Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

avon şeysini kendi profilimden deneyip durdum,olmadı
az önce sevgiliminkinden denedim,kazandınız dedi :90:

bi benim adımı saymadın dalıldım walla
Merekila nerelerdesin canım gözükmüyorsun
Onları sayfada göremediğim için merak ettim :26:Seni burda değilse face de görüyorum canım

bende defalarca denedim olmadı ama biraz önce kazandım sanırım
tebrikler kızlar Bizden avon kazanmayan kaldı mı

canım ben 17 defa gördüm ama şıklarda 17 yok
Her defasında şıklarda olmayan bir sayı görüyorum
Sizlerde de öyle mi ????? :97:

o videonun şıkları her seferinde değişiyomu acaba yaa 2defa arka arkaya çözdüm 15-16gibi bişey bulmştm ama şıklarda yoktuyumuş bizi kandırıyiiii

bugün evyap tan sabun geldi vişne turtalı çok güzel kokuyoo....

güle güle kullan cnmm yahu azcık çaktırmadan yazın msjları direkt adres istersen adamlar anlıcak gönderim yapmazlarr bırakın onlar size dönsün,müşteri velinimetlri sonuçta onların peşimizden koşmaları gereke bizim değill

Eki Görüntüle 194877
kızlar diş macunu kazanmıştımm geldiii üstelik duş jeli ve deodorantda göndermişlerrr

tatlım çok güzell güle güle kullan şu theramed bi bana çıkmıyo yaa ağlıcammm:83::83::84::84::84::84::84::84::84::84:

herşeyde bi hyr vardr

Merekila nerelerdesin canım gözükmüyorsun
Onları sayfada göremediğim için merak ettim :26:Seni burda değilse face de görüyorum canım
tebrikler kızlar Bizden avon kazanmayan kaldı mı

sanırım bende kazandıı:86:

inş. kazanmışsındır canım.ben katıldım. kazananları tıkladım tebrikler kazandınız dedi. umarım öyledir.sende bi kntrol et

canım kazananları tıklayınca tebrikler kazandınız yazdı denemek için 2 kere daha yaptım anketi her seferinde tebrikler kazandınız yazdı o yüzden emin değilim sanrım hep aynı şey çıkıyo

canım kazananları tıklayınca tebrikler kazandınız yazdı denemek için 2 kere daha yaptım anketi her seferinde tebrikler kazandınız yazdı o yüzden emin değilim sanrım hep aynı şey çıkıyo

evet bende de aynı şey çıkıyo sürekli bi an sevindim kazandım diye ama umarım kazanmışızdır :97:

inş. kazanmışsındır canım.ben katıldım. kazananları tıkladım tebrikler kazandınız dedi. umarım öyledir.sende bi kntrol et

özgecim canım giriş yapıyomuyuz ben yaptımda yazmadıı bide sütü dogru kullanıoyosunuz yazdı okadar :26:

Sevgili ..................... üyeleri,

Ariel'in kusursuz temizliğini zaten biliyorsunuz. Peki Ariel Professional Leke Çıkarıcıyı denediniz mi?

....................., sizleri yepyeni bir deneyime davet ediyor:
Ariel Professional Leke Çıkarıcı sizin ve sevdiklerinizin karşılaştığı zorlu lekeleri çıkarmak için yanınızda.

Ariel Professional'ın leke çıkarma gücünü ilk siz test edin. Daha sonra Ariel Professional Leke Çıkarıcının gücünü
sevdiklerinize, arkadaşlarınıza, tanıdıklarınıza anlatın ve Ariel Professional ile leke çıkarma deneyimlerinizi bizimle paylaşın.

Program sonunda en güzel deneyimleri paylaşan 100 kişi ENGLISH HOME'dan 150TL değerinde Hediye Seti kazanacak.
Ayrıca en güzel 250 deneyimin sahiplerine 500ml Ariel Professional hediye!

arkadaşlar haberi olan varmı bılmıyorum ama bence denemeye deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…