Editör IDC ile ilgili açıklama yaptı.Bilgilerini gönderen herkese numune setini göndereceklermiş.Şu an yoğunluk varmış .Bizde bekliyoruz.![]()
teşekkürler gözümden kaçmış demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Editör IDC ile ilgili açıklama yaptı.Bilgilerini gönderen herkese numune setini göndereceklermiş.Şu an yoğunluk varmış .Bizde bekliyoruz.![]()
Arkadaşlar şu PTT'den türkü cd si ne kadar sürede geliyor? Benden adres istediler bugün.
banada az önce " gereği sağlanmıştır" diye bir mesaj geldi ama ürünüm gelmedi.sanırım kargoya verdiler.bekleyelim bakalım
diğer topikte kaldı canım o (başvuru mesajı)arkadaşlar editörün ıdc ile ilgili mesajını bulamadım bana yardımcı olabilirmisiniz
diğer topikte kaldı canım o (başvuru mesajı)
zaten çok kısa süre açık kaldı o kampanya
kk dan birden yüklendik de biz
malum sayfada omo kazanan varmı kızlar?
IDC kampanyası talebin çok yoğun olması üzerine aynı gün durduruldu.Bilgilerini gönderenlere numuneleri gelecekmiş.Şuan kampanya yok biz o gün erken davranmıştık
Omonun ödüllü soru kampanyasından 3 paket kazanmıştım.Yeni oyunu zor saatlerce uğraşmak gerekiyor![]()
Peki aradan ne kadar süre geçince geldi bu mail sana?