Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ayyy çok korktum yaa bişey mi oldu topiğimize diyeee:KK53:sonunda buldum hadi hayırlı olsun kızlarrr:KK64::KK64:

Arkadaşlar şu PTT'den türkü cd si ne kadar sürede geliyor? Benden adres istediler bugün.

Arkadaşlar şu PTT'den türkü cd si ne kadar sürede geliyor? Benden adres istediler bugün.

banada az önce " gereği sağlanmıştır" diye bir mesaj geldi ama ürünüm gelmedi.sanırım kargoya verdiler.bekleyelim bakalım

Editör IDC ile ilgili açıklama yaptı.Bilgilerini gönderen herkese numune setini göndereceklermiş.Şu an yoğunluk varmış .Bizde bekliyoruz.:KK61:

ben o gün ilk başvuranlardan biriydim.hala geçerlidir değil mi o başvurular?:26:

bir de ptt'ye cd için mail atmıştım.
bugün cevap gelmiş.
adresinizi bildirin,yollayalım diyorlar:KK61:

Kızlar migroslarda 23 nisan dolayısıyla bugün yarın ve öbür güne kadar tüm oyuncak,çocuk kitapları ve kırtasiye ürünlerinde %50 indirim var.ben bugün kızıma harşka oyuncaklar aldım.kaçırmayın derim...

sumakkkkkk
canım böyle olmayacak ben mesaj yazamıyorum sen bana msni at

IDC kampanyası talebin çok yoğun olması üzerine aynı gün durduruldu.Bilgilerini gönderenlere numuneleri gelecekmiş.Şuan kampanya yok biz o gün erken davranmıştık :KK66:

malum sayfada omo kazanan varmı kızlar?

Omonun ödüllü soru kampanyasından 3 paket kazanmıştım.Yeni oyunu zor saatlerce uğraşmak gerekiyor :KK50:

IDC kampanyası talebin çok yoğun olması üzerine aynı gün durduruldu.Bilgilerini gönderenlere numuneleri gelecekmiş.Şuan kampanya yok biz o gün erken davranmıştık :KK66:

Omonun ödüllü soru kampanyasından 3 paket kazanmıştım.Yeni oyunu zor saatlerce uğraşmak gerekiyor :KK50:

ayy o zaman bana da gelecekk
çok mutlu oldumm:KK9::KK9::KK9::KK19::KK19:

bende cdyi istemiştim dönüş yaptılar verdim adresimi ama ne gelen var nede giden

X