Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

vivikeadan bende 20 tl lik çek kazanmışım kızlar ama bakalım ne zaman yüklenir hesabıma :))

Kızlar içimden geldi Allahım eşi olmayanlara eş,işi olmayanlara iş,bebişi olmayanlara bebiş,sınava gireceklere zihin açıklığı,Hastalara şifa,Dertlilere deva ver yarabbim.AMİN..

Sevgili Baby2Go Dostları, Güzel Anneler,
Proton Bebek Arabası hediyeli yeni yarışmamızı yarın başlatacağız. Belki de bu kez şans size gülecek!

bende benettondan plaj havlusu kazanmışım..arkadaşımın arkadaşı söyledi..bi avm den nasıl bi yarışmaydı haberim yok

Keskinoğlu A.Ş.
‎50 Anneye 50 Hediye kazananlarımızın, 23 Nisan Resim Yarışması Mansiyon ödülü kazanan ve 23 Nisan Resim Yarışması oylamada kazanan kullanıcılarımızın Migros Money Club kartlarına ürün yüklemeleri yapılmıştır.

Son düzenleme:
Fikirsensin
24 Mayıs
Merhabalar, içeceklerle ilgili araştırmamız tamamlanmıştır. Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Hediye kazanan şanslı katılımcılarımızın listesini yakında buradan duyuracağız. Sevgiler!

komilideki kazananlar listesini inceledinizmi?
1-listenin 50 nin katları ile alakası yok
2-arada yanlış cevaplarda var
3-özellikle 2. deki katılım 726 katılım görünüyor. liste 15 kişilik 15.kişi 750. yorumu yazmış olmalıydı ama katılım zaten 736 kişi.

anlayacağınız kafalarına göre katılmışlar.
kazananları tekrar tebrik ederim

ben 2.ye yetişemedim zaten
listeyi incelemedim..bahsettiğin gibiyse, saçma tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…