müşteri hizmetlerini ara eskilerini iptal ediyorlar ben de iptal ettirdim kaybettiğim için
aradım canım ama facedeki sayfada nasıl güncelleyeceğim onu merak ediyorum, biz yardımcı olamayız adminler bilir dedi ama onlar cevap vermiyo, oooofff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müşteri hizmetlerini ara eskilerini iptal ediyorlar ben de iptal ettirdim kaybettiğim için
aradım canım ama facedeki sayfada nasıl güncelleyeceğim onu merak ediyorum, biz yardımcı olamayız adminler bilir dedi ama onlar cevap vermiyo, oooofff
benim de face adresmi kapanmıştı.yeni faceden mesaj gönderdim kart nomu falan yazdım güncellemişlerdi yeni face adresmie.bence tatil oldugu için adminler sayada yoktur.yarını bekle sabahtan halletmeye calış kampanya baslamadan.umarım düzeltirsin
kızlar nolur bana da bi cevap verin günlerdir money sayfasına yazıyorum arıyorum cevap yok;
ben yeni bir money kartı çıkardım eskisini kaybettiğim için..şimdi ise tıkla kazanda eski kart kayıtlı, yenisini nasıl tanımlatabilirim,tıkla kazan yeni kartıma yüklensin istiyorum
kızlar nolur bana da bi cevap verin günlerdir money sayfasına yazıyorum arıyorum cevap yok;
ben yeni bir money kartı çıkardım eskisini kaybettiğim için..şimdi ise tıkla kazanda eski kart kayıtlı, yenisini nasıl tanımlatabilirim,tıkla kazan yeni kartıma yüklensin istiyorum
facebook sayfasından direk mesaj atabilirsin, tatil oldugu icin hemen cevap gelmeyebilir ama cok ilgililer
Money'de güncelleme sayfası var , ordan değiştirebilirsin kart numaranı canım ;
facebook sayfasından direk mesaj atabilirsin, tatil oldugu icin hemen cevap gelmeyebilir ama cok ilgililer
Çekilişte yeni hafta!
Hem nasıl dünür olacağını gör, hem de formu doldurup çekilişe katıl. Arçelik In Love pembe çamaşır makinası aşağıdaki linkte sizi bekliyor!
Vanish Turkiye - Ömür Biter Dünür Gitmez! | Facebook
Kadınlar ne isterin verdiği ciflerin ikincisini alan oldumu acaba?? ben daha önce 1 kodumla ücretsiz olarak cifimi aldım fakat bugün ikinci kodumla almaya gittiğimde cifi vermediler bir money karta 3 adet alma hakkımız yokmu? daha önce kampanyaya katılmışsınız dediler bu kartla alamazsınız diyorlar.böyle bir sorunla karşılaşan varmı? yada 2.cifini alanlar nereden hang migros şubesinden aldınız??