- 2 Eylül 2016
- 520
- 507
- 53
- Konu Sahibi malianestezi
günaydın arkadaşlar,
konu başlığımdanda anlaşıldığı üzere derdim fıtığım.
evlendikten sonra belimde ağrılar başladı,geçen sene gittiğimde 3 tane fıtığımın olduğunu,birinin ileri düzeyde olduğunu öğrendim.fizik tedvi gördüm.kısa sürede olsa faydasını gördüm.
bel fitiği dr un dediğine genetik değil ama her ne hikmetse anneannem,teyzelerim ve annem bel fitiğindan ameliyat oldu hatta annem 2 kez oldu.hala da var yine olması lazım ama olmak istemiyor artık.
benimki belki ameliyatlık düzeyde değil lakin bu hastalığa tutulanlar bilir belli dönemlerde(mevsim geçişleri soğuk havalar) resmen belim tutuluyor.korse,ağrı kesiciler,hamam,yürüyüş vs iyi geliyor.
alışıyorum fıtıklı hayata ama ne zaman geleceği belli olmayan bu tutulmalar gerçekten beni perişan ediyor.
sormak istediğimse manuel tedavi?
var mı bu sorunu yaşayıp da manuel tedavi olan ya da yakınından olan?
gerçekten faydası var mı?
bi dr var İstanbulda.tv ye falanda çıkıyor.seanlarla fığığı çözüyormuş.
ama bir muayene neredeyse 1000 tl,toplam seans ise 10 000 tl...
eşim kesin çözecekse gidelim diyor.
ama bende boş yere bu kadar para baymak istemiyorum.
bulunduğum ilde de var manuel tedavi uygulayan bir dr.
eşimde sağlıkçı olduğu için soruşturmuş,anlık olarak idare eder ama fıtığı geçirmiyor diyorlar.
çok merak ediyorum manuel tedavi olupta temelli bu problemden kurtulan var mı??
konu başlığımdanda anlaşıldığı üzere derdim fıtığım.
evlendikten sonra belimde ağrılar başladı,geçen sene gittiğimde 3 tane fıtığımın olduğunu,birinin ileri düzeyde olduğunu öğrendim.fizik tedvi gördüm.kısa sürede olsa faydasını gördüm.
bel fitiği dr un dediğine genetik değil ama her ne hikmetse anneannem,teyzelerim ve annem bel fitiğindan ameliyat oldu hatta annem 2 kez oldu.hala da var yine olması lazım ama olmak istemiyor artık.
benimki belki ameliyatlık düzeyde değil lakin bu hastalığa tutulanlar bilir belli dönemlerde(mevsim geçişleri soğuk havalar) resmen belim tutuluyor.korse,ağrı kesiciler,hamam,yürüyüş vs iyi geliyor.
alışıyorum fıtıklı hayata ama ne zaman geleceği belli olmayan bu tutulmalar gerçekten beni perişan ediyor.
sormak istediğimse manuel tedavi?
var mı bu sorunu yaşayıp da manuel tedavi olan ya da yakınından olan?
gerçekten faydası var mı?
bi dr var İstanbulda.tv ye falanda çıkıyor.seanlarla fığığı çözüyormuş.
ama bir muayene neredeyse 1000 tl,toplam seans ise 10 000 tl...
eşim kesin çözecekse gidelim diyor.
ama bende boş yere bu kadar para baymak istemiyorum.
bulunduğum ilde de var manuel tedavi uygulayan bir dr.
eşimde sağlıkçı olduğu için soruşturmuş,anlık olarak idare eder ama fıtığı geçirmiyor diyorlar.
çok merak ediyorum manuel tedavi olupta temelli bu problemden kurtulan var mı??