Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kampanya süresince, Türkiye genelinde, Pınar Kido ürünlerinin tanıtımının yapıldığı Pınar Kido (ücretsiz) adresli Pınar Kido internet sitesine Ad, Soyad, Adres, E-mail Adresi, GSM No ve diğer üyelik bilgilerini girerek yeni üye olup veya üyelik kayıtlarını güncelleyip Sihirli Notalar oyununu oynayarak katılanlara 1 çekiliş hakkı ve ayrıca Pınar Kido internet sitesine davet ettiği arkadaşlarından daveti kabul ederek Kido internet sitesine üye olan veya üyelik kayıtlarını güncelleyen her arkadaşı için daveti yapana ilave 1 çekiliş hakkı verilmesine yönelik uygulanacaktır. Oyunu bitirme ya da başarı şartı aranmaz. Aynı kişi bir kez üyelik kaydı veya güncellemesi yapabilir ama istediği kadar oyun oynayabilir. Kampanyaya katılım, üyelik kaydı veya güncellemesi dahil oyun oynamaktan günde 5 ve arkadaş daveti için günde 5 çekiliş hakkı olmak üzere toplamda günde 10 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

bunlardanda bi çoğu paylaşılmış ama bir derleme yapmak istedim hepinize iyi bayramlar

https://www.facebook.com/KuveytTurk/?sk=app_175065559294533

Vanish Turkiye - Ömür Biter Dünür Gitmez! | Facebook

Facebook'ta Teknosa Turuncu Şans | Facebook

Veet Türkiye - Güzellikler Kulübü | Facebook

Veet Türkiye - Güzellikler Kulübü | Facebook

Facebook'ta Theramed Yanıtla Kazan | Facebook

BEĞEN PAYLAŞ KAZAN 2!

Çekilişle 1 kişiye Pırlanta İnci Kolye Hediye!!!
(Gülaylar | Facebook)

Windows Yükseltme Teklifi - Açılış Sayfası

Bu adresten girip satın alma bilgilerinizi girdiğinizde indirim kodu veriyor ve 75TL değerinde w8'e 29TL'ye sahip oluyorsunuz.

3M Jewelry Çekiliş Zamanı!!!

3M Jewelry'den "Küpe" kazanmak ister misiniz?

Yapmanız gerekenler çok basit :
1- Resmimizi beğenip profilinizde paylaşın..
2- Yorum bölümüne beğenip paylaştığınızı belirtip bir arkadaşınızı etiketleyin..

Çekilişin şartlarını görmek için: Çekiliş Şartları - 3M Jewelry ,3M Jewelery , 3mjewelery ,Ucuz Altın , Altın Ucuz, Altın Ürünler, Altın Takılar,Altın Ürün Takılar , Hindistan Altını ,Trabzon Takıları, Trabzon Altın Takılar, Hindistan Altın Takılar İmitasyon Takı , İmitasyon Altın ,
—

Değerli Müşterilerimiz; saat 13:00'de yarışmamız başlayacaktır. Bizi takip etmeye devam edin!

Ptt | Facebook

benim de2 paket air wick im geldi.avon colorlarda,ayrıca tahminden kazandığım 2 pakette geldi(parfüm ve maskara)
şimdi de avon maskara kazandım

mavalanın cvbını leke açıcı,soyucu maske -tırnak icin boyle buldum kızlar

[h=5]Dyo

[/h][h=5]Düşlediler, Yüklediler ve Oldu!

Dyo Türkiye’nin Renkleri kampanyamızın 15 -21 Ekim tarihlerini kapsayan 3. hafta çekilişinde ödül kazanan 20 talihli belli oldu.
[/h]

bende kazanmak istiyorum cillit bangden oyu nasıl verdin canım en az olana falan mı vermiştin

cılıt bangdde rasgeele oy verdım canım
2. gunu kazanmısım
sagolsun benı hcbır yarsmasında bos cevırmıor
darısı sızee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…