kızlar bişey soracağım facede beğendiğim sayfalardan birine beğenimi geri çekmek için girdim fakat çekemiyorum sizdede böyle bir durum varmı
sizce JUSS da secilen isimler nasil?
karma, keyf, mood, cool, play, rich, still, hit, mest, funn
bence cok basit isimler birden fazla hakkimiz vardi, bu isimler cok kolay herkes tahmin etmis yazmisdir..
keske bende yazsaymisim cool play bunlar herkesin aklina gelebilecek seyler...
evet bende geri çekmek istedim beğenimi ama beğenmekten vazgeç yok eskisigibi:26:
evet canım ...store ? mu acaba ? nedense beğenmekten vazgeç bölümü aktif olmuyor şikayet et ya da benzeri bir şey de göremedimkızlar bişey soracağım facede beğendiğim sayfalardan birine beğenimi geri çekmek için girdim fakat çekemiyorum sizdede böyle bir durum varmı
kızlar beğendin yazan kısımda b harfinin yanına geldiğinizde yani sola, bir ok çıkıyor en altta beğenmekten vazgeç bölümü var ama işlem gerçekleşmiyor yapabilen varsa yazsın lütfenbütün firmaların yan tarafında beğendin diye bir yazı var
hay allahım buda neyin nesi şimdi(
birsürü ıvır zıvır beğendiğim sayfalar vardı şimdi bunları iptal edemeyecekmiyiz??
evet canım ...store ? mu acaba ? nedense beğenmekten vazgeç bölümü aktif olmuyor şikayet et ya da benzeri bir şey de göremedim
günaydın kızlarrr
arife tebriklerrr
günaydinn, tebrikler evet
nescafeleri gelenler oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?