Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bebeğin afiyetle yesin canımm...

kızlar bende kazanmışım anne çiçegi annem uzakta güzel olacak
acaba nezaman ulaşacak ellerine

arkadaşlar fikrimühime kayıt oldum ama ne kampanya nede ankete görebiliyorum onlarmı gönderiyorlar yoksa ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz?

bende kazandım cıcek ama annemde bana suprız yapıp buraya gelecekmıs

cıcek babama gıdecek

adres degısıklıgı olsa barı

ya kızlar bu fikri mühümden nasıl geliyo bu paketler neden bana hiç birşey gelmiyor taa kaç zaman önce üye oldum ama hiç birşey gelmiyor bana

siz neler yapıyırsunuzda size paket gönderiyorlar:84:

benım de kızlar broşürleri soruyo anneeeeeeee o neeeeee dogum kontrol hedıyesı olarak bebek geldı ama cok tatlı insanın bebek dogurası gelıyooooooooo

ya kızlar bu fikri mühümden nasıl geliyo bu paketler neden bana hiç birşey gelmiyor taa kaç zaman önce üye oldum ama hiç birşey gelmiyor bana

siz neler yapıyırsunuzda size paket gönderiyorlar:84:

tatlım maillerini kontrol ediyormusun genelde maille haber veriyorlar anket proje olduğunu falan

kızlar o.bden numune tampon gönderimi için adres istediler. Nedir bu paket içeriği bilen var mı ? :/ Birde şuan telefondan giriyorum anne çiçeği sonuçlarının linkini verir misiniz ? Bulamıyorumda :/

anne çiçeğine ben de katılmıştım kızlar nerden baktınız sonuçlara?:26:

aaaaaaaaaaaaaaaa bişi diceeemmmm

face annemin ama kazananlarda benım adım var

acaba kendı adımı mı yazdım ki yada başkasımı o :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…