Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlar biraz konunun disina cikicam kusura bakmayin ama bir sorum olucak sizlere, kidycity' de parapuanlarimizi nasil kullaniyoruz bilen varmi??? bi turlu yapamadim 10 tl var ve kullanmak istiyorum yardim edecek biri varmi??? musteri hizmetlerine mail de attim hala geri donmediler

100 tl ve üzeri için geçerli sanırım o cnm

kazandığım kitaplardan biri daha geldi :78:

bugüne kadar 13 kitap kazanmışım netten maşallah kendi çapında bir kitaplık oluşturacak kadar varlar

kazananlara da topluca tebriklerrr sunuyorummm

Arkadaşlar yeni çıkan romanımla ilgili olarak, kendim bir çekiliş organizasyonu yapıyorum.. Burada duyurmak mümkün mü?

Sateen
Pazar günü hediye yağmurunun yaşanacağı yepyeni 'Sateen' oyununa hazır mısınız?

SAYFAMIZ DA KAMPANYA VAR.
BEĞEN-PAYLAŞ-KAZAN...
Yapılması gerekenler:
1-Facebook sayfamızı beğenmek.
2-Yarışma resmimizi kendi duvarınızda herkese açık paylaşmak.
3-Resmin altına yorum bırakmanız yeterli...
Yarışma bitiş tarihimiz 31 Marttır. Çekiliş ile 2 arkadaşımıza resimde beğendiği şortlu takımlardan birisi hediye edilecektir.

https://www.facebook.com/MultiMoreNetworking

Altın Kitaplar
Altın Kitaplar | Şubat Ayı Kazananlarının Hediye Kitapları Kargoya Verildi.

Heyecanlı bekleyiş Şubat ayı için sona erdi. Hepinizin yoğun ilgi gösterdiği ödüllü yarışmamızın kazananları belli oldu.Yarışmamıza ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz.

Yarışmaya katılmak için tıklayınız.

Şubat ayı talihlileri aşağıda belirtilmiştir.

bana böyle uyarı verdi

Güvenli gezinme desteklenmiyor
Bu uygulama henüz güvenli gezinmeyi (HTTPS) desteklemiyor. Daha Fazla Bilgi Al

ne yapmalıyım:26:

Duvar Fotoğrafları
Değerli Üyelerimiz;
Yeni bir yarışmayla tekrar karşınızdayız. Yarışmamıza, katılmak isteyen üyelerimizin bu iletiyi beğenip sayfalarında paylaşması yeterli olacak.

Yarışmaya katılacak üyelerimiz arasında 3 şanslı kişi çekiliş ile bizden bir adet ZİRKON TAŞLI ÇITIR BİLEKLİK kazanacaktır.

Yarışmamız 10 Mart Cumartesi saat 17:00'da sona erecektir.

Hepinize bol şans :)
Ekleyen: Watch Home Watch Home - Şirket - Üsküdar, Turkey | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…