Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

allah kolaylık versin canım sağlıklı doğumlar olur inşallah dualarım seninle doğum yaparken yapılan dualar kabul olur derler sende bana dua edermisin tatlım bende anne olmak için mücadele verenlerdenim allahım banada nasip etsin bende buraya yazayım sancılarım başladı diye:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:bu nazar boncuğu sana ve bebegine canım.:nazar:
ınsallah yazacaksındır hayırlısıylan
Allahım bir nefeste çok sancın olmadan,eli ayağı düzgün sağlıkla, sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin Bizlerde dualarımızla yanındayız.

Canım Hem Sana, Hemde Esra'ya Allah hayırlısıyla hemide sağlıklı ikiz çocuklar nasip etsin. Tez zamanda dilekleriniz kabul olur inşallah.

amın ınsallah
:43::43::43::43::43::43::43:

günaydınnn haftasonu hiç bakamadım şehirsışındaydım, face hesabımı kilitlemişler yaaaa :( napıcam ben şimdi

günaydınnn haftasonu hiç bakamadım şehirsışındaydım, face hesabımı kilitlemişler yaaaa :( napıcam ben şimdi

cnm geçen eşimin de hesabında sorun yaşadık. Telden doğrulama soruyordu. ama mesaj gelmiyordu. Öyle bir sorun mu var sana nasıl çözülebileceğini anlatabilirim.

cnm geçen eşimin de hesabında sorun yaşadık. Telden doğrulama soruyordu. ama mesaj gelmiyordu. Öyle bir sorun mu var sana nasıl çözülebileceğini anlatabilirim.

canım telden bişe sormuyo, güvenlik sorusu soruyo cevap veriyorum kabul etmiyo, arkadaşlarını fotograflarından tanı diye bir şık var, e millet kampanya için profil resmini değiştirmiş herkesinki futon yada papilla, kim olduğunu bilemiyorum haliyle çıldırıcam :(

paylaşılmamış belki kazanan olmuştur, tekstilevim..

Kazanan Talihlilerimiz;
Sultan Esin Çelebi - Nevresim
Pelin Demiral - Bornoz
İnci Ergün Boyraz - Havlu
Kendilerini tebrik ediyoruz,adres bilgilerini mesaj atmaları rica olunur.
Yeni kampanyamız Pazartesi günü başlayacaktır.
Bol Şanslar

yaşasıııınnnnn hesabıma kavuştumm :16:, ingiltereden, londradan hesabıma girmeye çalışmışlar hainler yaaa :47:

bu arada oğluşum diş çıkardı teyzeleriiiiiiiiii :16::nazar:

canım telden bişe sormuyo, güvenlik sorusu soruyo cevap veriyorum kabul etmiyo, arkadaşlarını fotograflarından tanı diye bir şık var, e millet kampanya için profil resmini değiştirmiş herkesinki futon yada papilla, kim olduğunu bilemiyorum haliyle çıldırıcam :(

google chrome kullanma o daha çok güzenlik bilgilerini doğruluyor. Umarım düzelir.

P&G Türkiye

Teşekkürler Anne uygulamamızı 12-13 Mayıs tarihlerinde kullanarak bizden Pantene Saç Bakım Seti kazanan tüketicilerimizin listesini parça parça yayınlama kararı almıştık ancak sizleri daha fazla bekletmemek adına bugün içerisinde kazananlarımızın tamamını yayınlamış olacağız. İlginize teşekkür ederiz...

P&G Türkiye

Teşekkürler Anne uygulamamızı 12-13 Mayıs tarihlerinde kullanarak bizden Pantene Saç Bakım Seti kazanan tüketicilerimizin listesini parça parça yayınlama kararı almıştık ancak sizleri daha fazla bekletmemek adına bugün içerisinde kazananlarımızın tamamını yayınlamış olacağız. İlginize teşekkür ederiz...

ayy sevndim açıklıcaklarına. öyle parça parça olunca insan daha çok heyecan yapıyoo:9::9::9::9:

kızlarrr kotex geldi az önce baslamıslar yollamayaaaa:kkk::kkk::kkk::kkk::1::1::1::1::nazar: kutusuna bayıldımmmmmmmm

Son düzenleme:
Merhabalar;

21 Mayıs'ta başlatmış olduğumuz ve 27 Mayıs'ta sona eren yarışmamıza katılarak Vaseline Hediye Sepeti kazanan 10 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

1. Esin İzci
2. Ezgi Yenicevdarlı
3. Deniz Özçetin
4. Belma Celimli
5. Oya Özdinçer
6. Rukiye Çolak
7. Müjgan Filiz
8. Ayfer Tatli
9. Elif Yarım
10. Leman Özkan

Sağlıklı ve keyifli günler dileriz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

[h=2]21Mayıs – 27Mayıs 2012 Haftası Kampanya Kazananları
[/h]

28 Mayıs 2012 Pazartesi, 12:05 · tarihinde Finish Türkiye tarafından eklendi

"Parlayan Kadınlar Kulübü" Haftanın Ödülü kampanyamızda kazanan talihliler aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

- Neşe Demirci- Mehtap Tuğra- Fikriye Doğan Savaş- Kadir Şentürk - Nagihan Çakıroğlu Karaoğlan

Tebrik ederiz!

Merhabalar;

21 Mayıs'ta başlatmış olduğumuz ve 27 Mayıs'ta sona eren yarışmamıza katılarak Vaseline Hediye Sepeti kazanan 10 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

1. Esin İzci
2. Ezgi Yenicevdarlı
3. Deniz Özçetin
4. Belma Celimli
5. Oya Özdinçer
6. Rukiye Çolak
7. Müjgan Filiz
8. Ayfer Tatli
9. Elif Yarım
10. Leman Özkan

Sağlıklı ve keyifli günler dileriz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

yupppi sonunda bende bişi kazandım :46::52:

Back
X