Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet sadece 12 13 mayıstakilere yollancak orjina lboy ürünler olacak sordum cünkü cnm

TRT TÜRK

Kudret Koçak, Ozcan Davut, Serdar Türkyılmaz, Hülya Hacıoğlu,
Rubbiye Beşler Şapçı, Alper Abidin Yeğin, Cafer Kılınç, Yaşar Özten,
Hesna Özpınar, Nurcan Güçlütürk

Kazananlarla iletişime geçilecektir.

Paylaşmayı seviyoruz!
Vero Moda sayfasını beğen ve paylaş. Yaz gardırobunu tamalamak için 100 TL değerinde hediye çeki kazanma şansını yakala.
Kazanan kişi random.org ile belirlenecek ve 4 Haziran 2012 tarihinde Vero Moda Türkiye Facebook sayfamızda duyurulacaktır.
https://www.facebook.com/veromodaTR

arkadaşlar facem kitlendi açamıyorum lütfen yardım edin ne yapabilirim çok canım sıkkın

banada oldu aynı şeeyy 2 gündür giremiyodum ama bugün tekrar denedim, face hesabınıza londradan girilmek istendi bilginiz varmı diye sordu hayır dedim, sonra şifreyi değiştirmemi istedi ve açıldı.

Son düzenleme:
Hediye Çekiniz, İnternet Şubemizde!

Hemen Yapı Kredi İnternet Şubesi’ne ya da Worldonline’a giriş yapın, anında 20 TL değerinde elmasepeti.com hediye çeki kazanın.

Detaylı bilgi için;
Yapı Kredi İnternet Şubesi

Yapı Kredi “Yeni iPad” kazandırıyor! Biri de sizin olsun, ister misiniz?

3. Nesil Yeni iPad kazandıran çekilişimize katılın, bu fırsatı kaçırmayın!

https://www.facebook.com/YapiKredi/app_281514288592201

[h=6]Morhipo

[/h][h=6]Sürpriz yarışmamız başlıyor! Modern kadının şıklığını yansıtan Red Carpet by Markaport ’dan bu çok özel çantayı kazanmak isteyenler! Özel İndirim Kulübü’nde “Red Carpet by Markaport ” kampanyasında olan bu görseldeki elbisenin ürün kodunu yarisma@morhipo.com ile paylaşan 1., 100. ve 200. kişi, görseldeki çantanın sahibi olacak! Hepinize bol şans! Duvardan katılım kabul edilmemektedir. Herkes yalnızca 1 kere katılabilir. Kazanan bu postun altında duyurulacaktır[/h]

Ürün Adı : 93643 Elbise

Mazda ile İzle Kazan yarışmamızın kazananları belli oldu! Bu haftaki doğru cevabımız olan " Yakıt verimliliği, düşük karbon emisyonları, sıra dışı sürüş performansı " cevabını veren tüm katılımcılarımızı kutlarız. İşte kazanan listemiz:

Cahit İncegöz
Dilek Akça
Fatih Kılıç
Havva Karaca
Zehra Kulbige
Glc Arz
Mustafa Ceylan
Serkan Sezen
Özge Koç
Fadime Başer

kızlar lukshop'tan msj geldi kayıtlı üyekere 30tl haediye çeki tanımlamışlar ama sadece gözlük var onlarda haliyle pahalı 5 gün geçerliymiş

Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "10" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza gönderip, ilk 20'ye girerek bizden 20 TL indirim çeki ve ilk 5'e kalarak Vivikea'dan harika hediyeler kazanan "Vivikea ile Doymuyoruz Kazanmaya" yarışmamızın bu haftaki kazananları;

1. Özgür Kaya - Falez punto cezve seti
2. Ebru Sağlam - Babyliss saç düzleştirici
3. Emine Kuran - Kanvas tablo (50x70)
4. Emirhan Bahadır - Softbowl kamelya kek kalıbı
5. Osman Tayyar - Gondol Nova Salata kurutucusu

Ahmet Alçar
Dilem Parlakbudak
Asiye Bahadır
Seval Ayaltı
Zehra Özgönül
Abdullah Tarık ÇAKIR
Mehtap Karay
Gökçe Pektezel
Adile Kul
Şenay Urun
Şura Bilgin
Gülcan Gül
Halim Güçlütürk
Gülşen Atalay
Yegane Aka

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) doymuyoruzkazanmaya@vivikea.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler

Kitap Dünyası
‎31.05.2012 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT00 DA YARIŞMAMIZ VARDIR .(D*H)

Komili Zeytinyağı
Merhabalar, Hakiki Lezzetlerin Sırrı yarışmamızın kazananları belli oldu! Kazanan katılımcıların iletişim bilgilerini komilizeytinyagi@gmail.com'a göndermeleri gerekmektedir.
Katılımlarınız için teşekkür ederiz!

Komili “Hakiki Lezzetlerin Sırrı” Kazananlar

1. Yarışma

Semiha Dönmez
Gönül Akyüz
Fatma Hatipoğlu
İlker Batır
Esin Tezcan Engin
Özlem Gürdağ Erol
Canan Ulukavak
Aylin Akman
Sevil Arslan
Demet Yalçınkaya
Elif Durmaz
Nurdan Gürdere
Yasemin Yücesoy Tunce
Sevgi Arman
Serap Akdeniz

2. Yarışma

Banu Özen
Cahit İncegöz
Nurcan Güven Sancı
Güliz Candan
Meryem Kara
Elif Tatlı
Ayşe Mert
Zeynep Beyinli Ermis
Yeliz Sürmeli
İncilay Dündar Türk
Bahar Yılmaz
Mesude Aybar
Sevil Özgür Öncel
Sema Güneş
Buket Gemici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…