How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çekilmez Ağrılar...(Bel Fıtığı)

Bildiğim kadarıyla suluk orada bulunan sıvıyı emip yerine faydalı enzimler koyuyor. Aidin Salih in kitabında ise açlık yapılması yazıyor. Açıkçası ameliyatın %100 düzeleceğini bilsem bile yaptırmam sanırım. Bi de İbrahim saracoglu kur tavsiye ediyordu. İnternetten bakıp yapabilirsin
çok teşekkürler araştıracağım mutlaka.

Allah şifa versin.annemde de hem boyun hem bel var.babamda da boyun var.
çok ağrıyormuş.
umarım doğal yollardan bir çözüm buluruz
Yuzmeye gıdıyorum canım.ve fizik tedavi gördüm.5 dr agıtım amelıyatlık degıl dedı.aslında ofıste çalışmasam hergun yuzmeye gıtsem yurusem baay ıyı gelır de .aksama kadar oturunca daha kötü oluyorum ısyerınde

Yuzmeye gıdıyorum canım.ve fizik tedavi gördüm.5 dr agıtım amelıyatlık degıl dedı.aslında ofıste çalışmasam hergun yuzmeye gıtsem yurusem baay ıyı gelır de .aksama kadar oturunca daha kötü oluyorum ısyerınde

Evet yüzme bana da iyi geliyor.bende tum gun ders çalışıyorum haliyle agri artıyor .
Bu hastalikta cok fazla ayni pozisyonda durmamak gerek aslinda

Cok gecmis olsun. bi akrabamda da var. spor yapıp kontrol altinda agirlik calisinca ona iyi geliyor. belli dönemlerde hacamat yapıyor ve haftada minimum bir defa saunaya giriyor. doktoru onada demisti yuruyüs yaptikca agrin dinecek basta aciyacak ama yapmazsan engel olamayacaksin.

Cok gecmis olsun. bi akrabamda da var. spor yapıp kontrol altinda agirlik calisinca ona iyi geliyor. belli dönemlerde hacamat yapıyor ve haftada minimum bir defa saunaya giriyor. doktoru onada demisti yuruyüs yaptikca agrin dinecek basta aciyacak ama yapmazsan engel olamayacaksin.
Cok teşekkür ederim.
Evet yuruyus yüzme vs bana da cok iyi geliyor.hamama gidiyorum firsat buldukca..

canım dr aksine dedi ki pilatesten uzak duracaksın.
bol bol yürüyüş yapacaksın.
fıtıktan önce çok pilates yapıyordum ben.bazen düşünüyorum acaba yanlış hareket mi yaptım bu esnada da fıtık oldu?
yürüyüş 1 1.5 saati geçmediği sürece yormuyor yani ağrı olmuyor.

pilates tavsiye edilir aksine ama bel fıtığı olanlar için özel hareketler var ..
siz bu konuda uzman olan kişilerle yapmalıydınız.. kendiniz mi yaptınız acaba çünkü evet yanlış hareket sebep olabilir..
tv lere çıkan bir kadın doktor vardı hatta sanırım şu atv de ki kadının ablası o çok iyi imiş bir araştırın isterseniz.. ben bir kere denk gelmiştim kadın çok zor yürüyordu ameliyat ettirdi program sonra getirdiler kadın koşuyo nerdeyse:)

pilates tavsiye edilir aksine ama bel fıtığı olanlar için özel hareketler var ..
siz bu konuda uzman olan kişilerle yapmalıydınız.. kendiniz mi yaptınız acaba çünkü evet yanlış hareket sebep olabilir..
tv lere çıkan bir kadın doktor vardı hatta sanırım şu atv de ki kadının ablası o çok iyi imiş bir araştırın isterseniz.. ben bir kere denk gelmiştim kadın çok zor yürüyordu ameliyat ettirdi program sonra getirdiler kadın koşuyo nerdeyse:)

ben spor salonuyla başlamıştım zamanında(o zaman fıtık yoktu ya da vardı ama ben bilmiyordum artık),
daha sonra orada öğrendiklerimi evde de yaptım yani yanlış bişeyler yapmış olabilirim.
atv deki kadın kim?
ya ben tv hiç açmıyorumda isi verseniz: )))

ben spor salonuyla başlamıştım zamanında(o zaman fıtık yoktu ya da vardı ama ben bilmiyordum artık),
daha sonra orada öğrendiklerimi evde de yaptım yani yanlış bişeyler yapmış olabilirim.
atv deki kadın kim?
ya ben tv hiç açmıyorumda isi verseniz: )))

vardır mutlaka fıtığınız bunu salonda belirtmeniz lazımdı hareketleri ona göre belirliyorlar.. benim belimde de kayma var ordan biliyorum:)
ya bende isim hafızası sıfır .. sarı bir kadın .. benimde pek seyrettiğim bir program değil sabah saatleriydi sanırım.. netten yayın akışına baksanız çıkar mutlaka..

