Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar Gülaylar Altından 100 Tl hediye çeki gelmiş.Pırlanta Kelebek Kolye çekilişine katıldığım için kazanmışım.400 TL ve üzeri altın ve pırlanta alışverişlerinde kullanılabilirmiş.

Maillerinizi kontrol edin gereksiz mail kısmına gelmiş :KK61:

aaa tebrikler :81::81:

Kızlar Gülaylar Altından 100 Tl hediye çeki gelmiş.Pırlanta Kelebek Kolye çekilişine katıldığım için kazanmışım.400 TL ve üzeri altın ve pırlanta alışverişlerinde kullanılabilirmiş.

tebrik ederimm canımm:KK64:

o da yokk :KK14:
ne kadar bahtsızım öf :95::95::95:

ay çokoprenste bende yokum çok inanmıştım çıkıcağına hatta eşime de söylemiştim 1 koli çokoprensimiz olacak diye:KK43:

ay çokoprenste bende yokum çok inanmıştım çıkıcağına hatta eşime de söylemiştim 1 koli çokoprensimiz olacak diye:KK43:

evet yaaaa çokopres te nasıl kazanılıyordu hatırlamıyorum ama ben de bana kesin çıkar diyordum çıkmamış :KK50:

Gülaylar dan bana da 100tl indirim gelmiş ama ne alıcam ki 400 tl'lik :26:

İstanbul Çarşı Pazar Türkiye'nin En Büyük Alışveriş Sitesi

İlk Hediyesini Veren İstanbul Çarşı PAZAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR..Arkadaşlarınızı ve şansınızı arttırın sitemize üye olmanız ve sayfamızı beğenmeniz yeterli..Bu kadar çok hediye daha önce hiç verilmedi :)
500 kişi olunca çekiliş yapılacakmış.Şuan 336 kişi var.Takipte kalalım :KK52:

İstanbul Çarşı Pazar Türkiye'nin En Büyük Alışveriş Sitesi | Facebook

:KK74::KK74::KK74:

kızlar dominos pizza dan hediye kazanmışım...
haber veren arkadaşa teşekkür ederim...
ama sipariş veremiyorum 7-5 lira minimum limit varmış...ne yapmam gerek acaba???

Nutymax | Facebook

Bu aralar çantanda bir Nutymax bulunsun. Yakında enerjiye ihtiyacın olacak! Her gün uygulamaya gir soruları cevapla, 2 Mayıs - 22 Mayıs tarihleri arasında yarışmanın sonunda toplam 10 soruyu en kısa sürede yanıtlayan ve en yüksek puanı alan 3 kişiden biri olursan bir arkadaşınla beraber Interraile sen gideceksin! Masraflar Nutymax'den!

:KK74::KK74::KK74:

X