Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Nutella Kahvaltının Yıldızı
Geçen haftanın Nutella Kahvaltı Sofrası şampiyonlarını tebrik ediyoruz!!!!
1-Esat Pekergil
2-Elif Arslan
3-Hatice Pekergil
Hediyeleriniz yola çıktı, geliyor!

Bu hafta da kahvaltı heyecanı devam ediyor! Her sabah 08.00 - 12.00 saatleri arasında Nutella Kahvaltı Sofrası'ndaki yerinizi almayı unutmayın!

Vestel F18 Jetwash
Florida'daki NASCAR Daytona Sprint Cup Series Coke Zero 400'e gitme ödüllü etabımızın sonucu belli oldu! Katılan herkese teşekkür eder, kazananımız Süleyman Karaman'ı ise tebrik ederiz!

Nutella Kahvaltının Yıldızı
Geçen haftanın Nutella Kahvaltı Sofrası şampiyonlarını tebrik ediyoruz!!!!
1-Esat Pekergil
2-Elif Arslan
3-Hatice Pekergil
Hediyeleriniz yola çıktı, geliyor!

Bu hafta da kahvaltı heyecanı devam ediyor! Her sabah 08.00 - 12.00 saatleri arasında Nutella Kahvaltı Sofrası'ndaki yerinizi almayı unutmayın!

kaç haftadır bu isim-soyisimler kazanıyor pekergiller:ssz:

Facebook Yarışmamız Başladı
Markalimo.com'a üye olan tüm takipçilerimiz Yarışmaya katılma hakkına sahiptir. Yarışmamız bitiş saatini gün içinde açıklayacağız. Herkese bol şans...

[h=6]Vivikea
[/h][h=6]‎"Vivikea ile Doymuyoruz Kazanmaya" yarışmamıza 2 saat kaldı!

Tek yapmanız gereken saat 15:00’de www.vivikea.com sitemiz üzerinden soracağımız sorunun cevabını hızlı bir şekilde bulmak ve doymuyoruzkazanmaya@vivikea.com adresimize göndermek! Dereceye giren ilk 20 kişiyi 100 TL ve üzeri alışverişlerinde kullanmak üzere 20 TL indirim çeki, ilk 5 kişiyi ise harika hediyeler bekliyor!

İlk 5 hediyeleri:

1.’ye Falez punto cezve seti
2.’ye Babyliss saç düzleştirici
3.’ye Kanvas tablo
4.’ye Softbowl kamelya kek kalıbı
5.’ye Gondol Nova Salata kurutucusu

kızlar soruları nerelere yazıyorlar ben anlamadım da :17:

[/h]

ilk 5 den sonrasıda tırt mışş :52:

Bence ilk 5 de tırt canım :P hiç özenmedim açıkçası ,salata kurutucusu da neymiş strese girdiğimize değmez dalga geçiyorlar heralde açıp bakmayalım bile bence sayfaya değmez bu arada bu pantene den gelecek saç bakım setinin içinde neler var acaba kızlar bilen var mı sayfaya baktım 2800 kişi teşekkürler anne uygulamasına katılmış bu kadar kişiye doğru dürüst birşey yollanacağını sanmıyorum sizce ?

Bence ilk 5 de tırt canım :P hiç özenmedim açıkçası ,salata kurutucusu da neymiş strese girdiğimize değmez dalga geçiyorlar heralde açıp bakmayalım bile bence sayfaya değmez bu arada bu pantene den gelecek saç bakım setinin içinde neler var acaba kızlar bilen var mı sayfaya baktım 2800 kişi teşekkürler anne uygulamasına katılmış bu kadar kişiye doğru dürüst birşey yollanacağını sanmıyorum sizce ?

ama sadece 12 ve 13 mayısta bu uygulamayı kullananlara göndericeklermiş.o günlerde kaç kişi katıldığını bilmiyoruz :23:

Back
X