saol canım katılmamışım baktım şimdi off nasıl kaçırdım yaCanım fikri mühimden projeyle ilgili mail geldi.Fm sayfasında giriş yaptıktan sonra sağ tarafta önemli notlar var onun altında katıldığınız kampanyalar diye yazıyor.Katılıp katılmadığını ordan öğrenebilirsinProjenin adı senin hayatın senin kontrolün
selam kızlar
ay kızlaaaarrraz önce zil çaldı ve kargo geldi ödüm patladı.babam evdeydi.hiç istemiyordum onun görmesini.fikrimühimden doğum kontrol hapları hakkında broşür ,kocaman bir paket okadar büyükki.içinde sepet ve bebek var.pek sevimli
ama gül gül ölüyorum babamdan ödü koptu kargocunun yazık.babam bu satte kargo mu olur dedi.töbe töbeee
benım de kızlar broşürleri soruyoanneeeeeeee o neeeeee dogum kontrol hedıyesı olarak bebek geldı ama cok tatlı insanın bebek dogurası gelıyooooooooo
birkaç sayfa geride paylaşıldı ..bakabilirsin ..çok tatlı ama ben katılmamışımbende istiyorumm
şu bebeği çok merak ettim resmini çekinde göriyim ya içimde kaldııı :122::122:
ben katıldım ama çiçeği sulamayı unuttum şimdi aklıma geldi offarkadaşlar ANNE ÇİÇEĞİ'ne katılan var mı?sonuçlar açıklanacak birazdan....
selam kızlar
ay kızlaaaarrraz önce zil çaldı ve kargo geldi ödüm patladı.babam evdeydi.hiç istemiyordum onun görmesini.fikrimühimden doğum kontrol hapları hakkında broşür ,kocaman bir paket okadar büyükki.içinde sepet ve bebek var.pek sevimli
ama gül gül ölüyorum babamdan ödü koptu kargocunun yazık.babam bu satte kargo mu olur dedi.töbe töbeee
hakkaten yaaa ne kargosu bu saatte
zizigo ayakkabı alışveriş sitesinde kullanılmak üzere %10 indirim kuponum var.kullanmak isteyene kodu verebilirim.9 mayısa kadar geçerli.