İstanbul Çarşı Pazar Türkiye'nin En Büyük Alışveriş Sitesi
İlk Hediyesini Veren İstanbul Çarşı PAZAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR..Arkadaşlarınızı ve şansınızı arttırın sitemize üye olmanız ve sayfamızı beğenmeniz yeterli..Bu kadar çok hediye daha önce hiç verilmedi :)
500 kişi olunca çekiliş yapılacakmış.Şuan 336 kişi var.Takipte kalalım
İstanbul Çarşı Pazar Türkiye'nin En Büyük Alışveriş Sitesi | Facebook
kızlar dominos pizza dan hediye kazanmışım...
haber veren arkadaşa teşekkür ederim...
ama sipariş veremiyorum 7-5 lira minimum limit varmış...ne yapmam gerek acaba???
Nutymax | Facebook
Bu aralar çantanda bir Nutymax bulunsun. Yakında enerjiye ihtiyacın olacak! Her gün uygulamaya gir soruları cevapla, 2 Mayıs - 22 Mayıs tarihleri arasında yarışmanın sonunda toplam 10 soruyu en kısa sürede yanıtlayan ve en yüksek puanı alan 3 kişiden biri olursan bir arkadaşınla beraber Interraile sen gideceksin! Masraflar Nutymax'den!
Nutymax | Facebook
Bu aralar çantanda bir Nutymax bulunsun. Yakında enerjiye ihtiyacın olacak! Her gün uygulamaya gir soruları cevapla, 2 Mayıs - 22 Mayıs tarihleri arasında yarışmanın sonunda toplam 10 soruyu en kısa sürede yanıtlayan ve en yüksek puanı alan 3 kişiden biri olursan bir arkadaşınla beraber Interraile sen gideceksin! Masraflar Nutymax'den!
kızlar dominos pizza dan hediye kazanmışım...
haber veren arkadaşa teşekkür ederim...
ama sipariş veremiyorum 7-5 lira minimum limit varmış...ne yapmam gerek acaba???
o arkadaş bendimrica ederim afiyet olsun
Canım sorunla ilgili bir bilgim yok maalesef
Turkcell
Burhan soracağı soruyu seçerken bir hayli düşündü ama sonunda kararını verdi.
Turkcellli Burhan Soruyorda 2. Hafta: Burhanın sorduğu soruya en yakın tahmini yapan VINN kazanıyor! Burhan Soruyor linkine tıklayarak cevabınızı yazabilirsiniz.
Turkcell | Facebook
ya ben soruyu göremiyorum pcde eksik bi program var sanırım soruyu söyleyebilirmisin acaba :26:
Kaç farklı telefon modeliyle Turkcell'den internete giriliyor? Cevabı tahmin edeceksin :97:
Turkcell - Burhan Soruyor | Facebook
Kızlar bu dominos pizzanın kazananlar listesini göremiyorum ben çok uzun değilse buraya kopyalayamaz mısınız? :26:
Kaç kez denedim göremiyorum masmavi bir ekran geliyor ama içi boş.
Ya gene yokum....
Bu arada daha önce yazıldı mı bilemiyorum ama Yapı Kredi Play'in Facebook sayfasında her Çarşamba sorulacak soruya ilk doğru cevabı veren kişiye helikopterle İstanbul turu hediye ediliyormuş.
Bilgilerinize.
Yapı Kredi Play - Ödüllü Soru | Facebook
Ya gene yokum....
Bu arada daha önce yazıldı mı bilemiyorum ama Yapı Kredi Play'in Facebook sayfasında her Çarşamba sorulacak soruya ilk doğru cevabı veren kişiye helikopterle İstanbul turu hediye ediliyormuş.
Bilgilerinize.
Yapı Kredi Play - Ödüllü Soru | Facebook
arkadaşlar biolage den ürün kazanmışımmmmm