Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın hepinize..bitsin artık şu byram hiç kampanya yok çok sıkıldımm kargo bile gelmiyor

Kadınlar ne isterin verdiği ciflerin ikincisini alan oldumu acaba?? ben daha önce 1 kodumla ücretsiz olarak cifimi aldım fakat bugün ikinci kodumla almaya gittiğimde cifi vermediler bir money karta 3 adet alma hakkımız yokmu? daha önce kampanyaya katılmışsınız dediler bu kartla alamazsınız diyorlar.böyle bir sorunla karşılaşan varmı? yada 2.cifini alanlar nereden hang migros şubesinden aldınız??

slm kızlar nasılsınız?bayram bitti evimize geldik çok şükür.bu arada intersporttan kazanmışım,çok sevindim

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı en büyük hediye olan cumhuriyetin 89.yılı kutlu olsun ! Ne mutlu Türk'üm diyene !

aynı kartla alamıyorsun başka birinden kart isteseydin markette ben öyle yapıp hepsini aldım

money club card ile ilgili bir sorum var.eşimin money club cardını babamın face adresine kaydedebilr miyim kampanyalar için bilen var mı??

kızlar nolur bana da bi cevap verin günlerdir money sayfasına yazıyorum arıyorum cevap yok;

ben yeni bir money kartı çıkardım eskisini kaybettiğim için..şimdi ise tıkla kazanda eski kart kayıtlı, yenisini nasıl tanımlatabilirim,tıkla kazan yeni kartıma yüklensin istiyorum

müşteri hizmetlerini ara eskilerini iptal ediyorlar ben de iptal ettirdim kaybettiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…