• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

formu bulamadım nerede acaba..

daffny nin sitesine girdim ama numune nerden isteniyor göremedim kızlar :30: numune istenen bölümün linkini atabilecek varmıııı :10:

linki kaldırmıslar sanırım bende bulamadım :ss siteden iletişim bölümüne numune talebinizi adınız soyadınız adresinizi yazarsanız dikkate alırlar belki diye düşünüorum şans meselesi birazda sanırım şansınız bol olsun :34::34::54::54::54:

Hastaneye yatış yaptım ara ara artan sancılarım var. 3.5 4 cm acılmam olmuş bugún dogum olcak rabbim nasip ederse dualarınıza íhtiyacım var.
Allahım bir nefeste çok sancın olmadan,eli ayağı düzgün sağlıkla, sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin Bizlerde dualarımızla yanındayız.

allah kolaylık versin canım sağlıklı doğumlar olur inşallah dualarım seninle doğum yaparken yapılan dualar kabul olur derler sende bana dua edermisin tatlım bende anne olmak için mücadele verenlerdenim allahım banada nasip etsin bende buraya yazayım sancılarım başladı diye:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:bu nazar boncuğu sana ve bebegine canım.:nazar:

Canım Hem Sana, Hemde Esra'ya Allah hayırlısıyla hemide sağlıklı ikiz çocuklar nasip etsin. Tez zamanda dilekleriniz kabul olur inşallah.

Hastaneye yatış yaptım ara ara artan sancılarım var. 3.5 4 cm acılmam olmuş bugún dogum olcak rabbim nasip ederse dualarınıza íhtiyacım var.
inşallah şimdiye almışsındır bebeğini kollarına..darısı bana ve benim gibi bu özlemi çekenlere inşallah,arkadaşım...
inşallah Allah sana(mirror) ve tüm evlat isteyenlere gönlüne göre bir çocuk sahibi verir..
aminn..sağol cnm...senin yavrunu da rabbim size bağışlasın...
Allah yardımcın olsun canım, Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
aminnn....
Allahım bir nefeste çok sancın olmadan,eli ayağı düzgün sağlıkla, sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin Bizlerde dualarımızla yanındayız.

Canım Hem Sana, Hemde Esra'ya Allah hayırlısıyla hemide sağlıklı ikiz çocuklar nasip etsin. Tez zamanda dilekleriniz kabul olur inşallah.

aminn..

ben de o çekim ile bir tişört almak istiyorum, beğendim bi tane ama hala alamadım
yeniler gelir mi ki diye bekliyorum
aldığını foto çekebilir misin bi canım merak ettim
hiç kullanmadığım bir site de...

güle güle kullan bu arada :72:

teşekkür ederim canım en kısa zamanda fotografını cekip koyarım ama gerçekten cok hosuma gitti süresi dolmadan harcamalısın bence sen de cekini :40::40::40:

yasemin 061 hayırlı doğumların olsun canım inşallah bebeğin şimdiye doğmuştur ikinizde sağlıklısınızdır...:nazar::nazar::nazar:

allah analı babalı büyütsün yavrunu sana bağışlasın ve tüm evlat isteyenlere tattırsın bu muhteşem duyguyu...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_

Son düzenleme:
Kitap Dünyası
‎29.05.2012 SALI GÜNÜ SAAT: 19:30 DA YARIŞMAMIZ VARDIR .ÖDÜL : ÇEKILIŞLE BİR KİŞİYE CAROLINE LEAVİTT'İN -BABA ADLI ROMANIDIR .

Morhipo
Kargo bedava fırsatında son gün! 50 TL ve üzeri harcamalarınızda kargo bedava! Keyifli Alışverişler!

yasemin061 canım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin allah.güzel bir duygu bu.o sancı geçiyor gidiyor.allahım evlat isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...

merhaba benim 10 aylık kızım var.milupanın ürünlerini kullanıyorm.üstelik siteye üyeyim.fakat eve herhengi bir gönderim istemedim.ücret talep ederler diye güvenemedim.bilgilendirebilir misiniz:3:

canım ücret filan talep etmiyorlar..bana hamileyken daha sonra doğumdan sonra belliş dönemlerde ürünleri geldi...indirim kuponalrı filan...kaşık filanda göndediler..silikonlu..nivea numuneleride gönderdiler..

Eskisi gibi aktif değilim, gözden kaçırmış olabilirim, bu üye olduğumuz incir yaprağı mıydı neydi bir site vardı, iç çamaşı geldi diyenler olmuştu, bana gelmedi de, herkese gitti mi acaba?

Back
X