Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teknosamı bu teknosaysa bana bugun mail gondermişler 28 temmuzdan sonra gidip kendi sectiğim birteknosadan alacakmışım

evet teknosa şimdi kazandığım mp3ün fiyatına baktım 49 tl 4 gByte imişşşşşşşş iyimişşşşşşşş :)

yaa şu mazdadan Dell Inspiron Duo yu kazansam başkabişi istemeyom :)

başka arkadaşlar pastelin linkini atsın benden olmuyor..:((

Son düzenleme:
Merhaba :3:

Hediye kazanan arkadaşlar güle güle kullansın :46:

Ben bugün hiçbir yarışmaya katılmadım:50: nasıl olsa kazanamıyorum artık katılma isteğim de kalmadı :43:

bugün kesat hiçbişi kazanamadım wenice gene çıkmadı borcamda da yokum hergün arkoya katıldım ondada yokum geçmiş olsun diyoruz ve günü kapatıyoruz :))) iyi akşamlar bayanlar :)

bugün kesat hiçbişi kazanamadım wenice gene çıkmadı borcamda da yokum hergün arkoya katıldım ondada yokum geçmiş olsun diyoruz ve günü kapatıyoruz :))) iyi akşamlar bayanlar :)

hele arko ve doluca beni öldürüyor..:5:yok yok yok..:43::50:

kızlar facebookta baham evimde uygulaması varya ordan cif kazandım. bugün migrosa almaya gittim.ama vermediler.
kazandığımda migros kartınıza yüklenmiştir demişti. ama kasada görünmedi.
niye böyle oldu anlamadım ya.:26:

kızlar facebookta baham evimde uygulaması varya ordan cif kazandım. bugün migrosa almaya gittim.ama vermediler.

canım onun süresi 30 haz,rana kadardı, bitti yaniii...:58:

canım onun süresi 30 haz,rana kadardı, bitti yaniii...:58:

pasteli buldum ama renk renk oje sürülmüş tırnak fotosu istiyo
maalesef pastel oje kullanmıyorumki

Back
X