Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar organik memetten ümidi kesmiştim ama az önce meyvelerim geldi..elide bolmuş organik amcanın:KK9:çok sevindim.:21:
Eki Görüntüle 191009

licx organik memo sana torpil geçmiş bol bol göndermiş :KK53: bana bile o kadar canım cicimden sonra her meyveden 2 şer tane gönderdi :KK1::KK1::KK1:Senin ananasın da 2 tane:KK9: ben o memoyu öldürmez miyim şimdi :KK60::KK60::KK60::KK60:
Afiyetle yiyin canım :KK56:

Kızlar kozmodermo kazananlarını ben bulamıyorum beceriksizliğim tuttu:KK59:

Bana yardım edecek yardımsever bir arkadaş yok mu ???? :KK59:

canım cicim diyo dediniz :KK47::KK47::KK47::KK47:beni korkuttunuz :KK57::KK57::KK57::KK57:organik meywe yerıne :KK56::KK56::KK56:memed amca:82::82::82: gelır dıye korrktummmmm:84::84::84::84::84:püffffffffffffffff

memo da kim oluyormuş o benim yarım kadar o benden korksun hem benim siyah kuşağım var :KK1::KK1::KK1:

memoya karşı tüm kk kampanyacılarıEn Büyük KK korkacak biri varsa o da memodur :KK60::KK60::KK60:

Kızlar kozmodermo kazananlarını ben bulamıyorum beceriksizliğim tuttu:KK59:

Bana yardım edecek yardımsever bir arkadaş yok mu ???? :KK59:

http://.............../Default.aspx?pageID=4493

Dermadolin firmasının yeni ürünü "Ceradolin Şampuan" ın sponsorluğunda Kozmodermo'nun hazırladığı ''Ceradolin Kepekli Saçlar'' Bilgi Yarışması sonlanmıştır. Yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Kazananlara en kısa zamanda e-mail ile geri dönülecektir.

X