- 23 Temmuz 2010
- 913
- 145
- 323
inşallah Allah sana(mirror) ve tüm evlat isteyenlere gönlüne göre bir çocuk sahibi verir..
amin inşallah canım.rabbimde senin yavruna sağlıklı hayırlı ömürler versin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah Allah sana(mirror) ve tüm evlat isteyenlere gönlüne göre bir çocuk sahibi verir..
kızlar 0.5 ucu olan var mı uygulamasında kırtasiye seti kazanıp hediyesi gelen var mı?
Hastaneye yatış yaptım ara ara artan sancılarım var. 3.5 4 cm acılmam olmuş bugún dogum olcak rabbim nasip ederse dualarınıza íhtiyacım var.
formu bulamadım nerede acaba..
daffny nin sitesine girdim ama numune nerden isteniyor göremedim kızlarnumune istenen bölümün linkini atabilecek varmıııı
![]()
Allahım bir nefeste çok sancın olmadan,eli ayağı düzgün sağlıkla, sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin Bizlerde dualarımızla yanındayız.Hastaneye yatış yaptım ara ara artan sancılarım var. 3.5 4 cm acılmam olmuş bugún dogum olcak rabbim nasip ederse dualarınıza íhtiyacım var.
allah kolaylık versin canım sağlıklı doğumlar olur inşallah dualarım seninle doğum yaparken yapılan dualar kabul olur derler sende bana dua edermisin tatlım bende anne olmak için mücadele verenlerdenim allahım banada nasip etsin bende buraya yazayım sancılarım başladı diyebu nazar boncuğu sana ve bebegine canım.
![]()
inşallah şimdiye almışsındır bebeğini kollarına..darısı bana ve benim gibi bu özlemi çekenlere inşallah,arkadaşım...Hastaneye yatış yaptım ara ara artan sancılarım var. 3.5 4 cm acılmam olmuş bugún dogum olcak rabbim nasip ederse dualarınıza íhtiyacım var.
aminn..sağol cnm...senin yavrunu da rabbim size bağışlasın...inşallah Allah sana(mirror) ve tüm evlat isteyenlere gönlüne göre bir çocuk sahibi verir..
aminnn....Allah yardımcın olsun canım, Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
Allahım bir nefeste çok sancın olmadan,eli ayağı düzgün sağlıkla, sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin Bizlerde dualarımızla yanındayız.
Canım Hem Sana, Hemde Esra'ya Allah hayırlısıyla hemide sağlıklı ikiz çocuklar nasip etsin. Tez zamanda dilekleriniz kabul olur inşallah.
ben de o çekim ile bir tişört almak istiyorum, beğendim bi tane ama hala alamadım
yeniler gelir mi ki diye bekliyorum
aldığını foto çekebilir misin bi canım merak ettim
hiç kullanmadığım bir site de...
güle güle kullan bu arada![]()
Hastaneye yatış yaptım ara ara artan sancılarım var. 3.5 4 cm acılmam olmuş bugún dogum olcak rabbim nasip ederse dualarınıza íhtiyacım var.
merhaba benim 10 aylık kızım var.milupanın ürünlerini kullanıyorm.üstelik siteye üyeyim.fakat eve herhengi bir gönderim istemedim.ücret talep ederler diye güvenemedim.bilgilendirebilir misiniz![]()
Eskisi gibi aktif değilim, gözden kaçırmış olabilirim, bu üye olduğumuz incir yaprağı mıydı neydi bir site vardı, iç çamaşı geldi diyenler olmuştu, bana gelmedi de, herkese gitti mi acaba?