Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

saol canım katılmamışım baktım şimdi off nasıl kaçırdım ya

selam kızlar
ay kızlaaaarrr az önce zil çaldı ve kargo geldi ödüm patladı.babam evdeydi.hiç istemiyordum onun görmesini.fikrimühimden doğum kontrol hapları hakkında broşür ,kocaman bir paket okadar büyükki.içinde sepet ve bebek var.pek sevimli
ama gül gül ölüyorum babamdan ödü koptu kargocunun yazık.babam bu satte kargo mu olur dedi.töbe töbeee

benım de kızlar broşürleri soruyo anneeeeeeee o neeeeee dogum kontrol hedıyesı olarak bebek geldı ama cok tatlı insanın bebek dogurası gelıyooooooooo

oohh ne güzel bebişlerinizz
banada mail gelmişti ama ben katılmamıştm sanırım.
fikrimühime uzun zamandır üyeyım hıc bısey gelmedı. böyle mail gelınce katılmak mı gerekıyor.?
---
2 gün önce mng kargo gelmiş evde değildim.kağıt bırakmışlar.gidemedim . dün aradılar. bende bebeğim var çıkamam dedım ozaman iade ediyorum dedı bende tamam dedim. neydı acaba :2:

bende istiyorumm

şu bebeği çok merak ettim resmini çekinde göriyim ya içimde kaldııı :122::122:

hakkaten yaaa ne kargosu bu saatte

merhaba kızlar card finansın anneler günü için çiçek sulayan 1000 kişiye gül hediye kampanyasından şanslı talihliler arasına ben de girmişim
kızlar umarım herşey gönlünüzce olur bol şanslı bir gün diliyorum canlar

Bende kaznamışım annem uzkta iyi oldu saolsun haber veren arkaaş bende facede açıcam ekleyecem sizi..

benim anacığımada çiçek gelecek .çok sevinecek.ben şimdiden mutlu oldum ayrıca bebek müthiş,bayılırım böyle şeylere,inşallah banada gelir :97: bu arada f.. de beni eklemek isterseniz nickimden sonra kadinlarkulubu.org yazmanız yeterli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…