Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar gimora ya üye olmuştum 25 tl lık hediye çeki kazandınız diyor ama alışveriş yaparken hediye çekim görünmüyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı...:26:

aranızda huggies numunelerini alıpta bebeğinde deneyen varmıı

yorumlar ne yönde güzel bir bezmii

:26::44:

bana numune gelmişti 2 paket.. küçüktü ama ben gündüz kısa süreli kullandım kızımda.
ben beğendim . büyüğünüde gönderselerde denesem dedim. arka kısmı güzel, kaka yaptığında taşma falan olmaz gibi .
ama ben prima kullanıyorum doğduğundan beri

hürriyet aileye üye olun Adresinize kampanya kuponları, test ürünleri, çeşitli bilgilendirici broşür-kitapçıklar, promosyon ürünleri ve sürpriz armağanlar geliyor

Banada bugün vimjodan kazandığım wrangler erkek parfümüm geldi..Evyapa memnuniyet maili attım.Bana dönüş yapmışlar teşekkürler diye.Gönderirlermi acaba sabun?

kızlar erkekler için kazanabilceğimiz yarışma yokmu ya.bnm koca isyanlarda kıskanıyo herşey kadınlar için mi dio.banada parfum tşört felan gelsin dio ciddi ciddi

tanışırız artık canım gezide ben sana bi güzellik daha yapayım gittigim diger firmanın tadımlarına götüreyim istersen özel mes at

fikri mühimden senin hayatın senin kontrolün kampanyasında yazmış olduğum raporuma teşekkür maili gelmiş ve 31 puan verilmiş.. çok mutlu oldum ama keşke burdaki kadınlar için bir şeyler yapabilseydim en az 10 tane çocukları var... eşlerini eğitecek bi mucize olsa keşke seve seve yardımcı olurdum...

ama gene de çook mutlu oldum raporumu beğenmelerine

Son düzenleme:
tanışırız artık canım gezide ben sana bi güzellik daha yapayım gittigim diger firmanın tadımlarına götüreyim istersen özel mes at

bu coca cola gezisi ne biri bana açıklama yapsn kızlar bende gelmek istiyorum.belli bi şehre göre mi götürülüyor.napmak gerek

bu coca cola gezisi ne biri bana açıklama yapsn kızlar bende gelmek istiyorum.belli bi şehre göre mi götürülüyor.napmak gerek

bugun fikrimuhim üyelerine 20 davetiyeyle sınırlı coca cola fabrikasına gezi davetiyesi gönderdi.altta iletişim num. vardı aradık kayıt olduk 17 haziranda gidiyoruz:)

ben almıştım bi komşumuza verdim yeni dogum yapmıştı.. çok memnun .. organik zaten

teşekkür ederim kızlar

bende huggiesten önce prima almıştım kızıma artık ikisinide deniycem inş. bakalım

kızlar gimora ya üye olmuştum 25 tl lık hediye çeki kazandınız diyor ama alışveriş yaparken hediye çekim görünmüyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı...:26:

yaa kızlar bana cevap verebilecek yok mu aranızda???:26: ne yapmalıyım ben

ben şimdi fikrimühüme üye oldum ne olcak nasıl kullancam bu siteyi nelere yorum yapcam maillemi atıcaklar sorularıı ben bişi anlamdımmm yaaa:44::44::44:

var................. ben
alışverişinin 3. adımına kadar gelmen gerekiyor çeki görebilmen için.. oraya kadar ulaştın mı???

ulaştım canım ama çek falan görünmüyor havale ile 28 tl yazıyor hediye çeki kodu sormuştu 1. adımda ama çek görünmüyor malesef...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…