Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

EVYAP Kurumsal Web Sitesi - Tketici Hatt ben evyap'a buradan yazmıştım ama daha gelmedi.

Profilodan havaların ısınmasıyla balkonlara taşınana aileler için eğlenceli bir yarışma.Evinizin Balkonunuzda kendinize yeni bir yaşam alanı yaratın,balkonunuzun fotoğraflarını çekin, formu doldurun ve yarışmamıza katılıp hediyeler kazanın. Yarışma sonucunda;
* Birinci Profilo KM 8431 CTR Kurutma Makinesi + Profilo CM 4100 Çay Makinesi
* İkinci ve Üçüncü Profilo KM 7410 CTR Kurutma Makinesi
* Ayrıca 7 Kişiye Daha Profilo CM 4100 Çay Makinesi Hediye
http://www.seninle.com.tr/seninle-de-bu-ay/profilo-seninle.html

Son düzenleme:
anne çiçeğim geldiiiii
annemi adreste bulamamışlar beni aradılar
kafede oturuyorum buraya getirin dedim
getirdiler 10 dk içinde :KK60::KK19:
siftahı yaptım,duyurana çok teşekkürlerrrrrr:KK19:

anne çiçeğim geldiiiii
annemi adreste bulamamışlar beni aradılar
kafede oturuyorum buraya getirin dedim
getirdiler 10 dk içinde :KK60::KK19:
siftahı yaptım,duyurana çok teşekkürlerrrrrr:KK19:

Ama bugün anneler günü değil ki ben sadece yarın yollayacaklar zannediyordum. Facebook sitesinde evde bulamazsak şansınızı kaybedersiniz yazıyor çok şanslısın seni aramışlar ve eline ulaşmış. Nasıl bi şey tek gül mü?

Bu arada bana da bugün cafe crownlarım gelmiş sabah. Az önce de aras kargoya uğradım cosmotürkten kazandığım oriflame lipstickim gelmiş. Nasıl tatlı kokuyor anlatamam. Ben bi rujun böyle parfüm gibi tatlı tatlı koktuğunu hiç görmemiştim

Son düzenleme:
EVYAP Kurumsal Web Sitesi - Tketici Hatt ben evyap'a buradan yazmıştım ama daha gelmedi.

Profilodan havaların ısınmasıyla balkonlara taşınana aileler için eğlenceli bir yarışma.Evinizin Balkonunuzda kendinize yeni bir yaşam alanı yaratın,balkonunuzun fotoğraflarını çekin, formu doldurun ve yarışmamıza katılıp hediyeler kazanın. Yarışma sonucunda;
* Birinci Profilo KM 8431 CTR Kurutma Makinesi + Profilo CM 4100 Çay Makinesi
* İkinci ve Üçüncü Profilo KM 7410 CTR Kurutma Makinesi
* Ayrıca 7 Kişiye Daha Profilo CM 4100 Çay Makinesi Hediye
PROFİLO - SENİNLE

tşkrler cnm :80:

Ama bugün anneler günü değil ki ben sadece yarın yollayacaklar zannediyordum. Facebook sitesinde evde bulamazsak şansınızı kaybedersiniz yazıyor çok şanslısın seni aramışlar ve eline ulaşmış. Nasıl bi şey tek gül mü?

Bu arada bana da bugün cafe crownlarım gelmiş sabah. Az önce de aras kargoya uğradım cosmotürkten kazandığım oriflame lipstickim gelmiş. Nasıl tatlı kokuyor anlatamam. Ben bi rujun böyle parfüm gibi tatlı tatlı koktuğunu hiç görmemiştim

şöyle bi şey canım
karelemiştim sizler için:KK31:

canım çiçeği hankargo ile göndermişler ?
kargo değil canım
tahminimce şöyle : her şehirden çiçekçi ile anlaşmışlar.
onlar aracılığı ile iletiyorlar
kargo şirketi getirmedi çünkü bana bunu
çiçekçi çocuk getirdi:KK31:

Son düzenleme:
kargo değil canım
tahminimce şöyle : her şehirden çiçekçi ile anlaşmışlar.
onlar aracılığı ile iletiyorlar
kargo şirketi getirmedi çünkü bana bunu
çiçekçi çocuk getirdi:KK31:

yanıt için teşekkürler canım
bugün sınav gözetmenliğim vardı annem de bende çocuklarımın yanındaydı demekki onu arayıp bulamamışlardır öyleyse neyse sağlık olsun gökten kasnak yağsa boynumuza geçmiyecek demek:KK52::KK52::KK52::KK52::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

X