
Sağ bacağımda inanılmaz bir kramp ve ona eşlik eden uyuşma ağrı acıyla acile gittim bir hafta hastanede yatıp 2. Hafta ameliyat olmak zorunda kaldım. Çok şükür daha iyim fakat uyuşukluk 6ay-1sene içinde geçecekmiş.
Keşke kendime daha çok dikkat etseydim diye kendimi yiyorum.

Lütfen dikkat edin fizik tedaviden verilen hareketleri aksatmayın. Allah şifa versin.
Cok cok gecmis olsun.
Fitiginiz ileri duzeyde miydi?
Yani nasil patladi?
Ben elimden geleni yapiyorum ama bu tutulmalar illa ki oluyor.
Tibbi yontem tabiki tek geçilmeli zaten bu manuel tedavi dedigim yontemde dr lar tarafindan yapiliyor.
Arastiriyorum suanda ne yapabilirim diye.
Dikkatli olmak sart.

Yerde halinin uzerinde cok ince bir yastikla yatardi babam. Bu kurtardi onu fitiktan.
Sert ve duz yerde yatmayi onerebilirim sadece bildigim bu var.
O zaten hobim oldu.haliya uzaniyorum ve ayaklarimi koltuga uzatiyorum ya da bacak ve belim 90 derece olacak sekilde dizlerimi kiriyorum iyi geliyor.

konu sahibi fizik tedavi ve anestezinin bu konuda değişik tedavi yöntemleri var ağrıyı azaltma üzerine. anestezinin algoloji bölümü olan bir üniversite hastanesine danışabilirsiniz.

Cok cok gecmis olsun.
Fitiginiz ileri duzeyde miydi?
Yani nasil patladi?
Ben elimden geleni yapiyorum ama bu tutulmalar illa ki oluyor.
Tibbi yontem tabiki tek geçilmeli zaten bu manuel tedavi dedigim yontemde dr lar tarafindan yapiliyor.
Arastiriyorum suanda ne yapabilirim diye.
Dikkatli olmak sart.
Sağolun.

Patlamadan 1 hafta önce şiddetli ağrılarım ve tutulmalarım oldu. Doktora gidene kadar ağlamaktan helak olmuştum. İğne,serum iki gün kendime gelmiştim ama üçüncü günü normal sabah yataktan kalktıktan sonra yürürken bişi oldu belimde ve ayağım çekilmeye başladı. Fıtığım çok büyümüş ve patlayıp ayak kasıma baskı yapmaya başlamıştı. Son aşamasına gelmiş artık. Tek çare ameliyattı olmasaydım idrar problemi başlayacaktı artık geri dönüşü olmayan problemlere Yol açacaktı.

Böyle işte herkese diyorum bel fıtığı diyip geçmeyin. Dikkatli yaşamayı gerektiriyor.
Ağır kaldırmayın ve yattığınız yatakda çok önemli.
Bu arada benimde ablalarımda,annemde,teyzemde de var genetik olduğuna inanıyorum artık:KK53:

Sağolun.

Patlamadan 1 hafta önce şiddetli ağrılarım ve tutulmalarım oldu. Doktora gidene kadar ağlamaktan helak olmuştum. İğne,serum iki gün kendime gelmiştim ama üçüncü günü normal sabah yataktan kalktıktan sonra yürürken bişi oldu belimde ve ayağım çekilmeye başladı. Fıtığım çok büyümüş ve patlayıp ayak kasıma baskı yapmaya başlamıştı. Son aşamasına gelmiş artık. Tek çare ameliyattı olmasaydım idrar problemi başlayacaktı artık geri dönüşü olmayan problemlere Yol açacaktı.

Böyle işte herkese diyorum bel fıtığı diyip geçmeyin. Dikkatli yaşamayı gerektiriyor.
Ağır kaldırmayın ve yattığınız yatakda çok önemli.
Bu arada benimde ablalarımda,annemde,teyzemde de var genetik olduğuna inanıyorum artık:KK53:

Cok cok geçmiş olsun zor günler gecirmissiniz.Rabbim bi daha yasatmasin .
Ben zaten 4 yildir ev supurmuyorum esim yapiyor supurup silme işini zira egilmek iyi gelmiyor.agir is hic yapmiyorum.sagolsun kv den gelince o yapiyor masallah benden saglam 18 yasinda genc kiz gibi: )
Ya da yardımcı çağırıyorum.
Yatagimda fena değil .
Yani elimden geldiğince özen gosteriyorum.Rabbim esirgesin.
Genetik olmasa bence bel yapisindaki zayiflik ailede yaygin ve dogal olarak fitiga meylediyor.kuzenlerimde bile var.

Back