- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
Editör IDC ile ilgili açıklama yaptı.Bilgilerini gönderen herkese numune setini göndereceklermiş.Şu an yoğunluk varmış .Bizde bekliyoruz.
teşekkürler gözümden kaçmış demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Editör IDC ile ilgili açıklama yaptı.Bilgilerini gönderen herkese numune setini göndereceklermiş.Şu an yoğunluk varmış .Bizde bekliyoruz.
Arkadaşlar şu PTT'den türkü cd si ne kadar sürede geliyor? Benden adres istediler bugün.
banada az önce " gereği sağlanmıştır" diye bir mesaj geldi ama ürünüm gelmedi.sanırım kargoya verdiler.bekleyelim bakalım
diğer topikte kaldı canım o (başvuru mesajı)arkadaşlar editörün ıdc ile ilgili mesajını bulamadım bana yardımcı olabilirmisiniz
diğer topikte kaldı canım o (başvuru mesajı)
zaten çok kısa süre açık kaldı o kampanya
kk dan birden yüklendik de biz
malum sayfada omo kazanan varmı kızlar?
IDC kampanyası talebin çok yoğun olması üzerine aynı gün durduruldu.Bilgilerini gönderenlere numuneleri gelecekmiş.Şuan kampanya yok biz o gün erken davranmıştık
Omonun ödüllü soru kampanyasından 3 paket kazanmıştım.Yeni oyunu zor saatlerce uğraşmak gerekiyor
Peki aradan ne kadar süre geçince geldi bu mail sana?