Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugün :56:ekmek yapma mak.geldi..kocaman kutu, mini fırın kadar nerdeyse..
çıkartıp incelemedim, ne kaa aram iyi mutfakla:26::52:

bugün :56:ekmek yapma mak.geldi..kocaman kutu, mini fırın kadar nerdeyse..
çıkartıp incelemedim, ne kaa aram iyi mutfakla:26::52:

ben teee nişanlıyken almıştım
normal ekmeği güzel olmuyor fakat üzümlü cevizli yapıyorum enfes oluyo o gün apartman bende yani okadar diyim :31::14::43:

ben teee nişanlıyken almıştım
normal ekmeği güzel olmuyor fakat üzümlü cevizli yapıyorum enfes oluyo o gün apartman bende yani okadar diyim :31::14::43:

neden normal olmuyor,üzüm ceviz nasıl değiştiriyor ki..
arçelik bana gelen makineden makineye farklılık varmı acaba? sanki var gibi duymuştum..

neden normal olmuyor,üzüm ceviz nasıl değiştiriyor ki..
arçelik bana gelen makineden makineye farklılık varmı acaba? sanki var gibi duymuştum..

normal ekmeğinin tadını beğenmiyorum ben
evet makineden makineye fark var tarifleri değişiyor benimki sinbo çift bıçaklı olan memnunum ama sinbo olmasına rağmen

normal ekmeğinin tadını beğenmiyorum ben
evet makineden makineye fark var tarifleri değişiyor benimki sinbo çift bıçaklı olan memnunum ama sinbo olmasına rağmen

en kullanışlı, iyi olanı sinbo mu king mi ne diyorlar ..kullanıcı şeysinsen okumuştum bi ara

zaten hedaye gelmese, katiyyen alacağım bişey değil,ihtiyaç sıralamasında en sonlarda kalır...:1:

Metro
Metro enerjisini Twitter'da da takip etmek, sürpriz hediyeler kazanmak için tıklayın!

Metro
Metro enerjisini Twitter'da da takip etmek, sürpriz hediyeler kazanmak için tıklayın!

Back
X