Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım onun süresi 30 haz,rana kadardı, bitti yaniii...:58:

pardon yanlış yazmışım ya..
benim temizlik dünyam uygulaması olcaktı.
31 temmuza kadar geçerli bu.
bide migrosclup kart tıkla kazan kampanyasında da cappy veriyodu ya. onada katılmıştım.ürün indirimli geçmesi gerekiyodu geçmedi.:97:

fikri mühimden diş macunuyla ilgili anket geldimi sizede bana geldide

Son düzenleme:
okiedog bebek bakım çantalarından kazandığım çanta geldi çok güzel.... bu kadar beklemiyordum.... duyuran arkadaşa teşekkür ederim:16::16::16:
güle güle kullanın nerde hala devam ediyor mu acaba?
Utangaç Yiğit'in Maceraları Başladı! Sanal alemde oldukça sosyal olan Yiğit gerçek hayatta ise tam tersi oldukça utangaç. Yiğit'in önünde zorlu bir sınav var: Sevgilisi Ceren'e evlilik teklif etmek. Yiğit'in çözüm için yardımınıza ihtiyacı var. Eğer yardım etmek istiyorsanız:

Önce Videoyu İzleyin , Daha Sonra Ona Yol Gösterin: http://www.adhood.com/adserver/go.php?bid=48593&zid=222347

O da sizin söylediklerinizi uygulasın. Yiğit Ceren'i kazansın, siz de sürpriz hediyeleri.

fikri mühimden diş macunuyla ilgili anket geldimi sizede bana geldide
geldi banada dün acaba yine kampanya daveti mi olacak geçen sene colgateinki gelmişti çokda bonkörlerdi içeriğinde
biri bugün geldi.
diğeri ya dün ya evelsi gün.

diğeride kapanış anketiydi kadın doğumla ilgili o da geldi evet

yarım saattir şu cars2 çekilişine katılmaya uğraşıom ne yavaş site ya donup donup durdu neseki sonunda hal oldu duyuran arkadaşa tşkr edeirm

pardon yanlış yazmışım ya..
benim temizlik dünyam uygulaması olcaktı.
31 temmuza kadar geçerli bu.
bide migrosclup kart tıkla kazan kampanyasında da cappy veriyodu ya. onada katılmıştım.ürün indirimli geçmesi gerekiyodu geçmedi.:97:

yanlış ürünü mü aldın ki canım cappy de? (bende öyle oldu da, normal portakallı almışım portakal parçacıklıyı alacağıma...)

Signal Bil, Kazan, Gülümse! yarışmasının bugünkü sorusuna "Signal Nutri Activ" doğru cevabını veren 1. 50. ve 100. hayranlarımız,
Sayın Dilek Horasan, Sayın Züleyha Çiftçi ve Sayın Özden Gürcan' ı tebrik ederiz!
Kazanan hayranlarımızla iletişime geçilerek hediyeleri en kısa sürede ulaştırılacaktır. Yarışmamızın yeni sorusu için sayfamızı takip etmeye devam edin!..

teknosamı bu teknosaysa bana bugun mail gondermişler 28 temmuzdan sonra gidip kendi sectiğim birteknosadan alacakmışım
Sen ne yazdında kazandın yahuuu.Deli olcemm her türlü şeyi yazıyorum çıkmıyor yaaaaaaaaa.En son küfürleri döşiycemm belki o ilginç gelir onlara:1::1:
ya kızlar sizi formu doldurduktan ne zman snr aradılar bide acaba bn başka birinin faceden katıldım ondanmı aramıyolar 3 gün oldu

1 hafta 10 gün geçmişti.

$avon_kazananlar2.webp
Avon saç güzeli yarışması kazananları belli olmuşş
Kazanmışım bende:30:

sepet içinde bebekmi oneki canım ya acıklarmısın:71:

canım fikrimühimin''senin hayatın senin kontrolün''diye anketi vardı doğum kontrolüyle ilgili...
o ankete katılanlara sepet içinde bebek,broşürler falan geldi...Bende katılmıştım ama bana hala gelmedi:14::14::14::14::14:

canım fikrimühimin''senin hayatın senin kontrolün''diye anketi vardı doğum kontrolüyle ilgili...
o ankete katılanlara sepet içinde bebek,broşürler falan geldi...Bende katılmıştım ama bana hala gelmedi:14::14::14::14::14:

hıım cevapladıgın için saol :81:canım umarım en kısa sürede gelir bak bana hiç bişi gelmiyo napalım kısmet:37:

civilin yarsması devam edıyormu ?
bugun saat kacta bana bılgı verseneız kızlar :(
buna cok ıhtıyacm var

Back
X