günaydın arkadaşlar,
konu başlığımdanda anlaşıldığı üzere derdim fıtığım.
evlendikten sonra belimde ağrılar başladı,geçen sene gittiğimde 3 tane fıtığımın olduğunu,birinin ileri düzeyde olduğunu öğrendim.fizik tedvi gördüm.kısa sürede olsa faydasını gördüm.
bel fitiği dr un dediğine genetik değil ama her ne hikmetse anneannem,teyzelerim ve annem bel fitiğindan ameliyat oldu hatta annem 2 kez oldu.hala da var yine olması lazım ama olmak istemiyor artık.
benimki belki ameliyatlık düzeyde değil lakin bu hastalığa tutulanlar bilir belli dönemlerde(mevsim geçişleri soğuk havalar) resmen belim tutuluyor.korse,ağrı kesiciler,hamam,yürüyüş vs iyi geliyor.
alışıyorum fıtıklı hayata ama ne zaman geleceği belli olmayan bu tutulmalar gerçekten beni perişan ediyor.
sormak istediğimse manuel tedavi?
var mı bu sorunu yaşayıp da manuel tedavi olan ya da yakınından olan?
gerçekten faydası var mı?
bi dr var İstanbulda.tv ye falanda çıkıyor.seanlarla fığığı çözüyormuş.
ama bir muayene neredeyse 1000 tl,toplam seans ise 10 000 tl...
eşim kesin çözecekse gidelim diyor.
ama bende boş yere bu kadar para baymak istemiyorum.
bulunduğum ilde de var manuel tedavi uygulayan bir dr.
eşimde sağlıkçı olduğu için soruşturmuş,anlık olarak idare eder ama fıtığı geçirmiyor diyorlar.
çok merak ediyorum manuel tedavi olupta temelli bu problemden kurtulan var mı??

Bu manuel tedavi işini ablam yaptırdı hem beli, hem de boynu için
6 ay sonra eski haline döndü
Geçici rahatlama sağlıyor maalesef

Düzenli yüzmeye giderseniz bi süre sonra ağrı sızı kalmaz. Hemde sağlıklı beden sahibi olursunuz
Yasadigim sehirde yuzme icin bir yer yok malesef. hamam var.kükürtlü su var yüzmek icin.bazen oraya gidiyorum ama cok yakın sayılmaz .
Aslında surekli gitsem epey fayda görürüm eminim

vardır mutlaka fıtığınız bunu salonda belirtmeniz lazımdı hareketleri ona göre belirliyorlar.. benim belimde de kayma var ordan biliyorum:)
ya bende isim hafızası sıfır .. sarı bir kadın .. benimde pek seyrettiğim bir program değil sabah saatleriydi sanırım.. netten yayın akışına baksanız çıkar mutlaka..

Ben spora 4 yil once gitmistim yeni evliyken ve o zaman bilmiyordum fıtık oldugunu.fitigi gecen sene ogrendim.
Sari kadon deyince aklima muge anli geldi yaa : )))
Tamam bi arastirayim cok tesekkur ederim ; )

günaydın arkadaşlar,
konu başlığımdanda anlaşıldığı üzere derdim fıtığım.
evlendikten sonra belimde ağrılar başladı,geçen sene gittiğimde 3 tane fıtığımın olduğunu,birinin ileri düzeyde olduğunu öğrendim.fizik tedvi gördüm.kısa sürede olsa faydasını gördüm.
bel fitiği dr un dediğine genetik değil ama her ne hikmetse anneannem,teyzelerim ve annem bel fitiğindan ameliyat oldu hatta annem 2 kez oldu.hala da var yine olması lazım ama olmak istemiyor artık.
benimki belki ameliyatlık düzeyde değil lakin bu hastalığa tutulanlar bilir belli dönemlerde(mevsim geçişleri soğuk havalar) resmen belim tutuluyor.korse,ağrı kesiciler,hamam,yürüyüş vs iyi geliyor.
alışıyorum fıtıklı hayata ama ne zaman geleceği belli olmayan bu tutulmalar gerçekten beni perişan ediyor.
sormak istediğimse manuel tedavi?
var mı bu sorunu yaşayıp da manuel tedavi olan ya da yakınından olan?
gerçekten faydası var mı?
bi dr var İstanbulda.tv ye falanda çıkıyor.seanlarla fığığı çözüyormuş.
ama bir muayene neredeyse 1000 tl,toplam seans ise 10 000 tl...
eşim kesin çözecekse gidelim diyor.
ama bende boş yere bu kadar para baymak istemiyorum.
bulunduğum ilde de var manuel tedavi uygulayan bir dr.
eşimde sağlıkçı olduğu için soruşturmuş,anlık olarak idare eder ama fıtığı geçirmiyor diyorlar.
çok merak ediyorum manuel tedavi olupta temelli bu problemden kurtulan var mı??

teyzem ameliyat olmuştu 3 sene olmuştur olalı. tabi zor bir ameliyattı çok iyi bir bakım gerektirdi tuvalete bile tek gidemiyordu. ama şuan çok iyi ameliyattan korkmayın bence

Back