Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Turkcell ile kazan kazandır

Arkadaşlarını davet et! Davetini kabul eden her arkadaşın için 1 puan kazan. Puanlarını biriktir hediyeler kazan. En çok puanı topla iPhone 4 senin olsun.
Ayrıca kampanyaya katılan tüm Turkcell'lilere 50MB günlük internet paketi hediye

10 Puan'a Pizza Hut'tan hediye çeki
25 Puan'a Cinebonus'tan çift kişilik internet paketi
50 Puan'a D&R mağazalarından 25TL'lik hediye çeki hediye

Kazan Kazandır on Facebook | Facebook

:KK74::KK74::KK74:

Desa Fashion
Anneler Günü'ne özel ödüllü e-Card kampanyamız devam ediyor. O'na özel mesajını e-Card ile gönder, O'nu sevindir! Katılmak için: Desa Fashion - DESA e-Card | Facebook

Anneler Günü e-Card Kampanyası Hediyeleri
‎29/04/2011 – 09/05/2011 tarihleri arasında e-Card gönderen 500. kişiye 1 adet Desa Kartlık, 1.000. kişiye 1 adet Desa Cüzdan, 5.000. kişiye 1 adet Desa Cüzdan ve 10.000. kişiye 1 adet Desa Çanta hediye edilecek.

:KK74::KK74::KK74:

ayy ajdanın tek sorusuna yanlış cevap verdim heyecandan :KK60:
doğrusunu sevgilimin hesabından yaptım
hadi bakalım boş şans
çok severim ajdamıı:KK69:
teşekkürler tuanaa:78:

Dekorjinal

Bu başlığı BEĞEN'ip profilinde PAYLAŞ'an kişler arasında yapılacak çekiliş ile
duvar Sticker - kartlabilir duvar sticker dekoratif sticker, duvar stickeri, duvar stiker, duvar kad, duvarstickeri, ithal duvar katlar. linkindeki sticker saat hediyedir.
Kampanya şartları : Bu başlığı BEĞEN'ip profilinde PAYLAŞ'arak arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar etmektir.
Kampanya Süresi : 01-05-2011 Perşembe Saat: 01:00 da bitecektir.

Dekorjinal | Facebook

Bu başlığı BEĞEN'ip... | Facebook

yarışma şuanda bitmiş ama yeniden başlayacak.

Yarışma Kuralları:

* Yarışma müşterilerimizin ürünlerimiz hakkında beğenilerini paylaşmaları üzerine yapılmaktadır.
* Yarışmaya sadece Tiffany Web Sitesi üyeleri katılabilir. Üye değilseniz ücretsiz üye olmak için tıklayınız.
* Yarışmacılar 4 ürün içerisinde en beğendiğini seçerek beğenisine göre 0 ile 10 arası puan verir. Yarışma sona erdiğinde ürünlere verilen puanların ortalaması alınarak ürünlerin beğeni puanı belirlenecektir.
* Yarışmayı kazanan ürünün ortalama puanına en yakın tahmini yapan üye Tiffany’den 50 TL hediye çeki kazanacaktır.
* Her üyenin sadece bir oy kullanma ve tahmin hakkı vardır.
* Her yarışmaya ait sonuçlar yarışma bittikten sonraki gün Tiffany Web Sitesi üzerinde açıklanacaktır.

Tiffany

hanımlar asus türkiyede soruların cevapları neler?

cnm katıldığım için cvpları hatırlayamıyorum ama çok zor değil,zaten dikkat edersen 4şıkkın 3ü genelde saçma cvplar:21::21::21:

organik mehmetten şöyle mail gelmiş
Teşekkür ettim canım.
Eğer ilk 1000 işyeri içindeysen, meyve kutusunu gönderiyorum.
organik mehmet çapkın galiba :KK1::KK1::KK1:

dedemiz yasında korkmayın kızlarrrr:KK66::KK66:

uuuuwwwww dedemiz iş başında he:KK23: :KK17:

erişime izinver derken hata veriyordu..birkaç denemeden sonra orayı geçebildim..
şimdi de sorular gelsin diyince hata veriyor..bakiim denicem bi kaç kez, olana kadar yaniii...:KK23:

verdiğin face linkine tıklayınca kendi sayfamız çıkıyo canım seninki değil :KK50:
Giriş Yap | Facebook şimdi dene cnm

Dekorjinal

Bu başlığı BEĞEN'ip profilinde PAYLAŞ'an kişler arasında yapılacak çekiliş ile
duvar Sticker - kartlabilir duvar sticker dekoratif sticker, duvar stickeri, duvar stiker, duvar kad, duvarstickeri, ithal duvar katlar. linkindeki sticker saat hediyedir.
Kampanya şartları : Bu başlığı BEĞEN'ip profilinde PAYLAŞ'arak arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar etmektir.
Kampanya Süresi : 01-05-2011 Perşembe Saat: 01:00 da bitecektir.

Dekorjinal | Facebook

Bu başlığı BEĞEN'ip... | Facebook

hadi kızlar eklyin beni yakında anneler gnü için blogumda kampanya başlatıyorum onuda görürsünüz

X