civilin yarsması devam edıyormu ?
bugun saat kacta bana bılgı verseneız kızlar
buna cok ıhtıyacm var
bu hafta son galiba...
saat 11:00 de kanal türk'te...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buna cok ıhtıyacm var
ya kızlar bana macun anketi geldi fakat kadın dogumla ilgili olan gelmedi neden acaba ki:44:
sana fm bebeği ile birlikte 'kontrol senin' tarzı ismi olan bir kargo gelmiş miydi?
kargodan çıkan broşürlerle insanları kadın doğum hapı ile ilgili olarak bilgilendirmiş miydin?
o anket bunu yapanlara gidiyor.
yanlış ürünü mü aldın ki canım cappy de? (bende öyle oldu da, normal portakallı almışım portakal parçacıklıyı alacağıma...)
canım o anket sepet içinde gönderdikleri bebeğin kapanış anketiymiş eğer ilk o anket sana gelmediyse bu da gelmez diye tahmin ediyorum...
buna cok ıhtıyacm var
veranonun cevabını bilen varmı???? :26:
ya kızlar civil ne veriyo bide nasıl kaztılıyoruz cevap verebilirmisiniz 3 aylık bi oglışum var belki kazanıtım yakutuda normal portakallı içecek vardı ondan aldım.parçacıklı olandanmı almamız gerekiyo?
ya bide benim temizlik dünyamda cif ultra beyaz kazanmıştım.onda doğru ürünü aldım ama migros kartımdan ücretsiz geçmedi ya... markettekilerin böyle bir uygulamadan haberleri bile yok. ne saçma insan migros çalışanlarını uyarır dimi..:97:
bana o sepet içindeki bebeği gönderceklerdi göya ama gelmedi...
başladı canım kanaltürkü aç. bugün son.ilk 30 kişiye veriyo bu hafta.ben geçen hafta kazandım.bugünde oğlumun cicileri geldi...
inş kazanırsın canım. bol şans. çok hızlı olman lazım.![]()
ya kızlar civil ne veriyo bide nasıl kaztılıyoruz cevap verebilirmisiniz 3 aylık bi oglışum var belki kazanıtım ya
kutuda normal portakallı içecek vardı ondan aldım.parçacıklı olandanmı almamız gerekiyo?
ya bide benim temizlik dünyamda cif ultra beyaz kazanmıştım.onda doğru ürünü aldım ama migros kartımdan ücretsiz geçmedi ya... markettekilerin böyle bir uygulamadan haberleri bile yok. ne saçma insan migros çalışanlarını uyarır dimi..:97:
bana o sepet içindeki bebeği gönderceklerdi göya ama gelmedi...
başladı canım kanaltürkü aç. bugün son.ilk 30 kişiye veriyo bu hafta.ben geçen hafta kazandım.bugünde oğlumun cicileri geldi...
inş kazanırsın canım. bol şans. çok hızlı olman lazım.![]()
Civil Çocuk Dünyası - Civilim.Com'un Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook
kanaltürk programını izle.sunucu şifre vercek. şifreyi hızla bu sayfaya yazman lazım. ilk 30 kişiye 50 tl. civil çek veriyo.
evet parçacıklı olan doğru ürün.poppy miymiş neymiş adı
benim temizlik dünyam dediğin o rüzgar güllü şey mi?
15 Temmuz Kazananları
100. Fatma Bahadır Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
200. Mehtap Tuğra Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
300. Rabia Oktar Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
400. Onur Çelebi Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
500. Cüneyt Kısaoğlu Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
600. Burak Şanlı Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
700. Kerim Uyar Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
800. Zehra Özgönül Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
900. Zuhal Karaman Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
1000. Sami Gıcır Şık Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti