aranızda huggies numunelerini alıpta bebeğinde deneyen varmıı
yorumlar ne yönde güzel bir bezmii
:26::44:
aranızda huggies numunelerini alıpta bebeğinde deneyen varmıı
yorumlar ne yönde güzel bir bezmii
:26::44:
evt sonunda ulaştım yemege fln da götüreceklermiş yanlış anlamadıysam cok güzel ya:) ben internetten biraz arastırdım fikrimühim coca cola gezisi diye cok güzel oluyomuş:)tesekkür ederim haberverdiğin için yoksa maile bakmazdım:)
tanışırız artık canım gezide ben sana bi güzellik daha yapayım gittigim diger firmanın tadımlarına götüreyim istersen özel mes at
kızlar erkekler için kazanabilceğimiz yarışma yokmu ya.bnm koca isyanlarda kıskanıyo herşey kadınlar için mi dio.banada parfum tşört felan gelsin dio ciddi ciddi
tanışırız artık canım gezide ben sana bi güzellik daha yapayım gittigim diger firmanın tadımlarına götüreyim istersen özel mes at
bu coca cola gezisi ne biri bana açıklama yapsn kızlar bende gelmek istiyorum.belli bi şehre göre mi götürülüyor.napmak gerek
ben almıştım bi komşumuza verdim yeni dogum yapmıştı..çok memnun .. organik zaten
bana numune gelmişti 2 paket.. küçüktü ama ben gündüz kısa süreli kullandım kızımda.
ben beğendim . büyüğünüde gönderselerde denesem dedim. arka kısmı güzel, kaka yaptığında taşma falan olmaz gibi .
ama ben prima kullanıyorum doğduğundan beri
kızlar gimora ya üye olmuştum 25 tl lık hediye çeki kazandınız diyor ama alışveriş yaparken hediye çekim görünmüyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı...:26:
yaa kızlar bana cevap verebilecek yok mu aranızda???:26: ne yapmalıyım ben
var................. ben
alışverişinin 3. adımına kadar gelmen gerekiyor çeki görebilmen için.. oraya kadar ulaştın mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?